|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:02 am
Yumehayla Raticiel skąd pewność że pokemony linieją? xd Stąd że ja na pewno nie stare nie widzę logiki... whee a zresztą kogo obchodzi logika... pociesz się tym, że ja tesh nie linieję i jest mi z tym dobrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:02 am
Lina-san Yumehayla Kochanie, to nie tak jak myslisz crying ... *niepewnie strzepuje skrzydła* *smieje się* ...ale...ale... *załamana minka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:03 am
Sei chan *Skacze na Line*Mraaaaa whee Khe,khe oki ale zejdz ze mnie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Eurina Vam Raticiel to u mnie nie wyda... całeżycie nie będą przecież o kaszce zyć... i tak mam cztery koty wszystkie z odzysku... 3nodding heart Oh, ale na pewno nic sie nie da zrobic? mogę wziąż gjednego... crying taaa, a później jak zachoruje to "trudno, nie mam kasy. Najwyżej zdechnie. Przygarnę nowego." Nie bierz na siebie odpowiedzialności której nie możesz podołać. To jest ŻYWE stworzenie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Skacze na Line*Mraaaaa whee Moje, nie dam- -! *łapie Lincia pod rękę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:05 am
Lina-san Sei chan *Skacze na Line*Mraaaaa whee Khe,khe oki ale zejdz ze mnie ^^ *Strzyże usami*Mruuu*Zaczyna się łasić*Mruuuu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:05 am
Raticiel oby tylko wujek Julci się nie wtrącił... ten dziad chce je pozabijać jak jeszcze trochę urosną crying crying crying stressed ale najgorzej będzie jak przyjdzie moment wyboru, bo będę chciała zabrać wszystkie crying To zabierz wszystkie i powiedz, ze mosisz sie zastanowic razz Moze uda sie znalezc dla nich dom w tym czasie? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:06 am
Miss_Karina Yumehayla Raticiel skąd pewność że pokemony linieją? xd Stąd że ja na pewno nie stare o jakie fajne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Raticiel Eurina Vam Raticiel to u mnie nie wyda... całeżycie nie będą przecież o kaszce zyć... i tak mam cztery koty wszystkie z odzysku... 3nodding heart Oh, ale na pewno nic sie nie da zrobic? mogę wziąż gjednego... crying taaa, a później jak zachoruje to "trudno, nie mam kasy. Najwyżej zdechnie. Przygarnę nowego." Nie bierz na siebie odpowiedzialności której nie możesz podołać. To jest ŻYWE stworzenie :/ proszę, nie ucz mnie o odpowiedzialności za zwierzęta, dobrze...? poza tym wolę je stamtąd zabrać i pojechac z nimi do schroniska gdzie uśpią je za darmo aniżeli zostawić je tym ludziom którzy je chcą utopić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Lina-san Yumehayla Kochanie, to nie tak jak myslisz crying ... *niepewnie strzepuje skrzydła* *smieje się* ...ale...ale... *załamana minka* ^^ nio cio?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:08 am
Raticiel Rynn the Vampire Raticiel Eurina Vam Raticiel to u mnie nie wyda... całeżycie nie będą przecież o kaszce zyć... i tak mam cztery koty wszystkie z odzysku... 3nodding heart Oh, ale na pewno nic sie nie da zrobic? mogę wziąż gjednego... crying taaa, a później jak zachoruje to "trudno, nie mam kasy. Najwyżej zdechnie. Przygarnę nowego." Nie bierz na siebie odpowiedzialności której nie możesz podołać. To jest ŻYWE stworzenie :/ proszę, nie ucz mnie o odpowiedzialności za zwierzęta, dobrze...? poza tym wolę je stamtąd zabrać i pojechac z nimi do schroniska gdzie uśpią je za darmo aniżeli zostawić je tym ludziom którzy je chcą utopić... jak dla mnie to Rynn ma racje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:09 am
okej, musze sie zbierac, bo nie chce niczego odkladac na jutro, kiedy to zapewnie bede spiaca xd wiec do zobaczenia jutro wieczorkiem ^^ papatki 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|