|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:57 am
Eurina Vam Raticiel Eurina Vam Ja mam w domku 3 male kotki. Urodzily sie 2 tygodnie temu. Na poczatku jeden z nich lezal caly zimny i nieumyty. Mama powiedziala, ze nic sie nie da zrobic, ze kotka go odrzucila. Wzielam go na rece, ogrzalam i wytarlam i polozylam przy mamie i dzisiaj jest malym, ruchliwym czarnym kotkiem smile trzeba troszczyc sie o zwierzatka...... biggrin Fajniusio 3nodding heart A ja bym chciała przemycić do siebie kociaki od koleżanki ale jak juz pisałam z kasą krucho i mama by mnie z nimi wyrzuciła z domu xd Wystarczy pudełko, kocyk i kaszka do ugotowania! biggrin No i przyniesc piasek z podworka biggrin to u mnie nie wyda... całeżycie nie będą przecież o kaszce zyć... i tak mam cztery koty wszystkie z odzysku... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san *Wyrasta nad nią z nikąd ^^* No prosze tylko chwile mnie nie było a ty co ? Lina to co robi Sei Yumie to normalka tutaj xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam Ja mam w domku 3 male kotki. Urodzily sie 2 tygodnie temu. Na poczatku jeden z nich lezal caly zimny i nieumyty. Mama powiedziala, ze nic sie nie da zrobic, ze kotka go odrzucila. Wzielam go na rece, ogrzalam i wytarlam i polozylam przy mamie i dzisiaj jest malym, ruchliwym czarnym kotkiem smile trzeba troszczyc sie o zwierzatka...... biggrin Jak słoooooooooodko^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Może wypadły ktuś z pokemon *wyrywa jedno pii podaje...wydaje się płonąć błekitnym ogniem...* *Bierze piórko i wtyka je sobie za ucho*Miau whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:58 am
Yumehayla Sei chan Yumehayla Sei chan A to co*Pokazuje mu kilka niebieskich piórek* Halucynacja. Ja NIE linieję- -. Ale jak chcesz to mogę ci jedno dać. *Patrzy sie na pi*Jak dla mnie to one są prawdziwe, ale możesz dac jedno 3nodding Może wypadły ktuś z pokemon *wyrywa jedno pii podaje...wydaje się płonąć błekitnym ogniem...* skąd pewność że pokemony linieją? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lina-san *Wyrasta nad nią z nikąd ^^* No prosze tylko chwile mnie nie było a ty co ? Lina to co robi Sei Yumie to normalka tutaj xd xd (ci...wiem , ale mozna udwac nie XD?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Sei chan Yumehayla Sei chan Yumehayla *zmienia się w lodowego feniksa i patrzy na nia wymownie* Jesteś niebeapieczna dla otoczenia, wiesz stare ? Kumpel z klasy mmi to sama Nyu^_^ Ale się przejęła- -... *siada na parapecie i zaczyna czyścić pi Nyu^_^*Schodzi z żyrandola i siada obok na parapecie*Miau! *Wyrasta nad nią z nikąd ^^* No prosze tylko chwile mnie nie było a ty co ? Kochanie, to nie tak jak myslisz crying ... *niepewnie strzepuje skrzydła*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:59 am
Raticiel to u mnie nie wyda... całeżycie nie będą przecież o kaszce zyć... i tak mam cztery koty wszystkie z odzysku... 3nodding heart Oh, ale na pewno nic sie nie da zrobic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:00 am
Raticiel skąd pewność że pokemony linieją? xd Stąd że ja na pewno nie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Kochanie, to nie tak jak myslisz crying ... *niepewnie strzepuje skrzydła* *smieje się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Miss_Karina Lina-san *Wyrasta nad nią z nikąd ^^* No prosze tylko chwile mnie nie było a ty co ? Lina to co robi Sei Yumie to normalka tutaj xd xd (ci...wiem , ale mozna udwac nie XD?) oj, mozna udawac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Skacze na Line*Mraaaaa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:02 am
Yumehayla Raticiel skąd pewność że pokemony linieją? xd Stąd że ja na pewno nie stare o jakie fajne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|