|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:12 am
Lavagetas_heqetai Sei chan *Rzuca żar�wkami z żyrandola*Nyu^ ^ Hej Pisarzu ^^ jak tam u ciebie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:13 am
Eurina Vam Nie rozumiem Cie.... Caly czas wypisujesz jakie prace musisz narysowac a nastepnie narzekasz. Moze zastanow sie lepiej co wypisujesz, bo niektorym moze byc przykro, poniewaz chceiliby byc na Twoim miejscu! rolleyes tak jak chociażby ja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Eurina Vam Nie rozumiem Cie.... Caly czas wypisujesz jakie prace musisz narysowac a nastepnie narzekasz. Moze zastanow sie lepiej co wypisujesz, bo niektorym moze byc przykro, poniewaz chceiliby byc na Twoim miejscu! rolleyes nie skomentuje tego :] Jakie to w Twoim stylu... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:14 am
Lina-san Yumehayla LINUUUUUUUUUUUUUUŚ heart heart heart !!! *rzut na szyję* *przytula Yume^^* Hej stęskniłem się za tobą ^^ A ja za tobą...te 12 godzin z hakiem to była katorga bez ciebie crying crying crying *przytula mocniej i nie chce puścić xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam Jakie to w Twoim stylu... stare ty chyba mnie nie lubisz co :] okay nie bede rozpisywac o moich studiach, ale nie chce wiecej takich txtoow od ciebie ok? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Sei chan *Rzuca żar�wkami z żyrandola*Nyu^ ^ Hej Pisarzu ^^ jak tam u ciebie? wink hej, zimno u mnie i obzeram sie ciastkami czekajac na poniedziałkowe wyniki koła z łaciny, sram po gaciach bo nie mozna go poprawic :c/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:15 am
Yumehayla Lina-san Yumehayla LINUUUUUUUUUUUUUUŚ heart heart heart !!! *rzut na szyję* *przytula Yume^^* Hej stęskniłem się za tobą ^^ A ja za tobą...te 12 godzin z hakiem to była katorga bez ciebie crying crying crying *przytula mocniej i nie chce puścić xd * Khe, khe...udusisz mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:16 am
Lavagetas_heqetai hej, zimno u mnie i obzeram sie ciastkami czekajac na poniedziałkowe wyniki koła z łaciny, sram po gaciach bo nie mozna go poprawic :c/ ups... O.o bedzie na pewno dobrze whee tshymam kciuki za ciebie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:16 am
Miss_Karina Eurina Vam Jakie to w Twoim stylu... stare ty chyba mnie nie lubisz co :] okay nie bede rozpisywac o moich studiach, ale nie chce wiecej takich txtoow od ciebie ok? stare Nie martw sie. Wiekszosc osob zna Twoj plan zajec lepiej niz swoj wlasny. Denerwuje mnie (i nietylko mnie) jak ciagle papalasz, paplasz i cigle paplasz(czyt. przechwalasz sie) razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:17 am
Lina-san Khe, khe...udusisz mnie... Moje, nie puszczę heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:18 am
Eurina Vam Miss_Karina Eurina Vam Jakie to w Twoim stylu... stare ty chyba mnie nie lubisz co :] okay nie bede rozpisywac o moich studiach, ale nie chce wiecej takich txtoow od ciebie ok? stare Nie martw sie. Wiekszosc osob zna Twoj plan zajec lepiej niz swoj wlasny. Denerwuje mnie (i nietylko mnie) jak ciagle papalasz, paplasz i cigle paplasz(czyt. przechwalasz sie) razz heh == odczep sie, delikatnie moowiac, ode mnie i mojego paplania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lavagetas_heqetai hej, zimno u mnie i obzeram sie ciastkami czekajac na poniedziałkowe wyniki koła z łaciny, sram po gaciach bo nie mozna go poprawic :c/ ups... O.o bedzie na pewno dobrze whee tshymam kciuki za ciebie wink dzieki :* a co u ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:19 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai hej, zimno u mnie i obzeram sie ciastkami czekajac na poniedziałkowe wyniki koła z łaciny, sram po gaciach bo nie mozna go poprawic :c/ ups... O.o bedzie na pewno dobrze whee tshymam kciuki za ciebie wink dzieki :* a co u ciebie? w porzadku, kolokwie mam dopiero w styczniu wiec spokojnie sie ucze. 3nodding nie widzialam Delein jakis czas, wiesz moze co u niej? O.o whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|