|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:04 am
LINUUUUUUUUUUUUUUŚ heart heart heart !!! *rzut na szyję*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:04 am
Raticiel Ale i tak mniej cierpi niż złapana na wędkę... poza tym wędkują ludzie przeważnie dla przyjemności... ohyda xp no wlasnie przewarznie dla przyjemnosci................... wiec jak zlowia rybe to ja wypuszczaja blaugh Narazie wam moze pozniej wpadne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:05 am
Raticiel Vanscin ->Miss_Karina Ano ja też nie mam w liceum pielęgniarki. Tzn. teoretycznie jest ale tylko w srody rano...(lol) a tak jak się jest chorym to się trza do wychowawczyni zgłosić. W ogode mnie z budy jest się ciężko urwać bo przy wyjściu siedzi strażnik i się dopytuje z jakiej paki wychodzimy. Jeszcze rok temu to się z 4 klasami czasem urywałem bo oni wcześniej kończyli. Teraz już nie tak łatwo.... sweatdrop Podobnie było u mnie... strażnik texasu rzadko sobie odpuszczał... i to sprawdzanie identyfikatoroof... xd u mnie nie bylo identyfikatoroow whee ale to mi przypomina atmosfere jak w CIA lub FBI wszyscy sa kontrolowani i sprawdzani sweatdrop hej Lina ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:05 am
Witam! Wlasnie wracam z polowow i zakupow! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:08 am
Eurina Vam Witam! Wlasnie wracam z polowow i zakupow! biggrin witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Mraaaaaaa!!!!*Wskakuje nażyrandol*O nowe żarówki xd O.o xd > tylko nie rzucaj we mnie blaugh
Hejeczka Euri ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:09 am
Nie rozumiem Cie.... Caly czas wypisujesz jakie prace musisz narysowac a nastepnie narzekasz. Moze zastanow sie lepiej co wypisujesz, bo niektorym moze byc przykro, poniewaz chceiliby byc na Twoim miejscu! rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:11 am
Yumehayla LINUUUUUUUUUUUUUUŚ heart heart heart !!! *rzut na szyję* *przytula Yume^^* Hej stęskniłem się za tobą ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:11 am
Eurina Vam Nie rozumiem Cie.... Caly czas wypisujesz jakie prace musisz narysowac a nastepnie narzekasz. Moze zastanow sie lepiej co wypisujesz, bo niektorym moze byc przykro, poniewaz chceiliby byc na Twoim miejscu! rolleyes nie skomentuje tego :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 3:12 am