|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:38 am
Rynn the Vampire Falcone Ciezko bylo w Durem ale wynislem cale wiaderko whee ja mam dopiero pięć sweatdrop a czym lowisz question ja sie za bardzo denerwuje w Durem xd i juz mnie reka boli od lowienia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:40 am
oj jak dobshe sze nie lowie ryb... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:42 am
Raticiel oj jak dobshe sze nie lowie ryb... whee czemu question Pozniej bedziesz zalowac jak bedzie mozna na przedmioty wymieniac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:43 am
Falcone Rynn the Vampire Falcone Ciezko bylo w Durem ale wynislem cale wiaderko whee ja mam dopiero pięć sweatdrop a czym lowisz question ja sie za bardzo denerwuje w Durem xd i juz mnie reka boli od lowienia distance rodem. A jak mi się znudzi to basickiem XD a ręka mnie nie boli bo steruję tabletem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:44 am
Yeah, moja pierwsza opona!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:45 am
Raticiel rety chyba to łowienie ryb naprawdę wciaga... xd no xd tyle ze trza potem placic za zarelko dla rybek (smieci? xp ) wink wink A racja z tymi psycholami xp jedna facetka powiedziala ze bylabym swietnym psychologiem, a ja na to NIE!! wybralam juz inny kierunek wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:46 am
Raticiel Miss_Karina Raticiel Karinuś szczęściara z Ciebie... 3nodding zeby bylo smieszniej to w podstawowce nie wiedzialam do jakiego licka poojsc i jedna psycholog porabana powiedziala ze powinnam do plastyka skoro mam wyobrazn xp (ta porabana psychol. byla psycholem w tym licku do ktoorego chodzilam 4 lata sweatdrop nie lubilam jej zbytnio do wszystkiego sie wtracala i raz podejrzewala ze ja i pare osoob bierzemy dragia to byla NIEPRAWDA!! stressed wkurzylam sie wtedy na nia tak, ze nie odzywalam sie do niej i unikalam jej jak ognia sweatdrop ) psychologowie lubią nam wmawiać rooshne choroby i nałogi... whee Tak ja miałem taką pielęgniarkę. Jak poszedło się do niej i powiedziało, że palec boli to zwalniała ze szkoły i mówiłą, że z tym to do szpitala trzeba pójść biggrin smile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:47 am
Raticiel oj jak dobshe sze nie lowie ryb... whee w realu czy na Gai ? jesliw realu to przyznaje racje whee nigdy nie mialam cierpliwosci do lowienia ryb i nie lowie odkad jeden chloptys mnie zmusil do wlozenia robaka na haczyk xp Van- to mogles spokojnie zrywac sie z klasoowek xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:49 am
Rynn the Vampire Yeah, moja pierwsza opona!!!!! xd gratulacje XD ja poozniej polowie, moze jutro wink dzis imprezuje wieczorem xd xd i teraz to musze cos zrobic, ale mi sie nie chce xp xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:50 am
Miss_Karina Raticiel oj jak dobshe sze nie lowie ryb... whee w realu czy na Gai ? jesliw realu to przyznaje racje whee nigdy nie mialam cierpliwosci do lowienia ryb i nie lowie odkad jeden chloptys mnie zmusil do wlozenia robaka na haczyk xp Van- to mogles spokojnie zrywac sie z klasoowek xd xd ryba złowiona na wędkę bardzo cierpi gonk natomiast jako takie rybołóstwo w postaci łapania rybci do sieci przez statki zapewnia im krótką i bezbolesna smierć... ( tak mi moofił tata sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:51 am
Vanscin Miss_Karina Van- to mogles spokojnie zrywac sie z klasoowek xd xd No spoko. Szło się do niej na przerwi i 5 minut p78;niej wałęsałem się po Kabatach-> starsza była wtedy w domu biggrin heh... u mnie w licku NIE mielismy pielegniarki, jak zle sie czulo to se szlo do wice dyry lub do sekretariatu i se zwalnialo, ale niestety wtedy dzwoniono do starych xp czasem sie zrywalam wink i teraz troshe se zrywam na studiach (z nieobowiazkowych wykladoow- z histy filozofii szczegoolnie xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:51 am
Nyu^_^
Kari jak sie dalej wczorajsza rozmowa potoczyła??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 2:52 am
Sei chan Nyu^_^ Kari jak sie dalej wczorajsza rozmowa potoczyła?? Hej Mala wariatko xd O.o na jaki temat? bo ni moge sobie przypomniec wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|