Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5108 5109 5110 5111 5112 5113 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Akiko Tamashii

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 1:51 am

ehh...mysle ze jak bede pisac posty to wiecej zarobie niz lowiac rybki sweatdrop
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 1:52 am

dopiero druga rybka w durem sweatdrop

Rynn the Vampire
Crew

Akiko Tamashii

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 1:52 am

cirilla-chan
jestem, witajcie... ^^
heyka
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 1:54 am

Kyaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! przypomnialam sobie eek ja musze jeszcze na konkursy rysowac >_<"! OMG!!! ....i jeszcze do gazetki szkolnej ..... i uczyc sie na sprawdziany .... i zadania domowe robic....i wyzdrowiec do poniedzialku...omg...tyle roboty!!! crying crying crying *idzie sie powiesic*

Akiko Tamashii

Raticiel

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 1:55 am

cirilla-chan
jestem, witajcie... ^^

doberek 3nodding
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 1:56 am

Falcone
Raticiel
Falcone
NIe crying
error mi wyskoczyl a mialem 4 Warm trouty

I właśnie takie posty mnie zniechęcaja przed zaczęciem tej zabawy w ryby... wink

Przepraszam nie chcialem cie zniechecac sweatdrop

Nie szkodzi nie szkodzi... sweatdrop 3nodding

Raticiel

Yumehayla

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 1:57 am

Ale zaśmiecone to morze- -...na pół wiadra tylko 2 ryby gonk
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 1:57 am

Akiko Tamashii
Kyaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! przypomnialam sobie eek ja musze jeszcze na konkursy rysowac >_<"! OMG!!! ....i jeszcze do gazetki szkolnej ..... i uczyc sie na sprawdziany .... i zadania domowe robic....i wyzdrowiec do poniedzialku...omg...tyle roboty!!! crying crying crying *idzie sie powiesic*
heh... xp a mi sie przypomnialo, ze musze zrobic pare rysunkoow do konca tego miecha, na modelowanie coś zrobic, pouczyc sie historii sztuki, filozofii oraaz slownika (kumpela dala mi notatki, tyle jest tego, ze wyszlo na grubosc 3 tomu Harrego Pottera xp: ) sweatdrop nie mam na co narzekac na brak roboty sweatdrop crying kolokwie mam w styczniu a na poczatku lutego przeglad wszystkich prac z wydzialu gonk crying

Ale nie martwie sie xd wiem ze dam sobie rade wink blaugh

Hi Yume ^^

Miss_Karina

Raticiel

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 1:58 am

Akiko Tamashii

Witay w klubie zapracowanych i schorowanych...
Jestem zaziębiona ( apsik! ) i muszę jutro iść do pracy... i się uczyć... i tak dalej... sweatdrop
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 1:58 am

cirilla-chan
jestem, witajcie... ^^

Witamy

Falcone

Miss_Karina

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 1:59 am

Raticiel
Akiko Tamashii

Jestem zaziębiona ( apsik! ) i muszę jutro iść do pracy... i się uczyć... i tak dalej... sweatdrop
nyo xp (na zdrowie!) heh... ja to o pracy pomysle jak bede na 2 lub 3 roku studioow teraz to musze sie martwic zaliczeniem tego roku sweatdrop
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 2:01 am

Miss_Karina
Raticiel

nyo xp (na zdrowie!) heh... ja to o pracy pomysle jak bede na 2 lub 3 roku studioow teraz to musze sie martwic zaliczeniem tego roku sweatdrop

A ja musze siobie nia studia zapracować 3nodding

Raticiel

Akiko Tamashii

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 2:03 am

Raticiel
Akiko Tamashii

tia...ja wczoraj przyszlam ze szkoly z bolaca glowa, gardle...a wieczorm katarek crying a ja teraz nie moge byc chora!!!musze poprawic z gegry dwie paly crying (inaczej koniec ze mna)
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 2:04 am

...na całe wiadro 5 ryb a reszta śmieci gonk ...powinniśmy zorganizować jakieś sprzątanie świata czy coś XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yumehayla

Falcone

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 2:07 am

Yumehayla
Ale zaśmiecone to morze- -...na pół wiadra tylko 2 ryby gonk

co ty nie powiesz ja na cale wiadro mialem tylko 5 ryb
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5108 5109 5110 5111 5112 5113 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games