|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 1:05 pm
BeeWolf Kiray BeeWolf Spadła wydajnosc długopisów o około 0.01 % to jest nie wybaczalne, musimy zwiekszyc wydajnosc o 20% teraz. mrgreen mam pomysl mozemy poprawic wydajnosc sprzedazy jesli odsiebie z roboty wyniose z 2-3 kartony zlozonych dlugopisow... i to tych zlozonych a teraz niech nasi ochotnicy zaczna robic ogrodzenie dla naszych pracownikow z koreii... A no mogli by zaczac juz bydowe bo za kilka dni kontener zostanie dostarczony. A koreańczyków trzeba wypuscić bo kontener nie moze byc zamknienty wiecej niz 7 dni bo powietrze sie skonczy im. Kupiłem drut kolczasty. to jak nieskoncza na czas z ogrodzeniem to kazemy koreancom wykopac dol a pozniej ich do niego wrzucimy... a ja kabel, pogadam ze znajomym elektrykiem to nas na lewo podlaczy do jakiegos slupu z wysokim napieciem... i bedziemy mieli drut kolczasty pod napieciem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:27 am
Kiray BeeWolf Kiray BeeWolf Spadła wydajnosc długopisów o około 0.01 % to jest nie wybaczalne, musimy zwiekszyc wydajnosc o 20% teraz. mrgreen mam pomysl mozemy poprawic wydajnosc sprzedazy jesli odsiebie z roboty wyniose z 2-3 kartony zlozonych dlugopisow... i to tych zlozonych a teraz niech nasi ochotnicy zaczna robic ogrodzenie dla naszych pracownikow z koreii... A no mogli by zaczac juz bydowe bo za kilka dni kontener zostanie dostarczony. A koreańczyków trzeba wypuscić bo kontener nie moze byc zamknienty wiecej niz 7 dni bo powietrze sie skonczy im. Kupiłem drut kolczasty. to jak nieskoncza na czas z ogrodzeniem to kazemy koreancom wykopac dol a pozniej ich do niego wrzucimy... a ja kabel, pogadam ze znajomym elektrykiem to nas na lewo podlaczy do jakiegos slupu z wysokim napieciem... i bedziemy mieli drut kolczasty pod napieciem... O no to jest mysl, a wiem, dobermany kupie ze 4, smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 6:13 am
BeeWolf O no to jest mysl, a wiem, dobermany kupie ze 4, smile no co ty... przeciez koreance je zjedza... pierwsze kontenery przywiezli... przeprowadzilem wstepne wazenie pracownikow, a teraz zapedzilem ich do kopania rowow i latryny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 21, 2006 1:43 am
Kiray BeeWolf O no to jest mysl, a wiem, dobermany kupie ze 4, smile no co ty... przeciez koreance je zjedza... pierwsze kontenery przywiezli... przeprowadzilem wstepne wazenie pracownikow, a teraz zapedzilem ich do kopania rowow i latryny... To powiedz im, zeby nam jeszcze jakaś przytulna 2000m2 hacjente postawili wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 22, 2006 3:58 pm
Pitu, pitu, pitu, kala, kala, kala. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 2:56 am
Baliaur Pitu, pitu, pitu, kala, kala, kala. ninja Pudło długopisów, albo karton kukurydzy do skubania, co wybierasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:59 pm
BeeWolf Baliaur Pitu, pitu, pitu, kala, kala, kala. ninja Pudło długopisów, albo karton kukurydzy do skubania, co wybierasz?
niech posprzata latryny.... xd
wrocilem jakby co....kuna...noo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 2:45 pm
revcat BeeWolf Baliaur Pitu, pitu, pitu, kala, kala, kala. ninja Pudło długopisów, albo karton kukurydzy do skubania, co wybierasz? niech posprzata latryny.... xd wrocilem jakby co....kuna...noo mrgreen No to całkiem miło iż wrociles generale kocie. gdzie sie podziewałes jaka voodke piles kogo spotakes jakie panienki poznałeś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 10:32 am
BeeWolf revcat BeeWolf Baliaur Pitu, pitu, pitu, kala, kala, kala. ninja Pudło długopisów, albo karton kukurydzy do skubania, co wybierasz? niech posprzata latryny.... xd wrocilem jakby co....kuna...noo mrgreen No to całkiem miło iż wrociles generale kocie. gdzie sie podziewałes jaka voodke piles kogo spotakes jakie panienki poznałeś ?
zasadniczo melduje marszalku beeczko iz nie pilem voodki tylko bimber bo jestem wierny swoim...gdzie bylem ? a gdzie moze byc gen. Agencji Wywiadowczej? biggrin rozpracowywalem tajna grupe ktora chciala obalic nasza wladze ninja ale mozesz spac spokojnie....poszla z dymem mrgreen oi! jak dobrze byc w domu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 5:56 am
revcat BeeWolf revcat BeeWolf Baliaur Pitu, pitu, pitu, kala, kala, kala. ninja Pudło długopisów, albo karton kukurydzy do skubania, co wybierasz? niech posprzata latryny.... xd wrocilem jakby co....kuna...noo mrgreen No to całkiem miło iż wrociles generale kocie. gdzie sie podziewałes jaka voodke piles kogo spotakes jakie panienki poznałeś ? zasadniczo melduje marszalku beeczko iz nie pilem voodki tylko bimber bo jestem wierny swoim...gdzie bylem ? a gdzie moze byc gen. Agencji Wywiadowczej? biggrin rozpracowywalem tajna grupe ktora chciala obalic nasza wladze ninja ale mozesz spac spokojnie....poszla z dymem mrgreen oi! jak dobrze byc w domu biggrin cieszy mnie to iz wakacje z wywiadem i siatka szpiegowska sie udały.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 12:22 am
BeeWolf cieszy mnie to iz wakacje z wywiadem i siatka szpiegowska sie udały.
a udaly sie udaly zasadniczo....a Tobie jak udalu marszalku ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 6:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 3:42 am
revcat BeeWolf cieszy mnie to iz wakacje z wywiadem i siatka szpiegowska sie udały. a udaly sie udaly zasadniczo....a Tobie jak udalu marszalku ? A no jakto juz bywa, srednio na jeza ale nie narzekam, alkochol był kobiety były. wiec podsomowujac jesc fajnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 2:15 pm
czasem tak ino jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 10:40 am
Owiec czasem tak ino jest sweatdrop Nom bywa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|