|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:04 am
Miss_Karina heh xp utworzylam pewna nowa postac ale nie wiem skad wziac aktywacyjnego maila sad niema go na moim koncie pocztowym xp jesu nyoo~~ gonk Tio normalka, jak A stare oi-chan zrobiła sobie postać tiom czekała 2 tygodnie na maila... w dodatku jej poczta uznała go za spam i o mało go Aoicia nie wywaliła...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:04 am
Raticiel Dzieńdoberek, widzę, że wszyscy gadają o ryboł㴷ie... 3nodding Witam..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:05 am
hehe, pierwszy but w gambino biggrin jeszcze tylko dwa miejsca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:07 am
Raticiel Miss_Karina heh xp utworzylam pewna nowa postac ale nie wiem skad wziac aktywacyjnego maila sad niema go na moim koncie pocztowym xp jesu nyoo~~ gonk Tio normalka, jak A stare oi-chan zrobiła sobie postać tiom czekała 2 tygodnie na maila... w dodatku jej poczta uznała go za spam i o mało go Aoicia nie wywaliła... heh.... poczekam troche... stare xp cos gaia nie ulatwia zycia nowym osobom xp heh... ciesze sie ze dzis ide w koncu na impre na ktoora czekalam z niecierpliwoscia whee 4laugh w koncu spotkam sie z przyjacioolmi, ktorych nie widzialam dlugi czas whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:07 am
kuna...w gambino jest trudno mi cokolwiek zlapac <:[....dopiero opone zlapalam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:08 am
Falcone Raticiel Dzieńdoberek, widzę, że wszyscy gadają o ryboł㴷ie... 3nodding Witam.......... Hejka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:08 am
Rynn the Vampire hehe, pierwszy but w gambino biggrin jeszcze tylko dwa miejsca... xd powodzenia wink blaugh Aki...spokojnie whee kazdy przez to przechodzil, a teraz latwo lowie rybcie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:11 am
Akiko Tamashii kuna...w gambino jest trudno mi cokolwiek zlapac <:[....dopiero opone zlapalam sweatdrop tylko na poczatku jest trudno jak zlapiesz 3 ryby to juz pozniej idzie szybko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:12 am
Raticiel Hmmm... może ja tesh sprę, w końcu jestem "c#261; rybaka"... Ale pewnie jak kupię najtańszą wędkę tio nic dobrego nie złowię, nie?... heh nie xd ja mam wedke za 100 golda i lowie jedna za druga rybcie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|