|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:37 am
Falcone Witam witamw ten piekny Poranek........... tylko sniegu do szczescia brakuje sad wez sobie snieg ode mnie, jest go tyle, ze mozna smialo eksportowac a ja po nim napewno nie bede plakac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:39 am
Omega Sun Falcone Witam witamw ten piekny Poranek........... tylko sniegu do szczescia brakuje sad wez sobie snieg ode mnie, jest go tyle, ze mozna smialo eksportowac a ja po nim napewno nie bede plakac xp a u mnie brak sniegu sad tylko jeden dzien bylo duzo wyedy 7 godzin na dworzu bylem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:40 am
Rynn the Vampire A co w ogdają rozwijania wędek? Bo są drogie jak diabli :/ na pierwszy rzut oka wydaje sie, ze nic ale w praktyce latwiej sie nimi manewruje i rybki sie tak nie szarpia, wiec nawet taki beznadziejny wedkarz jak ja moze na nia cos zlapac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:40 am
Yumehayla Rynn the Vampire A co w ogdają rozwijania wędek? Bo są drogie jak diabli :/ Czerwone linie są szerzej rozstawione 3nodding aaa....a o ile? Jest na to jakiś topic? sweatdrop A...rybki się mniej szarpią...hmm...ale ja mam tylko 5k, a rozwinięcie kosztuje chyba z 10k! ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:41 am
Falcone a u mnie brak sniegu sad tylko jeden dzien bylo duzo wyedy 7 godzin na dworzu bylem whee a po co Ci ten snieg, tylko przez niego slisko i mokro stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:42 am
co daje zmiana przynety question bo jak se kupilem ta za 250 to mi nic nie dalo ciagle te same ryby braly a jak se kupilem ta po 25 to zlowilem jedenego teczowego trauta (nie wiem co to za ryba po polskiemu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:44 am
Falcone co daje zmiana przynety question bo jak se kupilem ta za 250 to mi nic nie dalo ciagle te same ryby braly a jak se kupilem ta po 25 to zlowilem jedenego teczowego trauta (nie wiem co to za ryba po polskiemu) ja lowie na ta za 25g i lapia sie wszystkie rybki (z przewaga smieci) , nie widze, zadnej roznicy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:44 am
Omega Sun Falcone a u mnie brak sniegu sad tylko jeden dzien bylo duzo wyedy 7 godzin na dworzu bylem whee a po co Ci ten snieg, tylko przez niego slisko i mokro stressed snieg jest wspanialy whee .......... kocham zime >>>biale pustkowie........... kiedys to bylo zimy teraz co roku gorzej i mniej sniegu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:47 am
tylko szkoda, ze nie ma obrazka rybki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:47 am
Omega Sun Falcone co daje zmiana przynety question bo jak se kupilem ta za 250 to mi nic nie dalo ciagle te same ryby braly a jak se kupilem ta po 25 to zlowilem jedenego teczowego trauta (nie wiem co to za ryba po polskiemu) ja lowie na ta za 25g i lapia sie wszystkie rybki (z przewaga smieci) , nie widze, zadnej roznicy sweatdrop no wlasnie ja se raz dla sprubowania kupilem i myslalem ze beda lepsze ryby a tu ZONK xd .............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:48 am
Omega Sun tylko szkoda, ze nie ma obrazka rybki sweatdrop Nie ma, bo z tego co wiem to ani B?ino ani Chino nikomu nie udało się zasejwować sad ... Hmmm...Tino...Bino...Chino...ciekawy jestem kiedy wyłowimy Gino xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:53 am
hejeczka kochane szkraby whee heh...moj cholerny kot..... Auć piecze.... -_<"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:54 am
Yumehayla Omega Sun tylko szkoda, ze nie ma obrazka rybki sweatdrop Nie ma, bo z tego co wiem to ani B?ino ani Chino nikomu nie udało się zasejwować sad ... Hmmm...Tino...Bino...Chino...ciekawy jestem kiedy wyłowimy Gino xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd pewnie są strasznie trudne do złapania ^^" muszę jak najszybciej podciągnąć sobie wędkę do wyższego poziomu ^^""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|