Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5103 5104 5105 5106 5107 5108 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:23 am

Rybki będą zdrowsze i większe 3nodding whee
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:24 am

[ Message temporarily off-line ]

Yumehayla

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:27 am

Yumehayla
Rynn the Vampire
Welcome Rynn the Vampire , your Gaia Gold: 5097

Z tego 3k za nienarysowane jeszcze rysunki sweatdrop

Nic mi nie m󷠯 nienarysowanych jeszcze rysunkach...mam zaległe zam󷩥nia z przed 2 tygodni, za kt󲥠nie mogę się zabrać gonk gonk gonk ...ale muszę się wziąść za siebie...za 1 z nich mam dostać list z foczymi/pingwinimi kapciami 4laugh

eek gonk Ja ciem pingwinkiiiiii crying crying crying Ale mnie nie stać...a oszczędzać nie potrafię >< chyba sobie zrobię aukcję arta jak się uporam z zamówieniami..
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:27 am

Yumehayla

XDDDDDDDDDDDDD...ale to było chyba z 6 wiader pod rząd xd xd xd ...a żeby było zabawniej, wczoraj się cieszyłem że złowiłem moją pierwszą oponę...a pół godziny później miałem ich już 23 xd xd ...ale przynajmniej oczyścimy jeziora z zanieczyszczeń i śmieci xd xd xd

nie bylabym taka pewna ninja W tym stawie pewnie zatonal tir z butami, albo ten facio ze sklepu wrzuca wszystko z powrotem jak mu sprzedajemy wink

Omega Sun
Captain

Yumehayla

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:28 am

Omega Sun
Rynn the Vampire

a ja łowię tą za 100 i mam już prawie p󦣳22; koszyka, i ani jednego śmiecia sweatdrop

to widocznie tylko ja taka pechowa jestem sweatdrop Ale przynajmniej na samych smieciach zarabiam na kolejne puszki przynety, bo rybek jeszcze szkoda mi sprzedawac

Ja nic nie sprzedaje...moze za śmieci też będą przedmioty^^?
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:28 am

Na No Da! 3nodding
ja dopiero musze kupic wetke sweatdrop

Akiko Tamashii

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:30 am

Yumehayla

Ja nic nie sprzedaje...moze za śmieci też będą przedmioty^^?

eee tam, zanim wprowadza wymiane to zlowie sobie z 5 tuzinow butow, tone puszek i zapas opon na cale zycie wink

Czesc Aki smile
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:31 am

Omega Sun
Yumehayla

XDDDDDDDDDDDDD...ale to było chyba z 6 wiader pod rząd xd xd xd ...a żeby było zabawniej, wczoraj się cieszyłem że złowiłem moją pierwszą oponę...a pół godziny później miałem ich już 23 xd xd ...ale przynajmniej oczyścimy jeziora z zanieczyszczeń i śmieci xd xd xd

nie bylabym taka pewna ninja W tym stawie pewnie zatonal tir z butami, albo ten facio ze sklepu wrzuca wszystko z powrotem jak mu sprzedajemy wink

xd
Jak w 1 wiaderku wyszło nam chyba z 12 opon, stwierdziliśmy że zakładamy salon wulkanizacyjny xd xd xd
A tych tirów to sporo musiało byc xd xd xd

Yumehayla

Akiko Tamashii

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:32 am

trudno sie lowi?
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:32 am

Yumehayla
Omega Sun

xd
Jak w 1 wiaderku wyszło nam chyba z 12 opon, stwierdziliśmy że zakładamy salon wulkanizacyjny xd xd xd
A tych tirów to sporo musiało byc xd xd xd

faktycznie, sadzac po ilosci butow i opon to bardzo mozliwe wink

Omega Sun
Captain

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:34 am

Cześć Akiko ^_^ widzę znów zmiana fryzurki? biggrin

łowi się trudno ale też zależy gdzie. Najlepiej zaczynać w baskenie. Tam sobie nałowisz gupików i śmieci ale się wprawisz ^^""
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:34 am

Witam witamw ten piekny Poranek...........
tylko sniegu do szczescia brakuje sad

Falcone

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:35 am

Akiko Tamashii
trudno sie lowi?
tylko na poczatku, bo musisz sie przyzwyczaic do wedki. W tym stawie kolo sklepiku lowi sie latwo tylko trzeba troszke pocwiczyc 3nodding
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:35 am

Rynn the Vampire
Cześć Akiko ^_^ widzę znów zmiana fryzurki? biggrin

łowi się trudno ale też zależy gdzie. Najlepiej zaczynać w baskenie. Tam sobie nałowisz gupików i śmieci ale się wprawisz ^^""

nie tylko fryzury XD ...jeszcze oczka

Akiko Tamashii

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:36 am

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5103 5104 5105 5106 5107 5108 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games