|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:23 am
Rybki będą zdrowsze i większe 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:27 am
Yumehayla Rynn the Vampire Welcome Rynn the Vampire , your Gaia Gold: 5097 Z tego 3k za nienarysowane jeszcze rysunki sweatdrop Nic mi nie m nienarysowanych jeszcze rysunkach...mam zaległe zamnia z przed 2 tygodni, za ktnie mogę się zabrać gonk gonk gonk ...ale muszę się wziąść za siebie...za 1 z nich mam dostać list z foczymi/pingwinimi kapciami 4laugh eek gonk Ja ciem pingwinkiiiiii crying crying crying Ale mnie nie stać...a oszczędzać nie potrafię >< chyba sobie zrobię aukcję arta jak się uporam z zamówieniami..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:27 am
Yumehayla XDDDDDDDDDDDDD...ale to było chyba z 6 wiader pod rząd xd xd xd ...a żeby było zabawniej, wczoraj się cieszyłem że złowiłem moją pierwszą oponę...a pół godziny później miałem ich już 23 xd xd ...ale przynajmniej oczyścimy jeziora z zanieczyszczeń i śmieci xd xd xd nie bylabym taka pewna ninja W tym stawie pewnie zatonal tir z butami, albo ten facio ze sklepu wrzuca wszystko z powrotem jak mu sprzedajemy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:28 am
Omega Sun Rynn the Vampire a ja łowię tą za 100 i mam już prawie p22; koszyka, i ani jednego śmiecia sweatdrop to widocznie tylko ja taka pechowa jestem sweatdrop Ale przynajmniej na samych smieciach zarabiam na kolejne puszki przynety, bo rybek jeszcze szkoda mi sprzedawac Ja nic nie sprzedaje...moze za śmieci też będą przedmioty^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:28 am
Na No Da! 3nodding ja dopiero musze kupic wetke sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:30 am
Yumehayla Ja nic nie sprzedaje...moze za śmieci też będą przedmioty^^? eee tam, zanim wprowadza wymiane to zlowie sobie z 5 tuzinow butow, tone puszek i zapas opon na cale zycie wink Czesc Aki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:31 am
Omega Sun Yumehayla XDDDDDDDDDDDDD...ale to było chyba z 6 wiader pod rząd xd xd xd ...a żeby było zabawniej, wczoraj się cieszyłem że złowiłem moją pierwszą oponę...a pół godziny później miałem ich już 23 xd xd ...ale przynajmniej oczyścimy jeziora z zanieczyszczeń i śmieci xd xd xd nie bylabym taka pewna ninja W tym stawie pewnie zatonal tir z butami, albo ten facio ze sklepu wrzuca wszystko z powrotem jak mu sprzedajemy wink xd Jak w 1 wiaderku wyszło nam chyba z 12 opon, stwierdziliśmy że zakładamy salon wulkanizacyjny xd xd xd A tych tirów to sporo musiało byc xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:32 am
Yumehayla Omega Sun nie bylabym taka pewna ninja W tym stawie pewnie zatonal tir z butami, albo ten facio ze sklepu wrzuca wszystko z powrotem jak mu sprzedajemy wink xd Jak w 1 wiaderku wyszło nam chyba z 12 opon, stwierdziliśmy że zakładamy salon wulkanizacyjny xd xd xd A tych tirów to sporo musiało byc xd xd xd faktycznie, sadzac po ilosci butow i opon to bardzo mozliwe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:34 am
Cześć Akiko ^_^ widzę znów zmiana fryzurki? biggrin
łowi się trudno ale też zależy gdzie. Najlepiej zaczynać w baskenie. Tam sobie nałowisz gupików i śmieci ale się wprawisz ^^""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:34 am
Witam witamw ten piekny Poranek........... tylko sniegu do szczescia brakuje sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:35 am
tylko na poczatku, bo musisz sie przyzwyczaic do wedki. W tym stawie kolo sklepiku lowi sie latwo tylko trzeba troszke pocwiczyc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:35 am
Rynn the Vampire Cześć Akiko ^_^ widzę znów zmiana fryzurki? biggrin łowi się trudno ale też zależy gdzie. Najlepiej zaczynać w baskenie. Tam sobie nałowisz gupików i śmieci ale się wprawisz ^^"" nie tylko fryzury XD ...jeszcze oczka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|