Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5102 5103 5104 5105 5106 5107 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:00 am

Omega Sun
ooo juz nie spicie 4laugh Czesc smile

Cześć Omi ^_^

(trzecia rybka sweatdrop )
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:05 am

Rynn the Vampire
Yumehayla
Uuuuuuuuuuu, szpan XD...i jak ci idzie^^?

nie za dobrze ^^"" dopiero co się przeniosłam z baskena do gambino, a tam trudniej sweatdrop dopiero dwie złapałam...A jak tobie idzie na rybkach?

User Image
Tak sobie, jak widać sweatdrop ...już sobie w miarę dobrze radzę w Gambino, więc przeniosłem się do Durem...ale mam z tamtąd tylko półtorej wiaderka sweatdrop ...
Jakiej wędki używasz^^?

Cześć Omega 4laugh

Yumehayla

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:06 am

uuuch, ja mam dużo dużo mniej sweatdrop używam distance rod, i najczęściej tej przynęty za 100 żeby się wprawić...

Omi, dlaczego przy cenie Tootin Tiny jest znak "?"?
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:09 am

Rynn the Vampire
uuuch, ja mam dużo dużo mniej sweatdrop używam distance rod, i najczęściej tej przynęty za 100 żeby się wprawić...

przepisalam ceny nowych rybek z cennika do ktorego link dal mi Say i tam tez byl znak zapytania, wiec chyba nie wiadomo czy ta rybka napewno jest tyle warta 3nodding

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:12 am

w tym stawie jest wiecej smieci niz ryb gonk
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:13 am

[ Message temporarily off-line ]

Yumehayla

Yumehayla

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:16 am

Omega Sun
No nie mów stare ...wczoraj jak z Fil łowiliśmy, towiaderka wyglądały tak:
na 18 pól:
*6-12 opon
*2-6 butów
*1-2 puszki
*3-4 gupiki
stare stare stare stare stare

ps. ta ryba nazywa się Tootin Tino, a nie Tina...tam się pomylili...są też b-cośtam Bino i ch-cośtam Chino, nie pamiętam pełnych nazw...nie ma screenów bo nikomu nie chce się zasejwować- -
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:16 am

Yumehayla

Kupuj tą za 25, jest bardziej opłacalna, zwłaszcza na wprawianie się^^...ja używam performance rod, ale wolałbym strenght...najwięcej kłopot󷠭am przy brzegu właśnie--...
A już spełnieniem marzeń byłaby strenght+ xd xd xd

przyneta chyba nie ma znaczenia, bo mi na ta tania tez lapia sie rzadsze rybki a na ta za 250g przy moim szczesciu przewaznie opony i buty stressed

Omega Sun
Captain

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:17 am

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:19 am

Rynn the Vampire
Crew

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:19 am

Yumehayla
Omega Sun
na 18 pól:
*6-12 opon
*2-6 butów
*1-2 puszki
*3-4 gupiki

ps. ta ryba nazywa się Tootin Tino, a nie Tina...tam się pomylili...są też b-cośtam Bino i ch-cośtam Chino, nie pamiętam pełnych nazw...nie ma screenów bo nikomu nie chce się zasejwować- -

zastanawiam sie czy przypadkiem nie lowilismy do tego samego wiadra, bo moje wygladalo podobnie wink

Dzieki za informacje, potem poprawie nazwe rybki i rozejrze sie w topikach za tymi nowymi 3nodding
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:20 am

Rynn the Vampire
Yumehayla
Rynn the Vampire

Kupuj tą za 25, jest bardziej opłacalna, zwłaszcza na wprawianie się^^...ja używam performance rod, ale wolałbym strenght...najwięcej kłopot󷠭am przy brzegu właśnie--...
A już spełnieniem marzeń byłaby strenght+ xd xd xd

ale na tą za 25 już w miarę umiem łapać, i łapią się same dziadostwa, a na tą za 100 nawet nawet mi się udaje, no i mi się przynajmniej zwraca...ale i tak nie sprzedaję rybek. Poza tym 100g to nie tak dużo wink

stare stare stare
Welcome Yumehayla , your Gaia Gold: 211
stare nie tak dużo...jaaaaaaaaaaaaaaaaaasne stare ...

Yumehayla

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:21 am

Welcome Rynn the Vampire , your Gaia Gold: 5097

Z tego 3k za nienarysowane jeszcze rysunki sweatdrop
PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:21 am

Rynn the Vampire

a ja łowię tą za 100 i mam już prawie p󦣳22; koszyka, i ani jednego śmiecia sweatdrop

to widocznie tylko ja taka pechowa jestem sweatdrop Ale przynajmniej na samych smieciach zarabiam na kolejne puszki przynety, bo rybek jeszcze szkoda mi sprzedawac

Omega Sun
Captain

Yumehayla

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 12:22 am

Omega Sun
Yumehayla
Omega Sun
na 18 pól:
*6-12 opon
*2-6 butów
*1-2 puszki
*3-4 gupiki

zastanawiam sie czy przypadkiem nie lowilismy do tego samego wiadra, bo moje wygladalo podobnie wink

Dzieki za informacje, potem poprawie nazwe rybki i rozejrze sie w topikach za tymi nowymi 3nodding

XDDDDDDDDDDDDD...ale to było chyba z 6 wiader pod rząd xd xd xd ...a żeby było zabawniej, wczoraj się cieszyłem że złowiłem moją pierwszą oponę...a pół godziny później miałem ich już 23 xd xd ...ale przynajmniej oczyścimy jeziora z zanieczyszczeń i śmieci xd xd xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5102 5103 5104 5105 5106 5107 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games