|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 2:59 pm
Omega Sun BeeWolf_san Przytula ... mrał ale masz cudne ubranko ty moja indianska pieknosci wink :* ... hihi Pokahontas wink :* ..delikatnie Całuje w usteczka :* redface dziekuje.. < odwzajemnia buziaczka i wtula sie > ide zaraz do lozeczka :* oczy mi sie kleja... zzZZZzz.. ZzzzzZZZzz.. A moge .. redface pujsc z toba słodko patrz ....:* redface Całuje ... i kreci kluczami od domku :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 3:02 pm
BeeWolf_san A moge .. redface pujsc z toba słodko patrz ....:* redface Całuje ... i kreci kluczami od domku :* no pewnie :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 3:05 pm
Witam wszytkich w ta piekna noc...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 3:05 pm
Omega Sun BeeWolf_san A moge .. redface pujsc z toba słodko patrz ....:* redface Całuje ... i kreci kluczami od domku :* no pewnie :* heart MM dobrze ... :*:* chodźmy do luzeczka ..bierze za raczke i prowadzi do wyjscia :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 3:06 pm
Falcone Witam wszytkich w ta piekna noc........... czesc i dobranoc bo ja juz znikam do lozeczka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 3:08 pm
Omega Sun Falcone Witam wszytkich w ta piekna noc........... czesc i dobranoc bo ja juz znikam do lozeczka dobranoc stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 3:11 pm
BeeWolf_san MM dobrze ... :*:* chodźmy do luzeczka ..bierze za raczke i prowadzi do wyjscia :* heart < idzie grzecznie do domku> ----------------- Falcone nie patrz na mnie tak jakbym Ci rodzine wymordowala sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 3:12 pm
Falcone Omega Sun Falcone Witam wszytkich w ta piekna noc........... czesc i dobranoc bo ja juz znikam do lozeczka dobranoc stare Co to za wzrok skierowany w strone mojej Omi :> idzie do domku :* hihi pa wink :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 3:19 pm
BeeWolf_san Falcone Omega Sun Falcone Witam wszytkich w ta piekna noc........... czesc i dobranoc bo ja juz znikam do lozeczka dobranoc stare Co to za wzrok skierowany w strone mojej Omi :> idzie do domku :* hihi pa wink :* NIc nic........... Idzcie spac............. Dobranoc wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:20 pm
Witam wszystkich ^_^ w sklepiku masa zamówień sweatdrop lepiej się wezmę do roboty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:43 pm
O, kogo ja widze^^...dziendoberek Rynn^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:43 pm
Cześć Yume ^_^ sorki, że tak długo...łowię sobie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:51 pm
Uuuuuuuuuuu, szpan XD...i jak ci idzie^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:53 pm
Yumehayla Uuuuuuuuuuu, szpan XD...i jak ci idzie^^? nie za dobrze ^^"" dopiero co się przeniosłam z baskena do gambino, a tam trudniej sweatdrop dopiero dwie złapałam...A jak tobie idzie na rybkach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|