|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:41 pm
Miss_Karina BeeWolf Miss_Karina Tjaaaa? stare heh, zbieg okolicznosci wink wybacz, ale musze isc spaciu, bo jutro za prace sie biore wink blaugh Ta to pewne ! xp jestes szara plama O.o o.O Cieniem jestes.... eek Czyc i to przeszkadza jakoś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:42 pm
BeeWolf Miss_Karina BeeWolf Miss_Karina Tjaaaa? stare heh, zbieg okolicznosci wink wybacz, ale musze isc spaciu, bo jutro za prace sie biore wink blaugh Ta to pewne ! xp jestes szara plama O.o o.O Cieniem jestes.... eek Czyc i to przeszkadza jakoś ? nie XD calkiem gustowni wygladasz smile ale co na to powie Omi? sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:43 pm
dest Kukus nie rycz *wymierza mu bitchspank'a* poprawka będzie z wami, lolu a dziś was nie zapraszam, bo: 1) nie macie jak tu dojechać 2) to jest impreza zamknięta 3) wszystkie dupy byś poprzerażał tymi inkubatorami na wszy ehe razz [brawo poprawiles sie ==]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina nie XD calkiem gustowni wygladasz smile ale co na to powie Omi? sweatdrop whee Nie wiem to nie istotne mam 2 Av ..a ty idz spac bo taka spiaca bylas!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dest... cytaty
1 ostrzeżenie
Bee... wpisz go na listę, bo ja już muszę zmykać... z dzisiejszą datą, żebym wiedział kiedy go wywalić z niej
edit: i tak to widziałem, mam screenshot'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:44 pm
BeeWolf Miss_Karina nie XD calkiem gustowni wygladasz smile ale co na to powie Omi? sweatdrop whee Nie wiem to nie istotne mam 2 Av ..a ty idz spac bo taka spiaca bylas! ok szefie blaugh papatki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:45 pm
Kukus Dest... cytaty 1 ostrzeżenie Bee... wpisz go na listę, bo ja już muszę zmykać... z dzisiejszą datą, żebym wiedział kiedy go wywalić z niej edit: i tak to widziałem, mam screenshot'a odrazu poprawił wiec wiesz tego ... Edit No i ? .... FALUSssssssssssss Aaaaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 2:09 pm
Hmm...ma ktoś jakąś dobrą stronkę z teledyskami? Rockowo-metalowymi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 2:23 pm
Rynn the Vampire Hmm...ma ktoś jakąś dobrą stronkę z teledyskami? Rockowo-metalowymi? A posiadasz Czarniutka program zwany Emulem ??? jak tak to scagniesz tam wstzko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 2:26 pm
witam (po raz kolejny dzisiaj sweatdrop ) 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 2:27 pm
BeeWolf_san Rynn the Vampire Hmm...ma ktoś jakąś dobrą stronkę z teledyskami? Rockowo-metalowymi? A posiadasz Czarniutka program zwany Emulem ??? jak tak to scagniesz tam wstzko wink nie posiadam...i nie chcę posiadać :> Poszukuję jakichś osobnych stronek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 2:31 pm
Rynn the Vampire BeeWolf_san Rynn the Vampire Hmm...ma ktoś jakąś dobrą stronkę z teledyskami? Rockowo-metalowymi? A posiadasz Czarniutka program zwany Emulem ??? jak tak to scagniesz tam wstzko wink nie posiadam...i nie chcę posiadać :> Poszukuję jakichś osobnych stronek... www.radiosfera.pl .... tam sa jakies linki ... Czesc Kochanie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 2:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 2:49 pm
Przytula ... mrał ale masz cudne ubranko ty moja indianska pieknosci wink :* ... hihi Pokahontas wink :* ..delikatnie Całuje w usteczka :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 2:58 pm
BeeWolf_san Przytula ... mrał ale masz cudne ubranko ty moja indianska pieknosci wink :* ... hihi Pokahontas wink :* ..delikatnie Całuje w usteczka :* redface dziekuje.. < odwzajemnia buziaczka i wtula sie > ide zaraz do lozeczka :* oczy mi sie kleja... zzZZZzz.. ZzzzzZZZzz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|