|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 3:17 am
>Drapie sie po zadku< >dłubie w nosie< >beka<
kusza ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 21, 2006 7:15 am
BeeWolf Kiray chce doniesc, iz widziałem te poprzeczke i to mogł zrobic tylko ... ty. myslalem ze jestem zwinny jak ninja i nie zostawilem zadnych sladow... zle to wygladalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 9:13 am
Kiray BeeWolf Kiray chce doniesc, iz widziałem te poprzeczke i to mogł zrobic tylko ... ty. myslalem ze jestem zwinny jak ninja i nie zostawilem zadnych sladow... zle to wygladalo? A tam przejmujesz sie ... ja tych sasiadow nie lubie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 1:02 pm
BeeWolf Kiray BeeWolf Kiray chce doniesc, iz widziałem te poprzeczke i to mogł zrobic tylko ... ty. myslalem ze jestem zwinny jak ninja i nie zostawilem zadnych sladow... zle to wygladalo? A tam przejmujesz sie ... ja tych sasiadow nie lubie. i dobrze... niech maja za swoje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 4:40 am
Kiray BeeWolf Kiray BeeWolf Kiray chce doniesc, iz widziałem te poprzeczke i to mogł zrobic tylko ... ty. myslalem ze jestem zwinny jak ninja i nie zostawilem zadnych sladow... zle to wygladalo? A tam przejmujesz sie ... ja tych sasiadow nie lubie. i dobrze... niech maja za swoje... To co proponujesz popsuc tym razem ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 11:20 am
BeeWolf Kiray BeeWolf Kiray BeeWolf Kiray chce doniesc, iz widziałem te poprzeczke i to mogł zrobic tylko ... ty. myslalem ze jestem zwinny jak ninja i nie zostawilem zadnych sladow... zle to wygladalo? A tam przejmujesz sie ... ja tych sasiadow nie lubie. i dobrze... niech maja za swoje... To co proponujesz popsuc tym razem ? mrgreen nastepnym razem zapaskuze im trawnik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 8:11 am
Kiray BeeWolf Kiray BeeWolf Kiray BeeWolf Kiray chce doniesc, iz widziałem te poprzeczke i to mogł zrobic tylko ... ty. myslalem ze jestem zwinny jak ninja i nie zostawilem zadnych sladow... zle to wygladalo? A tam przejmujesz sie ... ja tych sasiadow nie lubie. i dobrze... niech maja za swoje... To co proponujesz popsuc tym razem ? mrgreen nastepnym razem zapaskuze im trawnik... wielka kupe na trawnik im
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 5:27 am
Ozzwald Kiray BeeWolf Kiray BeeWolf A tam przejmujesz sie ... ja tych sasiadow nie lubie. i dobrze... niech maja za swoje... To co proponujesz popsuc tym razem ? mrgreen nastepnym razem zapaskuze im trawnik... wielka kupe na trawnik im przykryje gazeta i rano podpale... jak bedzie w kapciach i chcial zadeptac ogien to sie troche zdziwi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 7:16 am
Kiray Ozzwald Kiray BeeWolf Kiray BeeWolf A tam przejmujesz sie ... ja tych sasiadow nie lubie. i dobrze... niech maja za swoje... To co proponujesz popsuc tym razem ? mrgreen nastepnym razem zapaskuze im trawnik... wielka kupe na trawnik im przykryje gazeta i rano podpale... jak bedzie w kapciach i chcial zadeptac ogien to sie troche zdziwi... jestes straszny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 1:21 pm
baa... kto taki musi tu byc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 1:23 pm
kuzwa kolejny ciezki dzien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 11:38 am
ciezki dzień, ja musiałem Omedze obciac głowe bo sie stawiała w naszych lochah. Sądze, ze musimy wprowadzić mocniejsze restrykcje. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 7:47 am
Spadła wydajnosc długopisów o około 0.01 % to jest nie wybaczalne, musimy zwiekszyc wydajnosc o 20% teraz. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 9:02 am
BeeWolf Spadła wydajnosc długopisów o około 0.01 % to jest nie wybaczalne, musimy zwiekszyc wydajnosc o 20% teraz. mrgreen mam pomysl mozemy poprawic wydajnosc sprzedazy jesli odsiebie z roboty wyniose z 2-3 kartony zlozonych dlugopisow... i to tych zlozonych a teraz niech nasi ochotnicy zaczna robic ogrodzenie dla naszych pracownikow z koreii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 10:00 am
Kiray BeeWolf Spadła wydajnosc długopisów o około 0.01 % to jest nie wybaczalne, musimy zwiekszyc wydajnosc o 20% teraz. mrgreen mam pomysl mozemy poprawic wydajnosc sprzedazy jesli odsiebie z roboty wyniose z 2-3 kartony zlozonych dlugopisow... i to tych zlozonych a teraz niech nasi ochotnicy zaczna robic ogrodzenie dla naszych pracownikow z koreii... A no mogli by zaczac juz bydowe bo za kilka dni kontener zostanie dostarczony. A koreańczyków trzeba wypuscić bo kontener nie moze byc zamknienty wiecej niz 7 dni bo powietrze sie skonczy im. Kupiłem drut kolczasty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|