|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 5:27 am
Malreni Sayenita Malreni Tegnap még lehetett azt csinálni, hogy posztoltál és gyorsan törölted, így volt esélyed játszani, de mára ez sem megy, mert nem tudod törölni a posztodat. Ahh pont azt kerestem, hogy tudom-e törölni.. mert kész.. olyan szinten feldühített ez az egész sz@@@@@r.. mad Folyamatosan 0 az egészségem mert mindig kicsinálnak.. pedig csak 1x posztoltam. burning_eyes Így esélyem sincs se a health se a támadásért járó achievementre.. az ölésért pedig.. arról nem is "álmodom".. evil Nekem is. A fasz kivan az egésszel. Együttérzek.. taktikát változtatok.. most csak rástartolok a health achievementre, többet nem posztolok a harc topikba.. csak legyen már több oldal a posztomtól hogy ne találjanak meg. És majd az event végén megpróbálok harcolni, hátha addigra már nem lesz ennyire nagy az érdeklődés és lesz némi esély a többi achievementre is..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 5:30 am
Sayenita Malreni Sayenita Malreni Tegnap még lehetett azt csinálni, hogy posztoltál és gyorsan törölted, így volt esélyed játszani, de mára ez sem megy, mert nem tudod törölni a posztodat. Ahh pont azt kerestem, hogy tudom-e törölni.. mert kész.. olyan szinten feldühített ez az egész sz@@@@@r.. mad Folyamatosan 0 az egészségem mert mindig kicsinálnak.. pedig csak 1x posztoltam. burning_eyes Így esélyem sincs se a health se a támadásért járó achievementre.. az ölésért pedig.. arról nem is "álmodom".. evil Nekem is. A fasz kivan az egésszel. Együttérzek.. taktikát változtatok.. most csak rástartolok a health achievementre, többet nem posztolok a harc topikba.. csak legyen már több oldal a posztomtól hogy ne találjanak meg. És majd az event végén megpróbálok harcolni, hátha addigra már nem lesz ennyire nagy az érdeklődés és lesz némi esély a többi achievementre is.. Nagyon remélem, hogy csinálnak hamarosan szubfórumokat a csapatoknak, ahová nem mehet be az ellenség, mert ez így röhej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 5:42 am
Malreni Sayenita Malreni Sayenita Malreni Tegnap még lehetett azt csinálni, hogy posztoltál és gyorsan törölted, így volt esélyed játszani, de mára ez sem megy, mert nem tudod törölni a posztodat. Ahh pont azt kerestem, hogy tudom-e törölni.. mert kész.. olyan szinten feldühített ez az egész sz@@@@@r.. mad Folyamatosan 0 az egészségem mert mindig kicsinálnak.. pedig csak 1x posztoltam. burning_eyes Így esélyem sincs se a health se a támadásért járó achievementre.. az ölésért pedig.. arról nem is "álmodom".. evil Nekem is. A fasz kivan az egésszel. Együttérzek.. taktikát változtatok.. most csak rástartolok a health achievementre, többet nem posztolok a harc topikba.. csak legyen már több oldal a posztomtól hogy ne találjanak meg. És majd az event végén megpróbálok harcolni, hátha addigra már nem lesz ennyire nagy az érdeklődés és lesz némi esély a többi achievementre is.. Nagyon remélem, hogy csinálnak hamarosan szubfórumokat a csapatoknak, ahová nem mehet be az ellenség, mert ez így röhej. Se 10 támadás, se 10 gyógyítás után nem kaptam achievementet. Te megkaptad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 5:46 am
Sayenita Malreni Sayenita Malreni Sayenita Malreni Tegnap még lehetett azt csinálni, hogy posztoltál és gyorsan törölted, így volt esélyed játszani, de mára ez sem megy, mert nem tudod törölni a posztodat. Ahh pont azt kerestem, hogy tudom-e törölni.. mert kész.. olyan szinten feldühített ez az egész sz@@@@@r.. mad Folyamatosan 0 az egészségem mert mindig kicsinálnak.. pedig csak 1x posztoltam. burning_eyes Így esélyem sincs se a health se a támadásért járó achievementre.. az ölésért pedig.. arról nem is "álmodom".. evil Nekem is. A fasz kivan az egésszel. Együttérzek.. taktikát változtatok.. most csak rástartolok a health achievementre, többet nem posztolok a harc topikba.. csak legyen már több oldal a posztomtól hogy ne találjanak meg. És majd az event végén megpróbálok harcolni, hátha addigra már nem lesz ennyire nagy az érdeklődés és lesz némi esély a többi achievementre is.. Nagyon remélem, hogy csinálnak hamarosan szubfórumokat a csapatoknak, ahová nem mehet be az ellenség, mert ez így röhej. Se 10 támadás, se 10 gyógyítás után nem kaptam achievementet. Te megkaptad? Igen, de nem ugrott fel az ablak. Nézd meg az achievementek oldalán, ha még nem nézted.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 5:51 am
ápdét:Malreni Megszerzett achievementek eddig: Lassan véreset pisálok az erőlködéstől...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 6:03 am
Malreni Igen, de nem ugrott fel az ablak. Nézd meg az achievementek oldalán, ha még nem nézted. Igen, ott vannak köszi. Ez így kész.. megyek inkább cukorkát gyűjteni. cry Ezt nem erőltetem tovább.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 6:06 am
Sayenita Malreni Igen, de nem ugrott fel az ablak. Nézd meg az achievementek oldalán, ha még nem nézted. Igen, ott vannak köszi. Ez így kész.. megyek inkább cukorkát gyűjteni. cry Ezt nem erőltetem tovább. Én még próbálkozok, de nem tudom miért... Annyira unatkozok, hogy ilyen posztokat csinálok: Malreni wow so much death am kill... brb lol wow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 6:08 am
Malreni Sayenita Malreni Igen, de nem ugrott fel az ablak. Nézd meg az achievementek oldalán, ha még nem nézted. Igen, ott vannak köszi. Ez így kész.. megyek inkább cukorkát gyűjteni. cry Ezt nem erőltetem tovább. Én még próbálkozok, de nem tudom miért... Annyira unatkozok, hogy ilyen posztokat csinálok: Malreni wow so much death am kill... brb lol wow lol lol lol Te tényleg unatkozol lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 6:09 am
Sayenita Malreni Sayenita Malreni Igen, de nem ugrott fel az ablak. Nézd meg az achievementek oldalán, ha még nem nézted. Igen, ott vannak köszi. Ez így kész.. megyek inkább cukorkát gyűjteni. cry Ezt nem erőltetem tovább. Én még próbálkozok, de nem tudom miért... Annyira unatkozok, hogy ilyen posztokat csinálok: Malreni wow so much death am kill... brb lol wow lol lol lol Te tényleg unatkozol lol De bejött. Azonnal felhíleltek majdnem maxra. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 6:11 am
Malreni Sayenita Malreni Sayenita Malreni Igen, de nem ugrott fel az ablak. Nézd meg az achievementek oldalán, ha még nem nézted. Igen, ott vannak köszi. Ez így kész.. megyek inkább cukorkát gyűjteni. cry Ezt nem erőltetem tovább. Én még próbálkozok, de nem tudom miért... Annyira unatkozok, hogy ilyen posztokat csinálok: Malreni wow so much death am kill... brb lol wow lol lol lol Te tényleg unatkozol lol De bejött. Azonnal felhíleltek majdnem maxra. XD biggrin Én most arra gondoltam lehet átcserélem az avim valami démonosra.. ne legyen már ennyire feltűnő hogy angyal csapatba tartozom.. Hátha néhányan átsiklanak felettem.. xDDD valószínű kicsi az esélye.. de legalább nem üvölt az avimról hogy hová tartozom mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 6:12 am
Sayenita Malreni Sayenita Malreni Sayenita Igen, ott vannak köszi. Ez így kész.. megyek inkább cukorkát gyűjteni. cry Ezt nem erőltetem tovább. Én még próbálkozok, de nem tudom miért... Annyira unatkozok, hogy ilyen posztokat csinálok: Malreni wow so much death am kill... brb lol wow lol lol lol Te tényleg unatkozol lol De bejött. Azonnal felhíleltek majdnem maxra. XD biggrin Én most arra gondoltam lehet átcserélem az avim valami démonosra.. ne legyen már ennyire feltűnő hogy angyal csapatba tartozom.. Hátha néhányan átsiklanak felettem.. xDDD valószínű kicsi az esélye.. de legalább nem üvölt az avimról hogy hová tartozom mrgreen Hajrá! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 6:25 am
Malreni Sayenita Malreni Sayenita Malreni Én még próbálkozok, de nem tudom miért... Annyira unatkozok, hogy ilyen posztokat csinálok: lol lol lol Te tényleg unatkozol lol De bejött. Azonnal felhíleltek majdnem maxra. XD biggrin Én most arra gondoltam lehet átcserélem az avim valami démonosra.. ne legyen már ennyire feltűnő hogy angyal csapatba tartozom.. Hátha néhányan átsiklanak felettem.. xDDD valószínű kicsi az esélye.. de legalább nem üvölt az avimról hogy hová tartozom mrgreen Hajrá! cat_biggrin Nem igazán jött össze. lol Legalább megpróbáltam.. mrgreen Te hogy haladsz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 6:33 am
Sayenita Malreni Sayenita Malreni Sayenita Malreni Én még próbálkozok, de nem tudom miért... Annyira unatkozok, hogy ilyen posztokat csinálok: lol lol lol Te tényleg unatkozol lol De bejött. Azonnal felhíleltek majdnem maxra. XD biggrin Én most arra gondoltam lehet átcserélem az avim valami démonosra.. ne legyen már ennyire feltűnő hogy angyal csapatba tartozom.. Hátha néhányan átsiklanak felettem.. xDDD valószínű kicsi az esélye.. de legalább nem üvölt az avimról hogy hová tartozom mrgreen Hajrá! cat_biggrin Nem igazán jött össze. lol Legalább megpróbáltam.. mrgreen Te hogy haladsz? 45 kill.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 6:39 am
Malreni Sayenita Malreni Sayenita Malreni De bejött. Azonnal felhíleltek majdnem maxra. XD biggrin Én most arra gondoltam lehet átcserélem az avim valami démonosra.. ne legyen már ennyire feltűnő hogy angyal csapatba tartozom.. Hátha néhányan átsiklanak felettem.. xDDD valószínű kicsi az esélye.. de legalább nem üvölt az avimról hogy hová tartozom mrgreen Hajrá! cat_biggrin Nem igazán jött össze. lol Legalább megpróbáltam.. mrgreen Te hogy haladsz? 45 kill. eek surprised De ügyes vagy! Melyik fórumban vagy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2014 6:42 am
Sayenita Malreni Sayenita Malreni Sayenita Malreni De bejött. Azonnal felhíleltek majdnem maxra. XD biggrin Én most arra gondoltam lehet átcserélem az avim valami démonosra.. ne legyen már ennyire feltűnő hogy angyal csapatba tartozom.. Hátha néhányan átsiklanak felettem.. xDDD valószínű kicsi az esélye.. de legalább nem üvölt az avimról hogy hová tartozom mrgreen Hajrá! cat_biggrin Nem igazán jött össze. lol Legalább megpróbáltam.. mrgreen Te hogy haladsz? 45 kill. eek surprised De ügyes vagy! Melyik fórumban vagy? Azóta 54. Járom a fórumokat és csak azt támadom meg, akinek az élete 50 pont alatt van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|