Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 3:18 am
EvilYuki ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath Przeczytaj "Gandziolatki"!!! to cię wciągnie i żadnej innej ksiażki nie bedziesz chciała czytać przez jakiś czas. Autorki nie pamiętam... aaa... czytałam parę lat temu... faktycznie, genialne na swoj sposób mrgreen aż to sobie wypożyczę... dalam to mojej mamie do przeczytania... kojarzysz, ta kobieta w ksiażce ma dwóch synów, Michała i Błażeja. Moi bracia też mają tak na imię ninja matka przeżywała 'deja vu' kiedy tylko sięgała po tę książkę... blaugh Jeeej... jeszcze w gimnazjum to czytałam... mirosława Sędzikowska mrgreen też to czytalam w gimanzjum, ale ta książka zajmuje honorowe miejsce na półce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:53 am
Tak tak, post godny 3 latka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 6:19 am
Zobaczcie, jak koleżanka poprawnie pisze... każde zdanie końcy kropką, nawet jak jest pytające, KROPKA MUSI BYĆ.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 6:39 am
EvilYuki Zobaczcie, jak koleżanka poprawnie pisze... każde zdanie końcy kropką, nawet jak jest pytające, KROPKA MUSI BYĆ. No nie ma bata by jej nie bylo . rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 3:49 pm
ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath Przeczytaj "Gandziolatki"!!! to cię wciągnie i żadnej innej ksiażki nie bedziesz chciała czytać przez jakiś czas. Autorki nie pamiętam... aaa... czytałam parę lat temu... faktycznie, genialne na swoj sposób mrgreen aż to sobie wypożyczę... dalam to mojej mamie do przeczytania... kojarzysz, ta kobieta w ksiażce ma dwóch synów, Michała i Błażeja. Moi bracia też mają tak na imię ninja matka przeżywała 'deja vu' kiedy tylko sięgała po tę książkę... blaugh Jeeej... jeszcze w gimnazjum to czytałam... mirosława Sędzikowska mrgreen też to czytalam w gimanzjum, ale ta książka zajmuje honorowe miejsce na półce blaugh a moje od kilku dni Portet Doriana Graya. Polecam heart
Do tej pory nie potrafie się otrząsnać z tego co przeczytałam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 10:10 am
Terrorystka Frania ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath Przeczytaj "Gandziolatki"!!! to cię wciągnie i żadnej innej ksiażki nie bedziesz chciała czytać przez jakiś czas. Autorki nie pamiętam... aaa... czytałam parę lat temu... faktycznie, genialne na swoj sposób mrgreen aż to sobie wypożyczę... dalam to mojej mamie do przeczytania... kojarzysz, ta kobieta w ksiażce ma dwóch synów, Michała i Błażeja. Moi bracia też mają tak na imię ninja matka przeżywała 'deja vu' kiedy tylko sięgała po tę książkę... blaugh Jeeej... jeszcze w gimnazjum to czytałam... mirosława Sędzikowska mrgreen też to czytalam w gimanzjum, ale ta książka zajmuje honorowe miejsce na półce blaugh a moje od kilku dni Portet Doriana Graya. Polecam heart
Do tej pory nie potrafie się otrząsnać z tego co przeczytałam a o czym...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 3:05 pm
ja tam mam zamiar się wziąć teraz za "Kosiarza"- Pratchett'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 4:21 pm
ZebraDeath Terrorystka Frania a moje od kilku dni Portet Doriana Graya. Polecam heart
Do tej pory nie potrafie się otrząsnać z tego co przeczytałam a o czym...? o zyciu Doriana Graya. A raczej o wieku 17 lat do konca zycia. jest piekny, mlody, wszyscy go uwielbiaja, chca zapraszac na bankiety i przyjecia dla lodnynskiej elity... jego zycie zmienia sie o 360 stopni gdy jego przyjaciel slynny malarz maluje dla niego portet ktory zmienia cale jego zycie...
bardzo ciekawa i wciagajaca mimo zemomnetami starsznie przynudzaja madrosciami, ale ogolnie ciekawe i mysle ze warte przeczytania. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 2:01 am
'Oko Zen' wykłady mistrza Sokei-an'a w przełożeniu Joanny Gołyś
'Droga Zen' Alan Watts
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 3:41 am
...Philip K. d**k: burning_eyes - "Nasi przyjaciele z Frolixa 8" - przeczytane pare dni temu. - "Ubik" - czytane teraz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 10:32 am
No dobra... A czytał ktoś "Achaje" Ziemiańskiego? mrgreen Jak to juz było, to sorry razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 10:45 am
k4trink4 No dobra... A czytał ktoś "Achaje" Ziemiańskiego? mrgreen Jak to juz było, to sorry razz Jak ja tego nie lubię... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 11:51 am
k4trink4 No dobra... A czytał ktoś "Achaje" Ziemiańskiego? mrgreen Jak to juz było, to sorry razz ...Czytałem, ale tylko I tom. ...I uważam, że mimo tego, że była pisana nieco "pod publiczkę", to bardzo mi się podobała. Jak np. Zan z Syriuszem (tak on się nazywał) coś kombinowali! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 11:01 am
nie mogłam "Achaji" znieść. ale tom "Zapach szkła" Ziemiańskiego podbił moje serce.
To zbiór najlepszych opowiadań autora (min. tytułowy "Zapach szkła", "Bomba Heisenberga" i mój faworyt, "Autobahn nach Poznań")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|