|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 03, 2009 10:31 am
Mégis mikor fenyegette meg Rachel Annét? Mert említeni említette, hogy ők következhetnek a gyilkos listáján, de ez nem minősül fenyegetésnek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 03, 2009 11:19 am
Laura -Azt mondta, hogy még nem vlgeztünk, azt hiszem. Mi ez, ha nem fenyegetés?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 03, 2009 12:51 pm
Hát általában a beszélgetéssel szoktak nem végezni. Biztos volt valami, amit meg kellett volna beszélniük. Ha azt mondta volna, hogy végezni fogok veled, akkor azt felfoghatjuk fenyegetésnek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 03, 2009 1:39 pm
Laura, mond csak.... Mennyit időt töltöttél el ebben a házban? Mennyire ismerted apádat? És ha nem szereted akkor mi volt az oka ennek? Bántott valaha?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 04, 2009 6:47 am
Miután kirohantál a vacsoráról és Megan utánad ment, mit történt? Megan hamar otthagyott? Azután hova mentél?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 11:43 am
Medvelaszlo Laura, mond csak.... Mennyit időt töltöttél el ebben a házban? Mennyire ismerted apádat? És ha nem szereted akkor mi volt az oka ennek? Bántott valaha? ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 11:46 am
Doku no Hana Miután kirohantál a vacsoráról és Megan utánad ment, mit történt? Megan hamar otthagyott? Azután hova mentél? (Sajnálom, a következő fejezet tartalma miatt, erre Laura nem válaszolhat.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 06, 2009 1:02 am
Malreni Medvelaszlo Laura, mond csak.... Mennyit időt töltöttél el ebben a házban? Mennyire ismerted apádat? És ha nem szereted akkor mi volt az oka ennek? Bántott valaha? ... stare Tudom hogy kevesett járt a házban, de szeretek biztosra menni....érdekel amit mond na sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 06, 2009 6:25 am
Laura -Egy percet sem. Anyám már máshol lakott, mikor megszülettem, mert akkor már régen elváltak a szüleim. Ezelőtt, talán kétszer-háromszor jártam ebben a házban. -Egyáltalán nem ismertem apámat. Évente, talán egyszer, esetleg kétszer találkoztam vele.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 06, 2009 1:44 pm
Köszi mal. Nos Nekem még mindíg Davide a gyilkos nem tom ti hogy áltok ezzel....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 08, 2009 1:43 am
MIEZ? 2 NAPJA SENKI SEM ÍRT SEMMIT????? GYerünk-gyerünk! Lássuk a tippeket és a következtetéseket!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 08, 2009 5:10 am
Szerintem Megan is benne van. David valahogy rávette, hogy segítsen neki. Lehet ,hogy zsarolta , mert rájött, hogy mi történt Megan előző munkaadójával igazából.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 08, 2009 12:15 pm
Hmm lehet de erre utaló jeleket nem látunk, így nem is hinném hogy van ilyen....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 08, 2009 2:48 pm
Hogy mi történt igazából Megan előző munkaadójával, arról, csak, maga a lány tud, senki mást!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|