|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 8:12 am
ZebraDeath opcy ale te fany mangi sa straszne... surprised myślałam że napiszesz, że (cytuję) "Fanki yaoi są przerażające" blaugh ale opcy, wlasciwie co ty tu robisz jak jesteś/niejestes fanem?? albo cos przegapilam... nowy Nruto jeszcze za tydzień!!!! (Poniedzalek albo wtorek) gonk rozmawiam z ludzmi.. fanem bym sie nie nazwal.. pare rzeczy lubie.. ale fanatyk ze mnie zaden..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 12:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:06 pm
o kurcze... rzeczowa odpowiedz... powala normalnie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 12:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 9:36 am
Xxxholoc: Nie czytalam mangi ale anime mi sie calkiem podoba, narazie mam dwa odcinki, op ladnie zrobione, ciekawy tekst piosenki no a w ed mozna zobaczyc tanczaca czarna mokone. Kreska moze sie nie spodobac tym co sie nadal zachwycaja designem postaci z X.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 1:19 pm
3nodding ja czytalam to co w necie napotkalam i na dc i musze przyznac podoba mi sie , choc troche odgrzewane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 6:13 am
xxxcholic jest tlumaczone na polski na stronie manga.project tam tez jest deathnote i wiele innych.
polecam i mangi i stronę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:00 am
Sei chan Xxxholoc: Nie czytalam mangi ale anime mi sie calkiem podoba, narazie mam dwa odcinki, op ladnie zrobione, ciekawy tekst piosenki no a w ed mozna zobaczyc tanczaca czarna mokone. Kreska moze sie nie spodobac tym co sie nadal zachwycaja designem postaci z X. toz to staroc juz potfforny! ale jak sie wlasnie siedzi w Clampie to jak znalazl... ja bym wreszcie chciala, teges tamteges, obejrzec se tsubase do konca 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 12:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 12:33 am
26 LIPCA 2006 ROKU W JAPONII UKAZE SIE DLUGO WYCZEKIWANY 8 TOM HELLSINGA. CIESZMY SIE I RADUJMY BO MOZE NIEDLUGO ZNAJDZIE SIE U NAS W KSIEGARNIACH biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 8:40 am
ZebraDeath 26 LIPCA 2006 ROKU W JAPONII UKAZE SIE DLUGO WYCZEKIWANY 8 TOM HELLSINGA. CIESZMY SIE I RADUJMY BO MOZE NIEDLUGO ZNAJDZIE SIE U NAS W KSIEGARNIACH biggrin 2006 w japonii 2010 w polsce razz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 6:49 am
BeeWolf_san ZebraDeath 26 LIPCA 2006 ROKU W JAPONII UKAZE SIE DLUGO WYCZEKIWANY 8 TOM HELLSINGA. CIESZMY SIE I RADUJMY BO MOZE NIEDLUGO ZNAJDZIE SIE U NAS W KSIEGARNIACH biggrin 2006 w japonii 2010 w polsce razz mrgreen STARY, NA JAKIM TY ŚWIECIE ZYJESZ!??! Hellsinga tłumaczą moi znajomi (FMA tez heart ) i poza tym, ze JPF przenosi siedzibe do szczecina i są wakacje, to tłumaczenie idzie na pniu. jak szybko mielismy 7 tom hella? koło paru miesiecy po premierze w Japonii... szybko idą. chobits jez mielismy szybko po ukazaniu sie w Japonii. blaugh HAVE FUN!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:29 pm
co tu taka cisza...? mniensie wystraszyliscie...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:45 pm
ZebraDeath co tu taka cisza...? mniensie wystraszyliscie...? nie... po prostu nikomu nie chce sie gadac o tak miernym anime/mandze jakim jest hellsing...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:48 am
opcy ZebraDeath co tu taka cisza...? mniensie wystraszyliscie...? nie... po prostu nikomu nie chce sie gadac o tak miernym anime/mandze jakim jest hellsing... Nie przesadzaj... Hellsing wcale nie jest AŻ taki zły. Wręcz przeciwnie jest całkiem niezły(moim zadaniem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|