|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 8:47 am
u mnie cisza, nie mogę grać, mimo że dostałam invite od ichabota.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 12:02 pm
Mroovecka Daedhel współczucia. Ja bym po prostu siadła tam gdzie stałam i tak już pozostała nie zważając na nic. xp i zazdroszczę umiejętności tańczenia. Ja wciąż walczę z mym wyczuciem rytmu (nie do tańca, do śpiewu mi potrzebny... najlepiej mi idzie, jak przestaję liczyć xd ) tez już momentami mialam ochote usiasc... ale ja chcialam tego idiote nauczyć... dopoki nie zaczał mi sie stawiac i mnie opiepszac bo wtedy to juz przegial pałę... moja cierpliwosc ma granice... wąskie... xp co do rytmu i w ogole... to poczatki byly rozne, ale generalie ja zylam muzyką wiec jakos bylam osluchana biggrin a Ty śpiewosz? biggrin ano! Śpiewam, drę się... i aspiruję na gwiazdę rocka w bliżej nie określonej przyszłości! mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 12:06 pm
ichabot Słodko się zrobiło pod koniec xd Może jak następnym razem będzie test to się kogoś zapytam... Wypróbowywałem możliwości aparatu fotograficznego mojej komórki dzisiaj w parku. Oto efekty mrgreen : 12345678 cool łaaaaaaaadnie... ale czy Twój aparat nie robi tych zdjęć jakby wyblakłych, czy to tylko moje wrażenie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 10:54 pm
oni sa zli...
ad ichabot: kurcze, strasznie ladnie tam masz o.o moze kiedys sie skusze, zeby poszukac na mapie, gdzie to jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 6:36 am
Daedhel: Niektóre zdjęcia są bardziej wyblakłe może dlatego, że używałem cyfrowego zoom'a. Jeżeli chodzi o całość, to mam w nim funkcję balans bieli. Pewnie trzeba będzie coś przy niej pokombinować xd Wilkus: Ostatnio jakiś lokalny patriotyzm we mnie wstąpił, muszę się powstrzymywać aż mrgreen A zumi to nie ma? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 6:43 am
ech, ja to do Bęsi pojechałem na wakacje. Blisko, blisko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 6:43 am
ichabot Daedhel: Niektóre zdjęcia są bardziej wyblakłe może dlatego, że używałem cyfrowego zoom'a. Jeżeli chodzi o całość, to mam w nim funkcję balans bieli. Pewnie trzeba będzie coś przy niej pokombinować xd Wilkus: Ostatnio jakiś lokalny patriotyzm we mnie wstąpił, muszę się powstrzymywać aż mrgreen A zumi to nie ma? xp Przeglądając te zdjęcia tak coś mi się kojarzyły z Reszlem, ale głupio mi było za pytać ;p Na zimowisku odbywającym się u Was byłam przyjmowana do drużyny ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 6:46 am
ILikeGreenChickenLegs ech, ja to do Bęsi pojechałem na wakacje. Blisko, blisko. Masz tam rodzinkę jakąś? Bo o ośrodku turystycznym w Bęsi nie słyszałem smile Lopatka Przeglądając te zdjęcia tak coś mi się kojarzyły z Reszlem, ale głupio mi było za pytać ;p Na zimowisku odbywającym się u Was byłam przyjmowana do drużyny ;p A kto organizował? Zamek? No proszę, proszę... mała jednak ta Polska jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 6:51 am
ichabot ILikeGreenChickenLegs ech, ja to do Bęsi pojechałem na wakacje. Blisko, blisko. Masz tam rodzinkę jakąś? Bo o ośrodku turystycznym w Bęsi nie słyszałem smile Lopatka Przeglądając te zdjęcia tak coś mi się kojarzyły z Reszlem, ale głupio mi było za pytać ;p Na zimowisku odbywającym się u Was byłam przyjmowana do drużyny ;p A kto organizował? Zamek? No proszę, proszę... mała jednak ta Polska jest xp W Bęsi jest Hotel Bęsia mad d.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 6:54 am
ichabot Masz tam rodzinkę jakąś? Bo o ośrodku turystycznym w Bęsi nie słyszałem smile Bęsia znana jest z bycia doskonałym miejscem wypadowym do szkolnych obozów integracyjnych ;p ichabot A kto organizował? Zamek? Nie, Hufiec "Rodło" Olsztyn ;p mam ciągle zdjęcie z owego chustowania w albumie. Gdzieś znalazły by się zdjęcia mojej siostry z samego wyjazdu np. zbiorowe zdjęcie drużyny pod zamkiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 7:04 am
ILikeGreenChickenLegs W Bęsi jest Hotel Bęsia mad d. Aha, dobrze wiedzieć jak się nazywa xp Lopatka ichabot Masz tam rodzinkę jakąś? Bo o ośrodku turystycznym w Bęsi nie słyszałem smile Bęsia znana jest z bycia doskonałym miejscem wypadowym do szkolnych obozów integracyjnych ;p xd Lopatka ichabot A kto organizował? Zamek? Nie, Hufiec "Rodło" Olsztyn ;p mam ciągle zdjęcie z owego chustowania w albumie. Gdzieś znalazły by się zdjęcia mojej siostry z samego wyjazdu np. zbiorowe zdjęcie drużyny pod zamkiem. To jesteś w harcerstwie? Ja nawet nie wiedziałem, że jest w Warmińsko-Mazurskim rofl A wiesz czy tylko w Olsztynie jest placówka? Ja chyba na jakimś innym świecie żyję. Nic nie wiem nawet o najbliższym otoczeniu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 7:22 am
ichabot To jesteś w harcerstwie? Ja nawet nie wiedziałem, że jest w Warmińsko-Mazurskim rofl A wiesz czy tylko w Olsztynie jest placówka? Ja chyba na jakimś innym świecie żyję. Nic nie wiem nawet o najbliższym otoczeniu xp ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 8:13 am
okazało się że ojciec mojego chłopaka dobrze zna szefa (i przy okazji dobrego znajomego) żony mojego brata xp wiem że skomplikowane, ale świat jest mały.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 8:26 am
Lopatka ichabot To jesteś w harcerstwie? Ja nawet nie wiedziałem, że jest w Warmińsko-Mazurskim rofl A wiesz czy tylko w Olsztynie jest placówka? Ja chyba na jakimś innym świecie żyję. Nic nie wiem nawet o najbliższym otoczeniu xp ... ekhem... to znaczy? Jest czy nie ma? sweatdrop ZebraDeath okazało się że ojciec mojego chłopaka dobrze zna szefa (i przy okazji dobrego znajomego) żony mojego brata xp wiem że skomplikowane, ale świat jest mały. To Gem_ma się ożenił? Słusznie, musi się w końcu ustatkować xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 11:34 am
ichabot Lopatka ichabot To jesteś w harcerstwie? Ja nawet nie wiedziałem, że jest w Warmińsko-Mazurskim rofl A wiesz czy tylko w Olsztynie jest placówka? Ja chyba na jakimś innym świecie żyję. Nic nie wiem nawet o najbliższym otoczeniu xp ... ekhem... to znaczy? Jest czy nie ma? sweatdrop Mówi się, że harcerzem pozostaje się do końca życia, więc jestem harcerką, ale nieaktywną. Hufiec "Rodło" to jeden z dwóch olsztyńskich hufców razz tu masz linka do rozpiski wszystkich hufców w naszym województwie jeśli Cię to interesuje ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|