|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 5:31 am
Én sültkrumplit sajttal töltött pulykamellel. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 5:58 am
én most megyek kisütni valami mirelit husiitt ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 12:01 pm
Én most megyek enni asszem frankfurti levest és ugyanazt mint ebédre, mindjárt visszajövök whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 20, 2009 1:40 pm
Nagyon jó ettem, valamilyen Holland/Indonéz sós, csirkevel... Tényleg finom! <3
Sört ittam is... :B Volt még egy "après-Sziget" sör... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 26, 2009 5:50 am
Rakott krumplii^^ Amúgy magyar kaják rulez... mindent szeretek amúgy (kiv. lecsó és cékla) Éés szeretek bármi újat megenni^^ (ja meg a büdössajtot imádom^^ nemtom mért nem szeretik sokan xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 26, 2009 6:56 am
Jaaj, de jó lenne egy kis rakott krumpli! heart Ma amerikai palacsintát ettem egy kiskaramell krémmel^^ nyam-nyam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 09, 2009 4:08 am
Én ma reggelire barackos fánkot ettem és az előbb ebédre meg bambuszlevest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 09, 2009 4:53 am
Bambuszleves? Wow... nem hallottam még róla.
Én ma reggel megit nemtomhogyhívják csokigolyó gabonapelyhet nyami smile Tegnap meg káposztás tészta egy kis cukorral (vacsira persze).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 09, 2009 11:46 am
Illatos omlós csirke heart Na azt ettem én ma vacsira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 10, 2009 12:27 am
Obilia Bambuszleves? Wow... nem hallottam még róla. Én ma reggel megit nemtomhogyhívják csokigolyó gabonapelyhet nyami smile Tegnap meg káposztás tészta egy kis cukorral (vacsira persze). Finom bár vmikor a bambuszt nem eszem meg xd Amúgy ilyen vietnámi leves biggrin Tegnap vacsorára meg vietnámi burgonyalevest ettem, nagyon finom 3nodding Most reggelire meg vmi szendvicset fogok wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 14, 2009 6:53 am
Pár perce tömtem magamba egy gyros-t biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 14, 2009 10:15 am
Hime_Yura Pár perce tömtem magamba egy gyros-t biggrin nyűűűű és nekem nem adtál??? *könnyes kiskutya szemek* *__*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 14, 2009 12:26 pm
én nemrég ettem almát banánnal. mééézesen. whee amugy meg csokifüggő vagyok. reggelire, ebédre, vacsorára. éjjel és nappal, bármikor képes vagyok csokit heart enni. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 15, 2009 8:28 am
napsugar nyűűűű és nekem nem adtál??? *könnyes kiskutya szemek* *__* Na akkor legközelebb meghívlak xd Most illatos omlós csirkehusit ennék legszívesebben de azt hiszem sólet lesz majd a vacsim *erősen gondolkozik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|