|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 7:52 am
Muminki! Z moim idolem, Włóczykijem! Wszystkie cioty, i Migotka, i Mała Mi i ten zjebany Ryjek bali się Muki - Włóczykij zaś, hardkorowiec, nie. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 10:30 am
EvilYuki Muminki! Z moim idolem, Włóczykijem! Wszystkie cioty, i Migotka, i Mała Mi i ten zjebany Ryjek bali się Muki - Włóczykij zaś, hardkorowiec, nie. 3nodding
hahahaha no !just great! XD ale zapomniałaś o jednej z postaci XD jak wiadomo była Mała Mi zaś jej matką był nikt inny jak Duża Bi no tak czy inaczej piosenka tytułowa też jest bardzo fajna już nie pamiętam wykonawcy ale to było jakoś tak:
"Muminki Cię śledzą, zabiją i zjedzą. Muminkii...."
A co do moich gustów to jednak preferuje fantastyke, no może z pewnymi wyjątkami. Gorąco polecam film "Ciemność" ("The Darkness")
Z nowych produkcji żałuje bardzo że z pięknego survival horroru zrobiono wogóle nie straszny film. Mowa tu o "Silent Hill" ogólnie film nie jest zły, wiele powiązań z pierwszą cześcią gry. Co prawda osoba która jest fanem tego dzieła Konami odniesie zupełnie inne refleksje niż osoba która nie miała z serią styczności.
Inny dobry film to "Piraci z Karaibów cz. II" co prawda niekiedy przesadzali już dosłownie przykładowo z armatami które działały na zasadzie działka szybkostrzelnego Vulcan (gutlling) jednak na rolę Johnego Deepa zawsze można popatrzeć i to z szerokim uśmiechem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 12:50 pm
EvilYuki Muminki! Z moim idolem, Włóczykijem! Wszystkie cioty, i Migotka, i Mała Mi i ten zjebany Ryjek bali się Muki - Włóczykij zaś, hardkorowiec, nie. 3nodding ...Raz - to Mała Mi jest bardzo fajna. ...Dwa - to nie Muki, a Buki. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 8:15 am
Tia, Piaraci 2 rls!!! ale tak jak kazdy kto Johnny'ego kunszt aktorski ubostwia (me! 4laugh ) - JA CHCE CZESC NUMER TRZYYYY!!!! crying crying crying
seriale, filmy? no to moze LOST? 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 8:16 am
RUFUS.ABBYSINIAN EvilYuki Muminki! Z moim idolem, Włóczykijem! Wszystkie cioty, i Migotka, i Mała Mi i ten zjebany Ryjek bali się Muki - Włóczykij zaś, hardkorowiec, nie. 3nodding ...Raz - to Mała Mi jest bardzo fajna. ...Dwa - to nie Muki, a Buki. smile Muminki rls forever 4laugh heart precz z wiesnaikiem Tabaluga!!! burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 8:20 am
Amberslash pirate Ha i tylko poczekac grzecznie (komu sie nie chce ściągać) na 25 Maja 2007 na "Piratów III Na Końcu świata" Arrrr chyba nie usiedze blaugh crying sniff, ja chce Jack'a... fajnie byloby jakby mu dali jakas fajna kobiete, nie? bo palantunio Will to se swoja dziolche ma a jaki sie zazdrosny zrobil xd (swoja droga Elisabeth strasznie schudla, albo mi sie wydaje? ninja ) If it'd be a dream... there would be the rum! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 5:49 pm
Będąc przy Johnym twisted oglądaliście film "Dziewiąte Wrota" ?? bardzo ciekawa pozycja ale nie polecam jej osobom o głębokiej wierze katolickiej. Oto zarys fabuły "...Boris Balkan jest kolekcjonerem starych książek. Wszystkie jego starodruki są poświęcone jednemu tematowi - szatanowi. Ozdobą tej kolekcji jest jeden z trzech istniejących na świecie egzemplarzy księgi "Dziewięć Wrót Królestwa Cieni". Nie będąc pewny, czy jest to oryginał, zleca on Deanowi Corso, specjaliście od poszukiwania starych ksiąg, odnalezienie i dokładne porównanie swojego egzemplarza z dwoma pozostałymi. Zanim Corso wyrusza do Europy w poszukiwaniu ksiąg, wokół niego dzieją się dziwne rzeczy. Śmierć przyjaciela, który przechowywał księgę, sprawia, że waha się on, czy kontynuować zadanie. Balkan jest jednak niezwykle szczodry..." autor: Jacek źródło: Filmweb.pl jeśli interesuje was ten tytuł to więcej info znajdziecie tutaj http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=10682#10682
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:05 am
Selaphin Będąc przy Johnym twisted oglądaliście film "Dziewiąte Wrota" ?? bardzo ciekawa pozycja ale nie polecam jej osobom o głębokiej wierze katolickiej. E tam, poprostu do wszystkiego trzeba podjeść z dystansem i nie traktowac zbyt powaznie fikcji literackiej ( filmowej?)... To samo dotyczy "Kodu Leonardo..." Kiedys widziałąm ten film, ale już nie pamietam za bardzo razz A co do Johny'ego, to swietny aktor... Podobała mi sie jego gra i w "Jeźdzcu bez głowy", "Czekoladzie" i "Piratach", itd., ale najwiekszą słabość mam do "Edwarda Nożycorękiego" razz Raticiel crying sniff, ja chce Jack'a... fajnie byloby jakby mu dali jakas fajna kobiete, nie? bo palantunio Will to se swoja dziolche ma a jaki sie zazdrosny zrobil xd (swoja droga Elisabeth strasznie schudla, albo mi sie wydaje? ninja ) Quote: Masz racje, schudła... Czytałam gdzies, ze o niej i Lindsay Lohan mówi sie teraz "siostry szkielety", czy jakos tak... Nie jestem pewna ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 12:26 pm
...Byłem na Miami Vice... ...No i pomijając fakt, że grał tam ten cieć Collin Farrel, to film był...bardzo średni, jak dla mnie. ...Niby tam sobie ktoś próbował zrobić ciekawe ujęcia...ale często kończyło się na tym, że film robił się nudny. ...Muzyka - też nic ciekawego. ...Było za to pare fajnych widoczków, jak gdzieś podróżowali, że tak powiem. ...I - za dużo Collina! xd ...Nie polecam nikomu marnowania kasy na ten film.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 03, 2006 9:50 am
RUFUS.ABBYSINIAN EvilYuki Muminki! Z moim idolem, Włóczykijem! Wszystkie cioty, i Migotka, i Mała Mi i ten zjebany Ryjek bali się Muki - Włóczykij zaś, hardkorowiec, nie. 3nodding ...Raz - to Mała Mi jest bardzo fajna. ...Dwa - to nie Muki, a Buki. smile ojć, pochrzaniło mi się... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 3:53 pm
POdobno Johny Deep niedługo na emeryturke idzie tak bynajmniej wypowiedzieł się w kilku gazetach lol szkoda strasznie mam nadzieje że do 50-siątki nakręci jeszcze kilkanaście filmów.
a tak BTW kto oglądał Sin City i jakie macie opinie o filmie jak dla mnie pomysł na połączenie filmu z komiksem jest boski XD no i mój ulubieniec Kevin XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 7:02 am
...Ba, ja nawet dwa razy oglądałem. ...Podobało mi się bardzo. Fajnie, że nad wszystkim czuwał Frank Miller, że wszystko było dopracowane. ...Klimacik był ciekawy. ...Rozwalało mnie, jak ktoś dostawał serię w klatę, a potem jeszcze gdzieś biegał. xd ...Ale ogólnie bardzo git.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 7:07 am
a ja mam nowego chopla po filmach o zombie nadszedł czas na filmy o Kanibalach smile . horrory tylu gore, totalnie kiczowate, ale jednak zakazane w sporej czesci krajów. tak jak Cannibal ferox, zakazany w 32 krajach. nie widziałem go ale zobacze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 06, 2006 7:17 am
...A ten...oglądałem taki film o jedzeniu ludzkiego mięska. ..."Ravenous" "(Drapieżcy)" się zwał i bardzo mi się podobał (cóż za rym). ...Tylko tam to wszystko było powiązane raczej z indiańską legendą, Windigo czy jakos tak... ...Że się kogos je i to daje moc...itp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 3:44 am
ja za takimi filmami nie przepadam ale jeśli chcecie to moge polecić "Laboratorium Diabła" ironia polecił mi go kiedyś kumpel o pseudo Shatan sweatdrop
A btw tak sobie przypomniałem o filmie Omen tyle ze tej nowej wersji i musze powiedzieć że mi się podobała co prawda nie mogłem się powstrymać od śmiechu gdy gineli ci wszyscy ludzie ale ja tak przeważnie mam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|