Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:09 am
Fú texaszholdem!!! blaugh Nekem is osz!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:10 am
Medvelaszlo sgergely És mikor a két ősi ellenség ismét szemtöl szembenál Medve szemejire zummolunk. És szűk kamera nézetre váltunk. medve ujaji a revolvere körül köröznek, Irisz hasonlóan a hátérben olyan szárat gyomokat fúj a szél és.... De a hős vissza vonul a szalonba és kér egy kis Gin-t milyen hős??? te?? hehe twisted vicces egy medve vagy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:12 am
sgergely Fú texaszholdem!!! blaugh Nekem is osz!!! Oszt neki és halja mit mond írisz... -Najó vonoljunk férre nem ez a leg alkalmasabb hely... Még a seriff ránk szól....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:13 am
póker???? éniiiiiis eek 4laugh *odarohan az asztalhoz* de csak ha nem vetkőzős *áll meg egy pillanatra*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:14 am
Elveszítettem a fonalat....most ki a jófiú és ki a badguy??? *stranger csak áll és ijedtem pislog körbe....mi lesz, ha kitör a verekedés*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:15 am
sgergely *Tecik neki a srác stílusa de eltökéli hogy fügetlen szemlélő marad és ha muszáj lesz akor is Medve oldalán szál harcba. hisz mégis csak jobban ismeri. Együtt szoktak RP-zni meg minden.* köszi ezt bóknak veszem twisted amúgy medve megmondtam hogy nem akarok balhét, szóval ülj le és pókerezz tovább *azzal elvonul a pulthoz és rendel magának*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:16 am
stranger12 Elveszítettem a fonalat....most ki a jófiú és ki a badguy??? *stranger csak áll és ijedtem pislog körbe....mi lesz, ha kitör a verekedés* elméletileg én lennék a rosszfiú bár ennek köhöm hát nem sok alapja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:17 am
wow....COOL...körvonalazódik a kép...... *megragadja napsugár kezét és közelebb vonszolja a pulthoz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:18 am
én éppen pókerezni mennék.... de *vet egy futó pillantást a pult mellett ülő alakra* ez egyre jobban tetszik a helyzet.... iszapot a fiúknak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:19 am
*Elgondolkozik azon hogy mért itt offolunk és mért nem nyitunk enek a baromságnak külön fórumot az RP-ben... Egyébként nekem tecik.* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:20 am
sgergely *Elgondolkozik azon hogy mért itt offolunk és mért nem nyitunk enek a baromságnak külön fórumot az RP-ben... Egyébként nekem tecik.* blaugh a férfi iszapbirkózás vagy mi? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:20 am
napsugar én éppen pókerezni mennék.... de *vet egy futó pillantást a pult mellett ülő alakra* ez egyre jobban tetszik a helyzet.... iszapot a fiúknak xd Te mindenkire iszapot kenél csak jönék rá miért...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:21 am
Yesssssssssssss, iszapot nekik, győzzön a jobbik! *izgatottan rágcsálja a körmét*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:21 am
sgergely napsugar én éppen pókerezni mennék.... de *vet egy futó pillantást a pult mellett ülő alakra* ez egyre jobban tetszik a helyzet.... iszapot a fiúknak xd Te mindenkire iszapot kenél csak jönék rá miért... mer mikor volt még ilyen?? lol xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:22 am
napsugar sgergely *Elgondolkozik azon hogy mért itt offolunk és mért nem nyitunk enek a baromságnak külön fórumot az RP-ben... Egyébként nekem tecik.* blaugh a férfi iszapbirkózás vagy mi? xd Nem az egész míóta belyöt ez az Írisz ízé... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|