|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:58 pm
Rynn the Vampire Miss_Karina Rynn the Vampire Sei chan Sayokun O.o ja się ciebie boje jak ciebie podniecają tekie żeczy stare Połuż łape jakiejś dziewczynie na cycku to zobaczysz że reakcja będzie taka sama jak moja stare tylko spr w sierakowie stare a jak tam by zareagowano na atak? O.o Urwałabym Sayowi jaja stare ja bym nawet nie próbował ale mogę powiedzieć jacolowi żeby to wymazał ze swoich plamów na wakacje blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:59 pm
Rynn the Vampire Urwałabym Sayowi jaja stare a mi byś urwała czy odgryzła? bo stawiam iż reakcja obronna by na pewno zaszła xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:59 pm
Sei chan Sayokun ale to że to tu z uśmiechem na twarzy napisałaś tak xd No i co z tego, ponoc kumple mnie wtedy pierwszy raz tak wkurzoną widzieli xd to ciekawe co będzie jak ktoś sprobuje coś więcej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:00 pm
Sayokun Sei chan Sayokun ale to że to tu z uśmiechem na twarzy napisałaś tak xd No i co z tego, ponoc kumple mnie wtedy pierwszy raz tak wkurzoną widzieli xd to ciekawe co będzie jak ktoś sprobuje coś więcej blaugh Nie wiem xd Mykam, brat wrócił, papa!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:00 pm
Kukus, z tobą to bym się zastanowiła ;>>>>
Say - powiedz, powiedz...chociaż on gwiazdki nie dożyje jak mi tych płyt nie przegra scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:01 pm
A może jużbyśmy zostawili tematy urywanych jaj , hmm..... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:02 pm
Sei chan Mykam, brat wrócił, papa!!!! Na Razie Sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Kukus, z tobą to bym się zastanowiła ;>>>> Say - powiedz, powiedz...chociaż on gwiazdki nie dożyje jak mi tych płyt nie przegra scream spokojnie ja go sam zabije jak zaplanuje przegrywanie na gwiazdkę ja też chce moje płytki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Sayokun ale to że to tu z uśmiechem na twarzy napisałaś tak xd No i co z tego, ponoc kumple mnie wtedy pierwszy raz tak wkurzoną widzieli xd to ciekawe co będzie jak ktoś sprobuje coś więcej blaugh oj, wole o tym nie myslec O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:04 pm
Czesc nudni ludzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:04 pm
Point.Zer0 A może jużbyśmy zostawili tematy urywanych jaj , hmm..... ? mnie sie nie pytaj xd papatki Sei ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:05 pm
BeeWolf Czesc nudni ludzie blaugh hej Bee... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Czesc nudni ludzie blaugh eek nie zimno ci ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Czesc nudni ludzie blaugh po pierwsze primo... odziej się, wać pan [bo widzę że się na nasz widok ucieszyłeś] po drugie primo... rób fallusa, koczkodanie po trzecie primo... molestuj Przema o melo, bo chce zobaczyć te panny Desta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dest BeeWolf Czesc nudni ludzie blaugh eek nie zimno ci ? xp Nie ogladam sobie sprośne fotki i jest cieplutko !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|