Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5094 5095 5096 5097 5098 5099 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:45 pm

Sayokun
O.o ja się ciebie boje jak ciebie podniecają tekie żeczy stare
Połuż łape jakiejś dziewczynie na cycku to zobaczysz że reakcja będzie taka sama jak moja stare
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:46 pm

ale mamy tutaj telenowele domokun

eddh

PointZer0

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:46 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:48 pm

Point.Zer0
Sei chan
Sayokun
Połuż łape jakiejś dziewczynie na cycku to zobaczysz że reakcja będzie taka sama jak moja stare

Sama przyznasz sei , że reakcja dziewczyny zależy od innej osoby i od sytuacji w kt󲥪 para się znajduje wink xd
No tak, ale po czymś takim facet kończy albo tażając się na podłodze z dulu, albo z plaskaczem albo z podbitym okiem.

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Miss_Karina

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:48 pm

Sei chan
A mi łzy przypominają sytuację jak kumpla z całej pare w jaja kopnełam po tym jak powiedziała że jestem lesbijką i jego łapa wylądowała na mojej pierśi, ale chłopak się po podłodze zwijała, a jaką ja miałam satysfakcje xd xd xd
O.o eeek... bolalo pewnie mu... ra raz tak wykrecilam kumplowi reke ze fiknal w powietrzu koziolka i wyladowal na piasku xd (to bylo n plazy) i na szczescie nic mu sie nie stalo poza urazonym honorze meskim xd xd

Sei- ja tez tak bym zareagowala stressed nie lubie jak faceci czepiaja sie kobiet i znaczaco kleia w "te" miejsa stressed na szczescie nikt mnie nie klepnął...ale potrafie byc grozna.... blaugh malo brakowalo mi abym trzasnela piescia prosto w nos jednemu koledze whee
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:49 pm

Sei chan
A mi łzy przypominają sytuację jak kumpla z całej pare w jaja kopnełam po tym jak powiedziała że jestem lesbijką i jego łapa wylądowała na mojej pierśi, ale chłopak się po podłodze zwijała, a jaką ja miałam satysfakcje xd xd xd
a wiesz, że czasem się zachowujesz się jak takowa? eek
pewna znana mi lesba też kilkakrotnie mnie kopała w krocze... ale o wiele częściej dawała mi się macał po piersiach, a nawet kilka razy wskoczyła mi do łóżka... wcale mi to nie sprawiło frajdy... kiepska była w te klocki, przede wszystkim wkurzająca

Kukus

xxEvil-Alicexx

Point.Zer0
Lina-san
Yumehayla

Bardzo, bardzo, bardzobardzobardzo heart heart heart ...
*przytula się i całuje w policzek*
nie zostawiaj mnie więcej, dobrze^^?

*przytula sie do niego*

No bez przesady - nie było jego ( jej ? ) jakieś pięć minut chyba sweatdrop

Jesli kogos kochasz to chcesz z nim spedzic całe zycie XD bez przerwy XD

Sei chan
Sayokun

nie dziwie się że tak zareagowałaś tylko że ciebie to podniecało blaugh

Sayokun

Miss_Karina

Kukus
wiadomość z ostatniej chwili... Dest nadal ma dredy... ale jutro mu je spalę w piz... no po prostu doznają samozapłonu, co będę tutaj gadał blaugh
O.o dest..i dredy...? O.o o nieeeeee gonk
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:50 pm

[ Message temporarily off-line ]

Rynn the Vampire
Crew

Miss_Karina

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:50 pm

Kukus
Sei chan
a wiesz, że czasem się zachowujesz się jak takowa? eek
pewna znana mi lesba też kilkakrotnie mnie kopała w krocze... ale o wiele częściej dawała mi się macał po piersiach, a nawet kilka razy wskoczyła mi do łóżka... wcale mi to nie sprawiło frajdy... kiepska była w te klocki, przede wszystkim wkurzająca
eek eeek...
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:51 pm

Sayokun
Sei chan
Sayokun

nie dziwie się że tak zareagowałaś tylko że ciebie to podniecało blaugh
To że miałam satysfakcje z walnięcia faceta za cos takiego to nie znaczy że się tym podnieciłam stare

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Kukus

Sei chan
Sayokun
mruczenie, maślane oczy, łaszenie się i rozpływanie na fotelu?

Kukus
wiadomość z ostatniej chwili... Dest nadal ma dredy... ale jutro mu je spalę w piz... no po prostu doznają samozapłonu, co będę tutaj gadał blaugh
sweatdrop

dest

Miss_Karina

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:52 pm

Rynn the Vampire
Sei chan
Sayokun
tylko spr󢵪 w sierakowie stare
a jak tam by zareagowano na atak? O.o
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5094 5095 5096 5097 5098 5099 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games