|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:39 pm
Miss_Karina Point.Zer0 Miss_Karina Yume- a widzisz, tak jak moowi Sei kobieca intuicja nie zawiodla whee Ja bym tam kobiecej intuicji nie zawierzył sweatdrop raz to zrobiłem i średnio pomyślnie się to skończyło sweatdrop lepiej nie spytam sie JAK srednio sie skonczylo wink blaugh Ano powiedzmy że od tamtego czasu decyzje wolę podejmować przez rzut monetą sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:40 pm
Yumehayla Lina-san wyszedłem na chwile przyszedł kumpel ze swoja dziewczyna XD Linuś, miłości ty moja, nie zostawiaj mnie więcej crying crying crying ... *rzut na szyję i wypłakuje mu się na ramieniu* heh.... znowu lzawe akcje sweatdrop sorcia... ^^" cos mi te lzy przypominaja... pewna sytuacje kumpeli sad ktoorej obiecalam, ze zachowam to co mi powiedziala w najwiekszej tajemnicy sad ale wiem ze ma male problemy.... sad chce jakos pomoc, ale ona chce tylko wsparcia... i ma te wsparcie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edit... tępa Gaia stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Sei chan Lina-san wyszedłem na chwile przyszedł kumpel ze swoja dziewczyna XD a ja tu Yume pocieszac prze ciebie musiałam stare *Spoglada na Yume i po chwili rzuca się mu na szyję* Już wróciłem cieszysz się? Bardzo, bardzo, bardzobardzobardzo heart heart heart ... *przytula się i całuje w policzek* nie zostawiaj mnie więcej, dobrze^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:41 pm
Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 Miss_Karina Yume- a widzisz, tak jak moowi Sei kobieca intuicja nie zawiodla whee Ja bym tam kobiecej intuicji nie zawierzył sweatdrop raz to zrobiłem i średnio pomyślnie się to skończyło sweatdrop lepiej nie spytam sie JAK srednio sie skonczylo wink blaugh Ano powiedzmy że od tamtego czasu decyzje wolę podejmować przez rzut monetą sweatdrop hmmm... ja decyzje podejmuje przez glebokie myslenie wink mysle za i przeciw i tak dalej blaugh troche to meczace ale co tam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:41 pm
A ja mam frajdę z nowego łącza ^^ podmontowali mi wreszcie dlsa zamiast sdia i mam 1 mb transferu biggrin wszystko mi super-szybko chodzi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:42 pm
Miss_Karina Yumehayla Lina-san wyszedłem na chwile przyszedł kumpel ze swoja dziewczyna XD Linuś, miłości ty moja, nie zostawiaj mnie więcej crying crying crying ... *rzut na szyję i wypłakuje mu się na ramieniu* heh.... znowu lzawe akcje sweatdrop sorcia... ^^" cos mi te lzy przypominaja... pewna sytuacje kumpeli sad ktoorej obiecalam, ze zachowam to co mi powiedziala w najwiekszej tajemnicy sad ale wiem ze ma male problemy.... sad chce jakos pomoc, ale ona chce tylko wsparcia... i ma te wsparcie sad A mi łzy przypominają sytuację jak kumpla z całej pare w jaja kopnełam po tym jak powiedziała że jestem lesbijką i jego łapa wylądowała na mojej pierśi, ale chłopak się po podłodze zwijała, a jaką ja miałam satysfakcje xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:42 pm
Rynn the Vampire A ja mam frajdę z nowego łącza ^^ podmontowali mi wreszcie dlsa zamiast sdia i mam 1 mb transferu biggrin wszystko mi super-szybko chodzi 4laugh grejtulejszyn whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:43 pm
Miss_Karina Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 Miss_Karina Yume- a widzisz, tak jak moowi Sei kobieca intuicja nie zawiodla whee Ja bym tam kobiecej intuicji nie zawierzył sweatdrop raz to zrobiłem i średnio pomyślnie się to skończyło sweatdrop lepiej nie spytam sie JAK srednio sie skonczylo wink blaugh Ano powiedzmy że od tamtego czasu decyzje wolę podejmować przez rzut monetą sweatdrop hmmm... ja decyzje podejmuje przez glebokie myslenie wink mysle za i przeciw i tak dalej blaugh troche to meczace ale co tam wink Taa , ale czasem decyzje są trudne do podjęcia - czy to przez wyważenie stron czy też przez brak czasu na ich rozpatrzenie - wtedy rostrzyga za mnie chaos - rzut monetą nie wyprowadził mnie jeszcze w sytuację złą xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:43 pm
Yumehayla Lina-san Sei chan Lina-san wyszedłem na chwile przyszedł kumpel ze swoja dziewczyna XD a ja tu Yume pocieszac prze ciebie musiałam stare *Spoglada na Yume i po chwili rzuca się mu na szyję* Już wróciłem cieszysz się? Bardzo, bardzo, bardzobardzobardzo heart heart heart ... *przytula się i całuje w policzek* nie zostawiaj mnie więcej, dobrze^^? *przytula sie do niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:44 pm
-Czesc Wam- -Dzwno mnie nie było w srud was- -ola ola co słychac u was-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Yumehayla Bardzo, bardzo, bardzobardzobardzo heart heart heart ... *przytula się i całuje w policzek* nie zostawiaj mnie więcej, dobrze^^? *przytula sie do niego* No bez przesady - nie było jego ( jej ? ) jakieś pięć minut chyba sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Miss_Karina Yumehayla Lina-san wyszedłem na chwile przyszedł kumpel ze swoja dziewczyna XD Linuś, miłości ty moja, nie zostawiaj mnie więcej crying crying crying ... *rzut na szyję i wypłakuje mu się na ramieniu* heh.... znowu lzawe akcje sweatdrop sorcia... ^^" cos mi te lzy przypominaja... pewna sytuacje kumpeli sad ktoorej obiecalam, ze zachowam to co mi powiedziala w najwiekszej tajemnicy sad ale wiem ze ma male problemy.... sad chce jakos pomoc, ale ona chce tylko wsparcia... i ma te wsparcie sad A mi łzy przypominają sytuację jak kumpla z całej pare w jaja kopnełam po tym jak powiedziała że jestem lesbijką i jego łapa wylądowała na mojej pierśi, ale chłopak się po podłodze zwijała, a jaką ja miałam satysfakcje xd xd xd O.o ja się ciebie boje jak ciebie podniecają tekie żeczy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:45 pm
*usadza sobie na kolankach, przytula się i gładzi po pleckach* no, i teraz znów jest dobrze heart ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:45 pm
wiadomość z ostatniej chwili... Dest nadal ma dredy... ale jutro mu je spalę w piz... no po prostu doznają samozapłonu, co będę tutaj gadał blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|