|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:30 pm
Point.Zer0 Rynn the Vampire Zeruś wrócił!!!! 4laugh
Witam wszystkich ^_^Ty nie z Kage'em ? xd Właśnie wyszedł 3nodding ile kosztuje ten wypaśny nowy koci ogonek i ta czapka którą Yumcio ma na głowie? ^^ Karina - wszystko ok :3 dzięki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:32 pm
Sei chan Miss_Karina Kopciuszek CzemuNie a ile ci brakuje na te rogi ? smile naszczenście tylko jakieś400g 3nodding ja zbieram na "kocia" czapke ^^" brakuje mi do tego prawie 2 k sweatdrop heh... mam nadzieje ze nie podrozeja te czapeczki bo sa slooooooooooooooooooodkieeee!! 4laugh Um tą z nowego zestawu czy AFK?? ta co ma Yumcio 3nodding YUME- scream nie płacz!!!!!!!!!! i nie zalamuj sie nyyooooooo!!!! nie zalamuj sie!!!! whee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:33 pm
Tylko 2100? Fajnie 4laugh Musze sobie kupić, bo podoba mi się ogonek, więc muszę coś porysować...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odwdzięczać się nia masz co Karina , i tak nie mam NIC i nie mam na co zbierać , i tak trwałoby to za długo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
te spodnie sa sliczne biggrin dlugo musialam na nie zbierac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina Kopciuszek CzemuNie a ile ci brakuje na te rogi ? smile naszczenście tylko jakieś400g 3nodding ja zbieram na "kocia" czapke ^^" brakuje mi do tego prawie 2 k sweatdrop heh... mam nadzieje ze nie podrozeja te czapeczki bo sa slooooooooooooooooooodkieeee!! 4laugh Um tą z nowego zestawu czy AFK?? ta co ma Yumcio 3nodding YUME- scream nie płacz!!!!!!!!!! i nie zalamuj sie nyyooooooo!!!! nie zalamuj sie!!!! whee sweatdrop Wrócił, wrócił heart heart heart !!! *lata szczęśliwy dookoła*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:35 pm
Point.Zer0 Odwdzięczać się nia masz co Karina , i tak nie mam NIC i nie mam na co zbierać , i tak trwałoby to za długo sweatdrop redface dziekuje 4laugh 3nodding
Yume- a widzisz, tak jak moowi Sei kobieca intuicja nie zawiodla whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:35 pm
wyszedłem na chwile przyszedł kumpel ze swoja dziewczyna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:37 pm
Lina-san wyszedłem na chwile przyszedł kumpel ze swoja dziewczyna XD a ja tu Yume pocieszac prze ciebie musiałam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:37 pm
Miss_Karina Yume- a widzisz, tak jak moowi Sei kobieca intuicja nie zawiodla whee Ja bym tam kobiecej intuicji nie zawierzył sweatdrop raz to zrobiłem i średnio pomyślnie się to skończyło sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:38 pm
Lina-san wyszedłem na chwile przyszedł kumpel ze swoja dziewczyna XD Linuś, miłości ty moja, nie zostawiaj mnie więcej crying crying crying ... *rzut na szyję i wypłakuje mu się na ramieniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Miss_Karina Yume- a widzisz, tak jak moowi Sei kobieca intuicja nie zawiodla whee Ja bym tam kobiecej intuicji nie zawierzył sweatdrop raz to zrobiłem i średnio pomyślnie się to skończyło sweatdrop lepiej nie spytam sie JAK srednio sie skonczylo wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Lina-san wyszedłem na chwile przyszedł kumpel ze swoja dziewczyna XD a ja tu Yume pocieszac prze ciebie musiałam stare *Spoglada na Yume i po chwili rzuca się mu na szyję* Już wróciłem cieszysz się?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|