|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:23 pm
Miss_Karina Point.Zer0 Bueee. *wypluwa do kosza ogonek* eek zjadles zywe rybcie?!!!!! oj, oj, oj nieladnie xd wink blaugh whee >Ty , Karina , nie żgaj mnie tu tym widelcem ludowym xd *Teleportuje się na sufit i patrzy na towarzystwo stojąc do góry nogami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:24 pm
CzemuNie mi ani razu nie zezarlo zawsze bylo OK biggrin to sie ciesz zbieram na rogi renifera i miałam nadzieje tyam zarobić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:24 pm
Sei chan Yumehayla Sei chan Yumehayla Nie wolno XD ...ech, Linuś gdzieś zniknął sad ...buuu... stare Yume jesteś nie miły stare ...buuu...chcę żeby Linuś wrócił- -...bu... *Podchodzi do Yume*Nyu*Przytula*Mruuu nie płacz prosze 4laugh ...*smętna minka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:25 pm
*Przytula i zaczyna głaskac Yume po głowie*Nyu usmiechnij się proszę 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:26 pm
a ile ci brakuje na te rogi ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:26 pm
CzemuNie a ile ci brakuje na te rogi ? smile naszczenście tylko jakieś400g 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:27 pm
Sei chan *Przytula i zaczyna głaskac Yume po głowie*Nyu usmiechnij się proszę 4laugh ... sad ...nyuuu...już mnie nie kochaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:28 pm
Kopciuszek CzemuNie a ile ci brakuje na te rogi ? smile naszczenście tylko jakieś400g 3nodding ja zbieram na "kocia" czapke ^^" brakuje mi do tego prawie 2 k sweatdrop heh... mam nadzieje ze nie podrozeja te czapeczki bo sa slooooooooooooooooooodkieeee!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeruś wrócił!!!! 4laugh
Witam wszystkich ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Sei chan *Przytula i zaczyna głaskac Yume po głowie*Nyu usmiechnij się proszę 4laugh ... sad ...nyuuu...już mnie nie kochaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa crying crying crying Napewno kocha tylko moze mu się komp zawiesił albo coś podobnego*Głaszcze Yume dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:29 pm
Rynn the Vampire Zeruś wrócił!!!! 4laugh
Witam wszystkich ^_^Ty nie z Kage'em ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Zeruś wrócił!!!! 4laugh
Witam wszystkich ^_^cze rynn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Zeruś wrócił!!!! 4laugh Witam wszystkich ^_^hej Rynn 4laugh whee jak tam Cieniu? wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Kopciuszek CzemuNie a ile ci brakuje na te rogi ? smile naszczenście tylko jakieś400g 3nodding ja zbieram na "kocia" czapke ^^" brakuje mi do tego prawie 2 k sweatdrop heh... mam nadzieje ze nie podrozeja te czapeczki bo sa slooooooooooooooooooodkieeee!! 4laugh Um tą z nowego zestawu czy AFK??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|