|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:18 pm
Miss_Karina i dobsh Zero-chan xd xd xd smile (kurcze nie wiem kiedy -kun, a kiedy -sama whee ) -kun w zasadzie normalnie do kolegi , -sama do kogoś znacznie wyżej w hierarchii - w tym przypadku prze zemnie użyte nie dosłownie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Yumehayla Sei chan Point.Zer0 Za długo mnie nie było , za długo , dewiacje się szerzą wink xd Witam wszystkich To tylko Yaoi duet xd xd ...masz coś do yaoi...? *smyra Lincia włosami po szyi*Nie whee Przecierz tylko nadałam wam nazwe nic więcej, co tego też już nie wolno?? Nie wolno XD ...ech, Linuś gdzieś zniknął sad ...buuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek kurcze znów ni wszystkie rybki zeżarło. ą taki sie namęczyłam crying Nie płacz mi tez tak raz zrobiło 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:19 pm
Point.Zer0 Miss_Karina i dobsh Zero-chan xd xd xd smile (kurcze nie wiem kiedy -kun, a kiedy -sama whee ) -kun w zasadzie normalnie do kolegi , -sama do kogoś znacznie wyżej w hierarchii - w tym przypadku prze zemnie użyte nie dosłownie wink ok...Zero-kun whee co zezarło rybcie? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Nie wolno XD ...ech, Linuś gdzieś zniknął sad ...buuu... stare Yume jesteś nie miły stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Kopciuszek kurcze znów ni wszystkie rybki zeżarło. ą taki sie namęczyłam crying Nie płacz mi tez tak raz zrobiło 3nodding taaa a zrobiło ci tak ze 3 razy pod żąd?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:20 pm
Bueee. *wypluwa do kosza ogonek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Yumehayla Nie wolno XD ...ech, Linuś gdzieś zniknął sad ...buuu... stare Yume jesteś nie miły stare ...buuu...chcę żeby Linuś wrócił- -...bu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek Sei chan Kopciuszek kurcze znów ni wszystkie rybki zeżarło. ą taki sie namęczyłam crying Nie płacz mi tez tak raz zrobiło 3nodding taaa a zrobiło ci tak ze 3 razy pod żąd? eee nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:21 pm
Point.Zer0 Bueee. *wypluwa do kosza ogonek* eek zjadles zywe rybcie?!!!!! oj, oj, oj nieladnie xd wink blaugh whee >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:22 pm
mi ani razu nie zezarlo zawsze bylo OK biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Kopciuszek Sei chan Kopciuszek kurcze znów ni wszystkie rybki zeżarło. ą taki sie namęczyłam crying Nie płacz mi tez tak raz zrobiło 3nodding taaa a zrobiło ci tak ze 3 razy pod żąd? eee nie sweatdrop a ja akurat tak trafiłam crying xp crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Sei chan Yumehayla Nie wolno XD ...ech, Linuś gdzieś zniknął sad ...buuu... stare Yume jesteś nie miły stare ...buuu...chcę żeby Linuś wrócił- -...bu... *Podchodzi do Yume*Nyu*Przytula*Mruuu nie płacz prosze 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla ...buuu...chcę żeby Linuś wrócił- -...bu... jest przeciez na gai O.o poszukaj go albo ją blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|