|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:06 pm
Sei chan Miss_Karina Czesc kochane szkraby xd xd wink 4laugh co u was? ^^ whee Lina to facet i Yume się do niego zaleca mamy teraz Yaoi duet xd wlasnie widze O.o ehem...nie bede na to patrzec XD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:07 pm
sklonowal mi sie post stare xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:08 pm
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina Czesc kochane szkraby xd xd wink 4laugh co u was? ^^ whee Lina to facet i Yume się do niego zaleca mamy teraz Yaoi duet xd wlasnie widze O.o ehem...nie bede na to patrzec XD wink Teraz tylko brakuje nam Yuri duetu xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:09 pm
Za długo mnie nie było , za długo , dewiacje się szerzą wink xd
Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:10 pm
Point.Zer0 Za długo mnie nie było , za długo , dewiacje się szerzą wink xd Witam wszystkich To tylko Yaoi duet xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:10 pm
Point.Zer0 Za długo mnie nie było , za długo , dewiacje się szerzą wink xd Witam wszystkich ZEROOOOOOOOOOOOOO!!! xd xd wink 4laugh witaj z powrotem biggrin sorki ze wczesniej nie odpowiedzialam, ale zajeta bylam łamaniem corela xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:12 pm
Miss_Karina Point.Zer0 Za długo mnie nie było , za długo , dewiacje się szerzą wink xd Witam wszystkich ZEROOOOOOOOOOOOOO!!! xd xd wink 4laugh witaj z powrotem biggrin sorki ze wczesniej nie odpowiedzialam, ale zajeta bylam łamaniem corela xp Właśnie się domyślałem z twojej wcześniejszej wypowiedzi podczas zajęć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:13 pm
Sei chan Point.Zer0 Za długo mnie nie było , za długo , dewiacje się szerzą wink xd Witam wszystkich To tylko Yaoi duet xd xd ...masz coś do yaoi...? *smyra Lincia włosami po szyi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:13 pm
Teraz juz nie znikniesz whee masz sie zglaszac swoja obecnosc na gai raz na dzien wink blaugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:14 pm
Yumehayla Sei chan Point.Zer0 Za długo mnie nie było , za długo , dewiacje się szerzą wink xd Witam wszystkich To tylko Yaoi duet xd xd ...masz coś do yaoi...? *smyra Lincia włosami po szyi*hm...ja chyba nie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Sei chan Point.Zer0 Za długo mnie nie było , za długo , dewiacje się szerzą wink xd Witam wszystkich To tylko Yaoi duet xd xd ...masz coś do yaoi...? *smyra Lincia włosami po szyi*Nie obraź się , nie mam nic do Yaui ale osobiście preferuję Yuri wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Sei chan Point.Zer0 Za długo mnie nie było , za długo , dewiacje się szerzą wink xd Witam wszystkich To tylko Yaoi duet xd xd ...masz coś do yaoi...? *smyra Lincia włosami po szyi*Nie whee Przecierz tylko nadałam wam nazwe nic więcej, co tego też już nie wolno??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Teraz juz nie znikniesz whee masz sie zglaszac swoja obecnosc na gai raz na dzien wink blaugh twisted Ech.. Tak jest Karisa-sama xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 12:15 pm
i dobsh Zero-chan xd xd xd smile (kurcze nie wiem kiedy -kun, a kiedy -sama whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|