|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 7:29 am
Kiray BeeWolf_san Kiray Kiray chuj kurwa chuj... palant pierdzielony zmutowana dziwka z wielkim grzybem... zjebany cwel zruchany przez stado murzynskich pytongow... pierdolona lajza, obrgyziony kozi cyc... kutafon jebany... rumun bagienny... pierdolone niedorozwiniete dziecko z probowki... meska dziwka sprzedajaca sie za sterte zlomu... armenski pastuch z morda jak tatarskie siodlo... pryszczaty kastrat... zelmer 2000... chuj z downem... sprzedajna szmata... chuj kurwa chuj i do tego cham oficjalnie wycofuje wszystko co powiedzialem koles jest w porzo chyba nie musze dodawac ze zaliczylem chemie mrgreen Masz ciekawy system wartosci smile tu chodzi o to ze dzisiaj odp u niego z kumplem i koles mmogl by nas uwalc... ale mial dobry humor i nam zaliczyl wiec juz nic do niego nie mam... splacil swoje brzydkie zachowanie wink mrgreen u mnie maja zawsze zły humor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:09 am
"zdobylem" majtki Omi *pokazuje swoja zdobycz*
*schodzi do piwnicy i zostawia je w tajnym sejfie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 6:27 am
Kiray "zdobylem" majtki Omi *pokazuje swoja zdobycz* *schodzi do piwnicy i zostawia je w tajnym sejfie* A ja zrobiłem najleprzy interes zycia biggrin Wszystkie majtki jakie posiadałem schandlowałem w markecie i zarobiłem 8 czy 10 tys biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 5:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:02 am
ale sie porobilo, od kiedy Gaia tak wyglada?
* rozglada sie, w kazdej chwili oczekujac, ze zza rogu wyskoczy Wielka Komercja *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 8:08 am
racqel ale sie porobilo, od kiedy Gaia tak wyglada? * rozglada sie, w kazdej chwili oczekujac, ze zza rogu wyskoczy Wielka Komercja * Gaia od pooczatku lata jakos tak razz no nie jest źle calkiem wygodnie to zrobili.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 7:41 am
No zesz do jasnej komercji!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 3:54 am
racqel No zesz do jasnej komercji! przydaloby sie ubic pare tych kapitalistycznych swin i wszystko by bylo po staremu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 10:40 am
Kiray racqel No zesz do jasnej komercji! przydaloby sie ubic pare tych kapitalistycznych swin i wszystko by bylo po staremu Sztecheta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 10:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 5:28 am
Kiray czwartek ... voodka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 10, 2006 8:13 am
BeeWolf Kiray czwartek ... voodka. zostawilem wiadomosc na tlenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 5:35 am
Kiray BeeWolf Kiray czwartek ... voodka. zostawilem wiadomosc na tlenie Voodka biggrin mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 7:43 am
Kiray chce doniesc, iz widziałem te poprzeczke i to mogł zrobic tylko ... ty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 3:59 pm
ŁŁeee Wie ktos gdzie mozna dostac podra do In Nomine Satanis/ Magna Veritas (lub nawet do in nomine)? Jak wie niech powie >łoczy kota ze szreka< (ja wcale pomimo tego nie mam wzroku zabojcy rolleyes )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|