|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:38 am
Sayokun Sei chan Sayokun eek 'ucieka przed sei do swijego pokoju' idę oglądać naruto xp Mraaa zabaweczka sobie poszła sad stare stare stare stare stare stare stare stare stare 'wychodi z pokoju' stare 'dziug widłami w sei' stare Mraaaa eek ŁEEEEEEE!!! crying crying Sayo jest beeee crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:40 am
Sei chan Mraaaa eek ŁEEEEEEE!!! crying crying Sayo jest beeee crying crying w ten sposub nie ucieknies przed karą stare 'dziug dziug'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:41 am
Sayokun Sei chan Mraaaa eek ŁEEEEEEE!!! crying crying Sayo jest beeee crying crying w ten sposub nie ucieknies przed karą stare 'dziug dziug' *Płacze coraz głośniej*ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:41 am
Sayokun Sei chan Mraaaa eek ŁEEEEEEE!!! crying crying Sayo jest beeee crying crying w ten sposub nie ucieknies przed karą stare 'dziug dziug' eek ale sie tutaj nad soba znecacie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:43 am
Hejka wam^^...co słychać? Cześć Linuś^^!!! *rzut na szyję z całusem w policzek xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:44 am
Sei chan Sayokun Sei chan Mraaaa eek ŁEEEEEEE!!! crying crying Sayo jest beeee crying crying w ten sposub nie ucieknies przed karą stare 'dziug dziug' *Płacze coraz głośniej*ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! crying crying crying 'dziug' yume podziugaj ją trochę bo ja idę naruto oglądać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:46 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Mraaaa eek ŁEEEEEEE!!! crying crying Sayo jest beeee crying crying w ten sposub nie ucieknies przed karą stare 'dziug dziug' *Płacze coraz głośniej*ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! crying crying crying 'dziug' yume podziugaj ją trochę bo ja idę naruto oglądać blaugh Czemu mam ją dziugać? Lubię ją^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cze wszystkim boze jak ja tu dawno nie bylem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Mraaaa eek ŁEEEEEEE!!! crying crying Sayo jest beeee crying crying w ten sposub nie ucieknies przed karą stare 'dziug dziug' *Płacze coraz głośniej*ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! crying crying crying 'dziug' yume podziugaj ją trochę bo ja idę naruto oglądać blaugh ŁEEEEEEE ŁEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:47 am
Yumehayla Hejka wam^^...co słychać? Cześć Linuś^^!!! *rzut na szyję z całusem w policzek xd * Witaj yume^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:47 am
musze juz leciec 3nodding papatki -^.^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:49 am
Lina-san Yumehayla Hejka wam^^...co słychać? Cześć Linuś^^!!! *rzut na szyję z całusem w policzek xd * Witaj yume^^ Kochanie ty moje, jak ja się za tobą stęskniłem heart ... *przytula mocno i podaje błękitną różę^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:52 am
Yumehayla Lina-san Yumehayla Hejka wam^^...co słychać? Cześć Linuś^^!!! *rzut na szyję z całusem w policzek xd * Witaj yume^^ Kochanie ty moje, jak ja się za tobą stęskniłem heart ... *przytula mocno i podaje błękitną różę^^* eee...dzięki....ale yume...jest coś czego nie wiesz...bo widzisz ja jestem facetem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:53 am
Lina facetem eek .................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 11:53 am
Lina-san Yumehayla Lina-san Yumehayla Hejka wam^^...co słychać? Cześć Linuś^^!!! *rzut na szyję z całusem w policzek xd * Witaj yume^^ Kochanie ty moje, jak ja się za tobą stęskniłem heart ... *przytula mocno i podaje błękitną różę^^* eee...dzięki....ale yume...jest coś czego nie wiesz...bo widzisz ja jestem facetem XD ...i co z tego  ...? Nawet lepiej 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|