|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:48 am
Sei chan Sayokun gema domokun 'dźga sei widłami i szponami' nie podobają ci się moje śliczne oczka blaugh 'mrug mrug' *Siada na podłodze i zaczyna płakac*ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! crying 'głaszcze' sad no siostrzyczko nie płacz sad (i skroć; tego posta domokun )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:48 am
Omega Sun gdyby ogloszono konkurs na najwieksza ilosc zlowionych smieci to bylabym bezkonkurencyjnym zwyciezca w tej kategorii xp polemizowalabym ... ja ciągle jakieś koła i puszki i buty wyławiam.. wiecej ich niz ryb ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:49 am
Delein Sayokun Wodzu A widzial ktos Sexy commando?? to jest jeszcze bardziej spaczone od Di gi charat.. biggrin Moj stan: ryb:2, puszek :2 |_| jeszcze bardziej niemożliwe digi charat nic nie pobije Ano Gema wymiata XD Ale ostatnio oglądałam do 4 nad ranem Ayashi no Ceres...fantastyczna seria! musicie mi uwiezyc.. biggrin A jak cos to nawet chrissa jak bedzie zapytajcie, to wam powie.. biggrin To jest po prostu genialne... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:50 am
wywlok666 Omega Sun gdyby ogloszono konkurs na najwieksza ilosc zlowionych smieci to bylabym bezkonkurencyjnym zwyciezca w tej kategorii xp polemizowalabym ... ja ciągle jakieś koła i puszki i buty wyławiam.. wiecej ich niz ryb .... eee a ja mam tylko 27 but25 puszek i 2 opony blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:51 am
Mykam, papatki!!!
(Tata chce pograć xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:51 am
Sei chan ŁEEEEEEEE!!!! crying Potw!! crying (Skr#322;am posta xd ) uspokuj się aż taki brzydki to chyba nie jestem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:52 am
Sei chan Mykam, papatki!!! (Tata chce pograć xp ) papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:53 am
Sei chan Mykam, papatki!!! (Tata chce pograć xp ) co ryby bedzie lowil?? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:56 am
uciekam .. miłego weiczorku smile baj baj heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:57 am
wywlok666 uciekam .. miłego weiczorku smile baj baj heart heart heart cya juz mam: az 2 opony, i 2 puszki, i 10 ryb XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 10:01 am
Ogólnie mam już 61 ryb różnego rodzaju, 3 buty, 2 puszki i 1 oponę. Idę dalej łowić :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 10:02 am
Dobra, ide, ale z rybek mi sie zwrocilo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 10:07 am
Delein Ogólnie mam już 61 ryb różnego rodzaju, 3 buty, 2 puszki i 1 oponę. Idę dalej łowić :3 a ja tyle blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 10:08 am
wreszcie wlaczylem ragnaroka gra ktos tu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|