|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:35 am
Omega Sun Wodzu wiesz moze czy sklepy dzialaja juz?? dzialaja od rana 3nodding wlasnie widze.. biggrin ale te ryby dzis szarpia.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:38 am
Jeeeah zlapalem rybke XD Co prawda zolta, ale zawsze.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:38 am
Ha! Kupiłam sobie buciory ^^ Teraz idę na łów XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:40 am
gdyby ogloszono konkurs na najwieksza ilosc zlowionych smieci to bylabym bezkonkurencyjnym zwyciezca w tej kategorii xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ha! Kupiłam sobie buciory ^^ Teraz idę na łów XD czyli wychodzi, ze wszyscy chodza nonstop na ryby, i gierka stala sie mega popularna.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ha! Kupiłam sobie buciory ^^ Teraz idę na łów XD też ma takie ale nie mogę założyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:42 am
Wodzu Delein Ha! Kupiłam sobie buciory ^^ Teraz idę na łów XD czyli wychodzi, ze wszyscy chodza nonstop na ryby, i gierka stala sie mega popularna.. biggrin po prostu wszyscy mają nadzieje że za rybki będą jakieś fajne itemki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:43 am
gema domokun 'dźga sei widłami i szponami' nie podobają ci się moje śliczne oczka blaugh 'mrug mrug'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:45 am
A widzial ktos Sexy commando?? to jest jeszcze bardziej spaczone od Di gi charat.. biggrin
Moj stan: ryb:2, puszek :2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:46 am
Wodzu A widzial ktos Sexy commando?? to jest jeszcze bardziej spaczone od Di gi charat.. biggrin Moj stan: ryb:2, puszek :2 |_| jeszcze bardziej niemożliwe digi charat nic nie pobije
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:46 am
Sayokun gema domokun 'dźga sei widłami i szponami' nie podobają ci się moje śliczne oczka blaugh 'mrug mrug' *Siada na podłodze i zaczyna płakac*ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:47 am
Sayokun Wodzu A widzial ktos Sexy commando?? to jest jeszcze bardziej spaczone od Di gi charat.. biggrin Moj stan: ryb:2, puszek :2 |_| jeszcze bardziej niemożliwe digi charat nic nie pobije Ano Gema wymiata XD Ale ostatnio oglądałam do 4 nad ranem Ayashi no Ceres...fantastyczna seria!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:47 am
Omega Sun wywlok666 mnie ryby denerwuja juz.. gupie lobuzy .. a raczej jeszcze wredniejsze jest gdy masz wiaderko pelne i gdy przychodzi do zapisu tego wyskakuje ci blad .... ://///// bleee crying crying crying crying crying tez tak mialam dzisiaj raz sad ja tak mialam juz 5 razy ... DZISIAJ TYLKO ja protestuje .... domokun domokun scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|