|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:21 am
Omega Sun [Shinn] Ja na niej zaczynalem, teraz stwierdzam, ze ta za 3,5k jest lebsza. Teraz zbieram pieniadze, zeby ja ulepszyc z tej za 3500k wszystko mi uciekalo sweatdrop No tak, ale mam wrazenie, ze mniej sie rybka rzuca. Po za tym zadziej sie trafiaja smieci. -- Heyo Delein!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:25 am
Albo mi sie wydaje, albo straszliwa cisza nastala. Czy wszyscy poszli lowic rybki ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] No tak, ale mam wrazenie, ze mniej sie rybka rzuca. Po za tym zadziej sie trafiaja smieci. -- Heyo Delein! ale za to ciezko ja dociagnac do brzegu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:26 am
Witam, o Omi, jaka zmiana ubioru.. biggrin az milo popatrzec.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:27 am
Wodzu Witam, o Omi, jaka zmiana ubioru.. biggrin az milo popatrzec.. razz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Złapałam niebieska rybkę NYAAAAAAAAA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun [Shinn] z tej za 3500k wszystko mi uciekalo sweatdrop No tak, ale mam wrazenie, ze mniej sie rybka rzuca. Po za tym zadziej sie trafiaja smieci. -- Heyo Delein! ale za to ciezko ja dociagnac do brzegu sweatdrop Inne maja rozwarcie przy brzegu, a ta nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:28 am
Omega Sun [Shinn] No tak, ale mam wrazenie, ze mniej sie rybka rzuca. Po za tym zadziej sie trafiaja smieci. -- Heyo Delein! ale za to ciezko ja dociagnac do brzegu sweatdrop dla mnie najlepsza jest ta za 2k 3nodding witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:29 am
Omega Sun Wodzu Witam, o Omi, jaka zmiana ubioru.. biggrin az milo popatrzec.. razz whee wiesz moze czy sklepy dzialaja juz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Złapałam niebieska rybkę NYAAAAAAAAA Brawo. Ale na przyszlosc proponuje Ci lowic na lewo od Barton, bo tam zazwyczaj lapiesz rybki za 11g, a nie za 7g, a na dodatek jak Ci sie poszczesci to zlowisz rybke za 1700g -- A teraz musze konczyc. Papuski wam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein [Shinn] Albo mi sie wydaje, albo straszliwa cisza nastala. Czy wszyscy poszli lowic rybki ? sweatdrop Je?li chodzi o mnie to chodz꠰o sklepach :3 mnie ryby denerwuja juz.. gupie lobuzy .. a raczej jeszcze wredniejsze jest gdy masz wiaderko pelne i gdy przychodzi do zapisu tego wyskakuje ci blad .... ://///// bleee crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:31 am
Ide rybki sprzedac i kupić przynęte nową nyaaaaaaaaaa xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:31 am
Wodzu wiesz moze czy sklepy dzialaja juz?? dzialaja od rana 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:33 am
wywlok666 mnie ryby denerwuja juz.. gupie lobuzy .. a raczej jeszcze wredniejsze jest gdy masz wiaderko pelne i gdy przychodzi do zapisu tego wyskakuje ci blad .... ://///// bleee crying crying crying crying crying tez tak mialam dzisiaj raz sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|