|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:58 am
Kopciuszek czy ktoś mi powie na czym polega ta gra w ryby? Jak w to grać?! opisalam zasady lowienia rybek w przewodniku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:00 am
Omega Sun Kopciuszek czy ktoś mi powie na czym polega ta gra w ryby? Jak w to grać?! opisalam zasady lowienia rybek w przewodniku 3nodding dzienki nie wiedziałam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:07 am
Sei chan Omi mogłabyś mi pożyczyć na chwile wedkę chcę sprawdzic kt261; bardziej opłaca sie kupić lub czy lepiej uleszyc moją xd a ktora chcesz? (tylko musisz poczekac troszke bo teraz lowie rybki) edit: mialam wszystkie i moim zdaniem najlepsza jest ta za 2450g po ulepszeniu wcale tak bardzo sie nie rozni tylko latwiej nia manewrowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:07 am
Coz, dzieki. Widze, ze nie mam co prosic o pomoc finansowa. Spodziewalem sie tego ^^'', ale zawsze warto zapytac blaugh Chcialem ulepszyc swoja wendke, a splukalem sie troche i mnie nie stac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:08 am
Omega Sun Sei chan Omi mogłabyś mi pożyczyć na chwile wedkę chcę sprawdzic kt261; bardziej opłaca sie kupić lub czy lepiej uleszyc moją xd a ktora chcesz? (tylko musisz poczekac troszke bo teraz lowie rybki) Ja mam basic rode wszystko jedną którą mi pozyczysz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:10 am
Sei chan Omega Sun Sei chan Omi mogłabyś mi pożyczyć na chwile wedkę chcę sprawdzic kt261; bardziej opłaca sie kupić lub czy lepiej uleszyc moją xd a ktora chcesz? (tylko musisz poczekac troszke bo teraz lowie rybki) Ja mam basic rode wszystko jedną którą mi pozyczysz 3nodding Moze ja Ci pozycze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:13 am
[Shinn] Sei chan Omega Sun Sei chan Omi mogłabyś mi pożyczyć na chwile wedkę chcę sprawdzic kt261; bardziej opłaca sie kupić lub czy lepiej uleszyc moją xd a ktora chcesz? (tylko musisz poczekac troszke bo teraz lowie rybki) Ja mam basic rode wszystko jedną którą mi pozyczysz 3nodding Moze ja Ci pozycze Jak możesz to by było fajnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:17 am
Ja na niej zaczynalem, teraz stwierdzam, ze ta za 3,5k jest lebsza. Teraz zbieram pieniadze, zeby ja ulepszyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:17 am
Dzieki Shinn zaraz przetestuje wedkę^_^ Ja złowie coś żadkiego to się kasą za rybke podzielę^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:18 am
[Shinn] Ja na niej zaczynalem, teraz stwierdzam, ze ta za 3,5k jest lebsza. Teraz zbieram pieniadze, zeby ja ulepszyc z tej za 3500k wszystko mi uciekalo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:19 am
Sei chan Dzieki Shinn zaraz przetestuje wedkę^_^ Ja złowie coś żadkiego to się kasą za rybke podzielę^_^ Mnie sie nie udalo zlowic nic zadkiego niestety. Tylko rybke za 16g maksymalnie. Ja za ok.15min zmykam wiec wedke oddasz mi kiedys przy okazji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:20 am
[Shinn] Sei chan Dzieki Shinn zaraz przetestuje wedkę^_^ Ja złowie coś żadkiego to się kasą za rybke podzielę^_^ Mnie sie nie udalo zlowic nic zadkiego niestety. Tylko rybke za 16g maksymalnie. Ja za ok.15min zmykam wiec wedke oddasz mi kiedys przy okazji. Nyu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 9:20 am
Delein Avu¶! D¿izas jak mi zimno. Takie pizgu jest na dworze...dawno ju¿ tak nie zmarz³am == czesc Delein 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|