|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 1:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 2:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:45 am
chuj kurwa chuj... palant pierdzielony zmutowana dziwka z wielkim grzybem... zjebany cwel zruchany przez stado murzynskich pytongow... pierdolona lajza, obrgyziony kozi cyc... kutafon jebany... rumun bagienny... pierdolone niedorozwiniete dziecko z probowki... meska dziwka sprzedajaca sie za sterte zlomu... armenski pastuch z morda jak tatarskie siodlo... pryszczaty kastrat... zelmer 2000... chuj z downem... sprzedajna szmata... chuj kurwa chuj i do tego cham
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 9:26 am
Kiray chuj kurwa chuj... palant pierdzielony zmutowana dziwka z wielkim grzybem... zjebany cwel zruchany przez stado murzynskich pytongow... pierdolona lajza, obrgyziony kozi cyc... kutafon jebany... rumun bagienny... pierdolone niedorozwiniete dziecko z probowki... meska dziwka sprzedajaca sie za sterte zlomu... armenski pastuch z morda jak tatarskie siodlo... pryszczaty kastrat... zelmer 2000... chuj z downem... sprzedajna szmata... chuj kurwa chuj i do tego cham ładny słowniczek, tylko alfabetycznie jeszcze poukładaj i możesz wydać książkę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:34 am
Kiray chuj kurwa chuj... palant pierdzielony zmutowana dziwka z wielkim grzybem... zjebany cwel zruchany przez stado murzynskich pytongow... pierdolona lajza, obrgyziony kozi cyc... kutafon jebany... rumun bagienny... pierdolone niedorozwiniete dziecko z probowki... meska dziwka sprzedajaca sie za sterte zlomu... armenski pastuch z morda jak tatarskie siodlo... pryszczaty kastrat... zelmer 2000... chuj z downem... sprzedajna szmata... chuj kurwa chuj i do tego cham śmie je sie niego ... Oblałes kolosa czy egzamin ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:01 pm
BeeWolf_san Kiray chuj kurwa chuj... palant pierdzielony zmutowana dziwka z wielkim grzybem... zjebany cwel zruchany przez stado murzynskich pytongow... pierdolona lajza, obrgyziony kozi cyc... kutafon jebany... rumun bagienny... pierdolone niedorozwiniete dziecko z probowki... meska dziwka sprzedajaca sie za sterte zlomu... armenski pastuch z morda jak tatarskie siodlo... pryszczaty kastrat... zelmer 2000... chuj z downem... sprzedajna szmata... chuj kurwa chuj i do tego cham śmie je sie niego ... Oblałes kolosa czy egzamin ? z tym bym sie szybko pogodzil ten palant nie raczyl mnie przepytac na zerowce... bo nagle musial gdzies tam jechac... czekalem 5 godzin na swoja odp a tu nagle slysze ze on nie ma czasu... i wogole styl w jakim on to powiedzial i jak sie zachowal to czyste chamstwo i kurestwo dzieki wsparciu pewnej stazystki/czykogostam [apropo fajna dupcia] ustalil termin kolejny na jutro o 11... akurat bede pisal zerowke z matmy, na ktora nie nauczylem sie wystarczajaco bo przez weekend zakuwalem chemie... tak naprawde dopiero teraz sie ucze i nie wiem jak bedzie wogole zerowke z odp zaliczylo 5 osob... dwie byly wykute na maksa i zaliczyly, a 3 panny zaliczyly bo ta stazystka zainterweniowala [akurat te 3 panny ostatnie odpowiadaly] a jakies 20 pare niezaliczylo... wrecz ich zmasakrowal pytaniami... prawie napewno i mnie byl ujebal bo znalem jeden rozdzial ale kuzwa tak sie nie robi... ta zerowke w tamtym roku zdawalo sie z placem w dupie a teraz mu sie odmienilo a ta moja mala wiazanka to byl wyraz mojego... zdenerwowania po tym jak troszke ochlonelem wracajac do domu... wogole to myslalem ze temu kolesiowi jebne albo ostro mu nawrzucam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:49 am
Kiray BeeWolf_san Kiray chuj kurwa chuj... palant pierdzielony zmutowana dziwka z wielkim grzybem... zjebany cwel zruchany przez stado murzynskich pytongow... pierdolona lajza, obrgyziony kozi cyc... kutafon jebany... rumun bagienny... pierdolone niedorozwiniete dziecko z probowki... meska dziwka sprzedajaca sie za sterte zlomu... armenski pastuch z morda jak tatarskie siodlo... pryszczaty kastrat... zelmer 2000... chuj z downem... sprzedajna szmata... chuj kurwa chuj i do tego cham śmie je sie niego ... Oblałes kolosa czy egzamin ? z tym bym sie szybko pogodzil ten palant nie raczyl mnie przepytac na zerowce... bo nagle musial gdzies tam jechac... czekalem 5 godzin na swoja odp a tu nagle slysze ze on nie ma czasu... i wogole styl w jakim on to powiedzial i jak sie zachowal to czyste chamstwo i kurestwo dzieki wsparciu pewnej stazystki/czykogostam [apropo fajna dupcia] ustalil termin kolejny na jutro o 11... akurat bede pisal zerowke z matmy, na ktora nie nauczylem sie wystarczajaco bo przez weekend zakuwalem chemie... tak naprawde dopiero teraz sie ucze i nie wiem jak bedzie wogole zerowke z odp zaliczylo 5 osob... dwie byly wykute na maksa i zaliczyly, a 3 panny zaliczyly bo ta stazystka zainterweniowala [akurat te 3 panny ostatnie odpowiadaly] a jakies 20 pare niezaliczylo... wrecz ich zmasakrowal pytaniami... prawie napewno i mnie byl ujebal bo znalem jeden rozdzial ale kuzwa tak sie nie robi... ta zerowke w tamtym roku zdawalo sie z placem w dupie a teraz mu sie odmienilo a ta moja mala wiazanka to byl wyraz mojego... zdenerwowania po tym jak troszke ochlonelem wracajac do domu... wogole to myslalem ze temu kolesiowi jebne albo ostro mu nawrzucam nie tylko ty masz takie problemy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:08 am
Kiray BeeWolf_san Kiray chuj kurwa chuj... palant pierdzielony zmutowana dziwka z wielkim grzybem... zjebany cwel zruchany przez stado murzynskich pytongow... pierdolona lajza, obrgyziony kozi cyc... kutafon jebany... rumun bagienny... pierdolone niedorozwiniete dziecko z probowki... meska dziwka sprzedajaca sie za sterte zlomu... armenski pastuch z morda jak tatarskie siodlo... pryszczaty kastrat... zelmer 2000... chuj z downem... sprzedajna szmata... chuj kurwa chuj i do tego cham śmie je sie niego ... Oblałes kolosa czy egzamin ? z tym bym sie szybko pogodzil ten palant nie raczyl mnie przepytac na zerowce... bo nagle musial gdzies tam jechac... czekalem 5 godzin na swoja odp a tu nagle slysze ze on nie ma czasu... i wogole styl w jakim on to powiedzial i jak sie zachowal to czyste chamstwo i kurestwo dzieki wsparciu pewnej stazystki/czykogostam [apropo fajna dupcia] ustalil termin kolejny na jutro o 11... akurat bede pisal zerowke z matmy, na ktora nie nauczylem sie wystarczajaco bo przez weekend zakuwalem chemie... tak naprawde dopiero teraz sie ucze i nie wiem jak bedzie wogole zerowke z odp zaliczylo 5 osob... dwie byly wykute na maksa i zaliczyly, a 3 panny zaliczyly bo ta stazystka zainterweniowala [akurat te 3 panny ostatnie odpowiadaly] a jakies 20 pare niezaliczylo... wrecz ich zmasakrowal pytaniami... prawie napewno i mnie byl ujebal bo znalem jeden rozdzial ale kuzwa tak sie nie robi... ta zerowke w tamtym roku zdawalo sie z placem w dupie a teraz mu sie odmienilo a ta moja mala wiazanka to byl wyraz mojego... zdenerwowania po tym jak troszke ochlonelem wracajac do domu... wogole to myslalem ze temu kolesiowi jebne albo ostro mu nawrzucam U mnie psor zaliczał panienkom odpowiedzi bo miały walory artystyczne, a mnie oblał, bo umiałem wiecej od nich :] Studia studia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 11:25 am
BeeWolf_san U mnie psor zaliczał panienkom odpowiedzi bo miały walory artystyczne, a mnie oblał, bo umiałem wiecej od nich :] Studia studia. walorow artystycznych? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 1:32 pm
Owiec BeeWolf_san U mnie psor zaliczał panienkom odpowiedzi bo miały walory artystyczne, a mnie oblał, bo umiałem wiecej od nich :] Studia studia. walorow artystycznych? whee ty nie masz wiec sie nie ciesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:16 pm
BeeWolf_san Owiec BeeWolf_san U mnie psor zaliczał panienkom odpowiedzi bo miały walory artystyczne, a mnie oblał, bo umiałem wiecej od nich :] Studia studia. walorow artystycznych? whee ty nie masz wiec sie nie ciesz. punkt dla ciebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 5:50 am
Kiray chuj kurwa chuj... palant pierdzielony zmutowana dziwka z wielkim grzybem... zjebany cwel zruchany przez stado murzynskich pytongow... pierdolona lajza, obrgyziony kozi cyc... kutafon jebany... rumun bagienny... pierdolone niedorozwiniete dziecko z probowki... meska dziwka sprzedajaca sie za sterte zlomu... armenski pastuch z morda jak tatarskie siodlo... pryszczaty kastrat... zelmer 2000... chuj z downem... sprzedajna szmata... chuj kurwa chuj i do tego cham oficjalnie wycofuje wszystko co powiedzialem koles jest w porzo chyba nie musze dodawac ze zaliczylem chemie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 6:03 am
Kiray Kiray chuj kurwa chuj... palant pierdzielony zmutowana dziwka z wielkim grzybem... zjebany cwel zruchany przez stado murzynskich pytongow... pierdolona lajza, obrgyziony kozi cyc... kutafon jebany... rumun bagienny... pierdolone niedorozwiniete dziecko z probowki... meska dziwka sprzedajaca sie za sterte zlomu... armenski pastuch z morda jak tatarskie siodlo... pryszczaty kastrat... zelmer 2000... chuj z downem... sprzedajna szmata... chuj kurwa chuj i do tego cham oficjalnie wycofuje wszystko co powiedzialem koles jest w porzo chyba nie musze dodawac ze zaliczylem chemie mrgreen Masz ciekawy system wartosci smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 6:19 am
BeeWolf_san Kiray Kiray chuj kurwa chuj... palant pierdzielony zmutowana dziwka z wielkim grzybem... zjebany cwel zruchany przez stado murzynskich pytongow... pierdolona lajza, obrgyziony kozi cyc... kutafon jebany... rumun bagienny... pierdolone niedorozwiniete dziecko z probowki... meska dziwka sprzedajaca sie za sterte zlomu... armenski pastuch z morda jak tatarskie siodlo... pryszczaty kastrat... zelmer 2000... chuj z downem... sprzedajna szmata... chuj kurwa chuj i do tego cham oficjalnie wycofuje wszystko co powiedzialem koles jest w porzo chyba nie musze dodawac ze zaliczylem chemie mrgreen Masz ciekawy system wartosci smile tu chodzi o to ze dzisiaj odp u niego z kumplem i koles mmogl by nas uwalc... ale mial dobry humor i nam zaliczyl wiec juz nic do niego nie mam... splacil swoje brzydkie zachowanie wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|