Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 506 507 508 509 510 511 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Oct 04, 2014 7:32 am

Én se értem, csak egy Staff Alertből tudtam meg, melyben mondták, hogy a zOMG-s itemeket kiveszik a Back Alley Bargains-ből... Anyagi vagy marketing okok? rolleyes
PostPosted: Sat Oct 04, 2014 8:09 am

Az egyik announcement-ben is írták előtte, hogy egy ideig nem lesz csak a zOMG, mert változtatnak a rendszerén, ha jól emlékszem ezt-azt, frissítik és talán hbákat is javítanak. Írták azt is, hogy hetekig nem lesz valószínűleg, de talán tovább is elhúzódhat és hogy sajnálják, de köszönik a türelmünket. Nagyjából erre emlékszem belőle, ami azért egyben a lényege is.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Sat Oct 04, 2014 8:52 pm

Hááát jó. Akkor go Minecraft.
Remélem tényleg visszahozzák majd. rolleyes
PostPosted: Sat Oct 04, 2014 11:23 pm

köszi az infót! 3nodding

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Oct 05, 2014 1:36 am

Tudtommal a Minecraft másmilyen lesz egy másik cég (ha jól emlékszem, a Microsoft az, de nem biztos) továbbfejlesztése által. Egy régi barátomtól tudom (egyszer csak úgy mesélte), aki korábban sokat Minecraft-ozott, de én nem. Majd kiderül, hogy mi sül ki ott a dologból.
PostPosted: Tue Oct 07, 2014 1:24 am

Xanvie
Tudtommal a Minecraft másmilyen lesz egy másik cég (ha jól emlékszem, a Microsoft az, de nem biztos) továbbfejlesztése által. Egy régi barátomtól tudom (egyszer csak úgy mesélte), aki korábban sokat Minecraft-ozott, de én nem. Majd kiderül, hogy mi sül ki ott a dologból.

Igen, a Microsoft felvásárolta a Mojang-et ( a Minecraft eredeti fejlesztőcégét). Igazából nem érdekel, ha nem szúrják el a játékot. A fejlesztőgárda viszont marad, szóval bizakodó vagyok.

Csak lehessen már nevet változtatni végre.. xD

Pumpkin dad

Feral Hunter

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Oct 07, 2014 8:42 am

Oké, akkor jól emlékeztem.
PostPosted: Tue Oct 07, 2014 10:59 pm

Wednesday, Thursday, Friday... Na szóval - Grab Bag oké, de kedvük szottyant sajnos az áremeléshez is - ha már visszakapjuk, költsünk többet... 400k a Louie blúzért.. pfft... rolleyes
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Oct 10, 2014 2:36 pm

Beteg vagyok. Nagyon. Az áremelésnek örülni kell. Végre! Remélem a többi boltban is meg fogják emelni az árakat. És egy plusz: be lehet menni a Mecha Neko-ba.
PostPosted: Sat Oct 11, 2014 11:01 pm

Malreni
Beteg vagyok. Nagyon. Az áremelésnek örülni kell. Végre! Remélem a többi boltban is meg fogják emelni az árakat. És egy plusz: be lehet menni a Mecha Neko-ba.

Jobbulást!

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Oct 12, 2014 10:09 am

Jobbulást!
PostPosted: Sun Oct 12, 2014 11:49 am

Remélem nem tüntetik el mert szerettem játszani a zOMG-al sad Bár amilyen horribilis összegek vannak minden fele amit a zOMG-ban gyűjtesz apró pénz.....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Oct 14, 2014 1:53 am

Feltettem a mostani Ask the Staff fordítását az általam régen nyitott Ask the Admin szemezgetések magyarul topikba. További infó ott, és még frissebb infók a linkelt poszt alján.

Ha szeretnétek a tartalmáról eszmét cserélni, véleményt írni, akkor ne ott tegyétek, hanem inkább itt, mert a szemezgetős topikomat szemezgetés-onlyként szeretném tartani. Jó olvasást 3nodding
PostPosted: Sat Oct 18, 2014 12:44 pm

elindult a Játék határok nélkül magyar változata
én nagyon vártam, mert régen sokat néztük, de pont ezért elvárásaim voltak a műsorral szemben...ééééés nekem nem tetszett
szerintem a bikás részek nagyon-nagyon veszélyesek eek hihetetlen, hogy ilyet beletehettek rolleyes
ti mit szóltok hozzá?

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Oct 20, 2014 3:03 pm

Yuki Naoto
elindult a Játék határok nélkül magyar változata
én nagyon vártam, mert régen sokat néztük, de pont ezért elvárásaim voltak a műsorral szemben...ééééés nekem nem tetszett
szerintem a bikás részek nagyon-nagyon veszélyesek eek hihetetlen, hogy ilyet beletehettek rolleyes
ti mit szóltok hozzá?
Én sajnos lemaradtam róla, de most szombaton biztos meg fogom nézni, még akkor is, ha eddig szinte mindenkitől csak rosszat hallottam róla. cat_confused
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 506 507 508 509 510 511 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games