|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2014 7:32 am
Én se értem, csak egy Staff Alertből tudtam meg, melyben mondták, hogy a zOMG-s itemeket kiveszik a Back Alley Bargains-ből... Anyagi vagy marketing okok? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2014 8:09 am
Az egyik announcement-ben is írták előtte, hogy egy ideig nem lesz csak a zOMG, mert változtatnak a rendszerén, ha jól emlékszem ezt-azt, frissítik és talán hbákat is javítanak. Írták azt is, hogy hetekig nem lesz valószínűleg, de talán tovább is elhúzódhat és hogy sajnálják, de köszönik a türelmünket. Nagyjából erre emlékszem belőle, ami azért egyben a lényege is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2014 8:52 pm
Hááát jó. Akkor go Minecraft. Remélem tényleg visszahozzák majd. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2014 11:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 05, 2014 1:36 am
Tudtommal a Minecraft másmilyen lesz egy másik cég (ha jól emlékszem, a Microsoft az, de nem biztos) továbbfejlesztése által. Egy régi barátomtól tudom (egyszer csak úgy mesélte), aki korábban sokat Minecraft-ozott, de én nem. Majd kiderül, hogy mi sül ki ott a dologból.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 07, 2014 1:24 am
Xanvie Tudtommal a Minecraft másmilyen lesz egy másik cég (ha jól emlékszem, a Microsoft az, de nem biztos) továbbfejlesztése által. Egy régi barátomtól tudom (egyszer csak úgy mesélte), aki korábban sokat Minecraft-ozott, de én nem. Majd kiderül, hogy mi sül ki ott a dologból. Igen, a Microsoft felvásárolta a Mojang-et ( a Minecraft eredeti fejlesztőcégét). Igazából nem érdekel, ha nem szúrják el a játékot. A fejlesztőgárda viszont marad, szóval bizakodó vagyok. Csak lehessen már nevet változtatni végre.. xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 07, 2014 8:42 am
Oké, akkor jól emlékeztem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 07, 2014 10:59 pm
Wednesday, Thursday, Friday... Na szóval - Grab Bag oké, de kedvük szottyant sajnos az áremeléshez is - ha már visszakapjuk, költsünk többet... 400k a Louie blúzért.. pfft... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 10, 2014 2:36 pm
Beteg vagyok. Nagyon. Az áremelésnek örülni kell. Végre! Remélem a többi boltban is meg fogják emelni az árakat. És egy plusz: be lehet menni a Mecha Neko-ba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2014 11:01 pm
Malreni Beteg vagyok. Nagyon. Az áremelésnek örülni kell. Végre! Remélem a többi boltban is meg fogják emelni az árakat. És egy plusz: be lehet menni a Mecha Neko-ba. Jobbulást!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2014 10:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 12, 2014 11:49 am
Remélem nem tüntetik el mert szerettem játszani a zOMG-al sad Bár amilyen horribilis összegek vannak minden fele amit a zOMG-ban gyűjtesz apró pénz.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 14, 2014 1:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 18, 2014 12:44 pm
elindult a Játék határok nélkül magyar változata én nagyon vártam, mert régen sokat néztük, de pont ezért elvárásaim voltak a műsorral szemben...ééééés nekem nem tetszett szerintem a bikás részek nagyon-nagyon veszélyesek eek hihetetlen, hogy ilyet beletehettek rolleyes ti mit szóltok hozzá?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 20, 2014 3:03 pm
Yuki Naoto elindult a Játék határok nélkül magyar változata én nagyon vártam, mert régen sokat néztük, de pont ezért elvárásaim voltak a műsorral szemben...ééééés nekem nem tetszett szerintem a bikás részek nagyon-nagyon veszélyesek eek hihetetlen, hogy ilyet beletehettek rolleyes ti mit szóltok hozzá? Én sajnos lemaradtam róla, de most szombaton biztos meg fogom nézni, még akkor is, ha eddig szinte mindenkitől csak rosszat hallottam róla. cat_confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|