|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:05 am
myślałam ze wsiadasz za mną do autobusu.. potem sie rozglądam a Ciebie nie ma stare Fajnych masz kolegow..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:06 am
to my cie tu tajniacko przytulamy na powitanie.. a nam jush witajcie nie powiesz.. xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:07 am
Lethiel to my cie tu tajniacko przytulamy na powitanie.. a nam jush witajcie nie powiesz.. xd xd xd SKANDAL moim skromnym zdaniem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:07 am
Nerai myślałam ze wsiadasz za mną do autobusu.. potem sie rozglądam a Ciebie nie ma stare Fajnych masz kolegow.. oj przestan.. oni są na swooj sposoob milusi blaugh .. troshku zlosliwi ale nadal milusi whee .. nie moow mi ze nie slyszalas tego : "kaaaaaaaaaś !! ...... kaś !!" gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:08 am
Lethiel Nerai myślałam ze wsiadasz za mną do autobusu.. potem sie rozglądam a Ciebie nie ma stare Fajnych masz kolegow.. oj przestan.. oni są na swooj sposoob milusi blaugh .. troshku zlosliwi ale nadal milusi whee .. nie moow mi ze nie slyszalas tego : "kaaaaaaaaaś !! ...... kaś !!" gonk Nie słyszałam eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:09 am
Nerai Lethiel to my cie tu tajniacko przytulamy na powitanie.. a nam jush witajcie nie powiesz.. xd xd xd SKANDAL moim skromnym zdaniem twisted twisted 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:10 am
Lethiel Nerai myślałam ze wsiadasz za mną do autobusu.. potem sie rozglądam a Ciebie nie ma stare Fajnych masz kolegow.. oj przestan.. oni są na swooj sposoob milusi blaugh .. troshku zlosliwi ale nadal milusi whee .. nie moow mi ze nie slyszalas tego : "kaaaaaaaaaś !! ...... kaś !!" gonk nie martw się nerai już mówiłęm że ich ustawię 3nodding stare jestem goły i nie mogę tego zmienić gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:11 am
Nerai Lethiel Nerai myślałam ze wsiadasz za mną do autobusu.. potem sie rozglądam a Ciebie nie ma stare Fajnych masz kolegow.. oj przestan.. oni są na swooj sposoob milusi blaugh .. troshku zlosliwi ale nadal milusi whee .. nie moow mi ze nie slyszalas tego : "kaaaaaaaaaś !! ...... kaś !!" gonk Nie słyszałam eek ech......... lol.. a jush myslalam ze mnie olałaś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:11 am
Lethiel Nerai Lethiel to my cie tu tajniacko przytulamy na powitanie.. a nam jush witajcie nie powiesz.. xd xd xd SKANDAL moim skromnym zdaniem twisted twisted 3nodding 3nodding Przepraszam..... sweatdrop WITAJCIE WSZYSCY KTORZY MNIE TAK SLODZIUTKO PRZYWITALISCIE.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:12 am
filip_pokrzywniak Przepraszam..... sweatdrop WITAJCIE WSZYSCY KTORZY MNIE TAK SLODZIUTKO PRZYWITALISCIE.... heart nio .. tak lepiej whee whee whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:12 am
Sayokun nie martw się nerai już mówiłęm że ich ustawię 3nodding stare jestem goły i nie mogę tego zmienić gonk Sayo bezwstrydniku jeden xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:13 am
Sayokun nie martw się nerai już mówiłęm że ich ustawię 3nodding stare jestem goły i nie mogę tego zmienić gonk O.o ... *zaslania go recznikiem* ech.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Sayokun nie martw się nerai już mówiłęm że ich ustawię 3nodding stare jestem goły i nie mogę tego zmienić gonk Sayo bezwstrydniku jeden xp xd domokun "Server is busy due to heavy traffic, please try saving again in 5 minutes." ale to już trwa 15 minut gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel filip_pokrzywniak Przepraszam..... sweatdrop WITAJCIE WSZYSCY KTORZY MNIE TAK SLODZIUTKO PRZYWITALISCIE.... heart nio .. tak lepiej whee whee whee 4laugh obiecuje ze sie to nie powtorzy (moze dlatego ze juz chyba sie przywitalismy i nie bedziemy musieli sie witac poraz kolejny /chyba ze bedziecie chciec/)!!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:14 am
Lethiel Nerai Lethiel oj przestan.. oni są na swooj sposoob milusi blaugh .. troshku zlosliwi ale nadal milusi whee .. nie moow mi ze nie slyszalas tego : "kaaaaaaaaaś !! ...... kaś !!" gonk Nie słyszałam eek ech......... lol.. a jush myslalam ze mnie olałaś xd A ja ze ty mnie xp ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|