Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5076 5077 5078 5079 5080 5081 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sayokun

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 7:49 am

filip_pokrzywniak
Sayokun
Lethiel
filip_pokrzywniak
Nerai
A
a mi gg nie chce sie włączyć... cóż za nowość... stare Dobra Aś ja wszystko rozumiem tylko mi sie głupio zrobiło...

Mi tez sie nie chce włączyć... pewnia jakaś awaria serwera sad

lol.... O.o ... a ty kto ??!! eek eek eek

kosmici atakują blaugh

dzieki myslalem ze az tak nie jestem podobny do ufoludkow, ale widocznie sie mylilem... sad

dla mnie jesteś kosmitą blaugh
witaj przybyszu z ziemi blaugh blaugh blaugh
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 7:49 am

filip_pokrzywniak
Sayokun

kosmici atakują blaugh

dzieki myslalem ze az tak nie jestem podobny do ufoludkow, ale widocznie sie mylilem... sad

Heh..Nie przejmuj sie Panie Kosmito oni nie mieli nic złego na myśli whee

Nerai

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 7:50 am

filip_pokrzywniak

*przytuuuuuuuuuuulas* kim kolwiek jesteś witaj w naszej gildi 3nodding whee
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 7:52 am

Lethiel
Nerai

Najpierw myslałam ze w ogóle nie wsiadłaś pod szkołą i byłam Wściekła!!! A potem jeszcze bardziej wściekła bo sama marznęłam na przystanku stare gonk scream

wiesz co bylo najlepsze... stoje sobie.. patrze jak odjeshdzacie.. a tu nagle.. odwracam sie iiii .. giertych stare .. poprostu swietnie.. co ja biedna mam powiedzieć xd

Ta zaczynam sie przyzwyczajać..

Nerai

Sayokun

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 7:52 am

Lethiel
Nerai
Lethiel
Nerai
Dobra Aś ja wszystko rozumiem tylko mi sie głupio zrobiło...

przeprasham.. *przytuuuuuul* .. widzialam cie na przystanku .. i prooboowalam wyjść.. ale... tia.. xd

Najpierw myslałam ze w ogóle nie wsiadłaś pod szkołą i byłam Wściekła!!! A potem jeszcze bardziej wściekła bo sama marznęłam na przystanku stare gonk scream

wiesz co bylo najlepsze... stoje sobie.. patrze jak odjeshdzacie.. a tu nagle.. odwracam sie iiii .. giertych stare .. poprostu swietnie.. co ja biedna mam powiedzieć xd

dobra przezwisko już znam teraz podaj adres domokun heart
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 7:54 am

Nerai
Lethiel
Nerai

Ta zaczynam sie przyzwyczajać..

sad sad sad .. przestań... teraz jeszcze musze po nocach do Geanta jechać po mooj pioornik xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 7:55 am

Sayokun
dobra przezwisko już znam teraz podaj adres domokun heart

xd
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 7:55 am

Tak... jasne... miło wiedzieć o co chodzi... olać

Nerai

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 7:56 am

Lethiel

sad sad sad .. przestań... teraz jeszcze musze po nocach do Geanta jechać po mooj pioornik xd

jedziesz ze mną ?? twisted xd xd xd ..
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 7:58 am

Nerai

.... przeciesh wiesz wszystko... stalysmy na przystanku.. podjeshdza autobus.. szrps przytrzym...
potem mijam nasz przystanek .. patrze stoisz.. machu machu... kierooje sie do drzwi... przytrzym , 'szatański usmiech' .... w końcu jakos ucieklam.. myslalam ze bedziesz na przystanku jeszcze bo autobusu nie bylo... i dzwonilam do ciebie 2 razy gonk

Lethiel

Tipsy Lunatic

Sayokun

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 7:59 am

domokun domokun domokun nie mogę zapisać ekwipunku
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 8:01 am

Sayokun
domokun domokun domokun nie mogę zapisać ekwipunku

i jeszcze mi gadu siadło świetnie sad

Sayokun

Nerai

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 8:02 am

Lethiel
Nerai

.... przeciesh wiesz wszystko... stalysmy na przystanku.. podjeshdza autobus.. szrps przytrzym...
potem mijam nasz przystanek .. patrze stoisz.. machu machu... kierooje sie do drzwi... przytrzym , 'szatański usmiech' .... w końcu jakos ucieklam.. myslalam ze bedziesz na przystanku jeszcze bo autobusu nie bylo... i dzwonilam do ciebie 2 razy gonk
głos miałam wyłączony poza tym autobus podjechał ... nie wiedziałam gdzie jesteś to wsiadłam..
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 8:04 am

Nerai
Lethiel
Nerai

głos miałam wyłączony poza tym autobus podjechał ... nie wiedziałam gdzie jesteś to wsiadłam..

a najgorsze ze nikt mi nie pomoogl kiedy zostalam brutalnie zatrzymana crying .. ty gdzies zniknelas.. widzialam tylko kawalek agaty O.o ... i szelmowski usmieszek kamila..

Lethiel

Tipsy Lunatic

filip_pokrzywniak

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 8:04 am

Sayokun

dla mnie jesteś kosmitą blaugh
witaj przybyszu z ziemi blaugh blaugh blaugh

A no... WITAJ!!!!!! xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5076 5077 5078 5079 5080 5081 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games