|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:49 am
filip_pokrzywniak Sayokun Lethiel filip_pokrzywniak Nerai A a mi gg nie chce sie włączyć... cóż za nowość... stare Dobra Aś ja wszystko rozumiem tylko mi sie głupio zrobiło... Mi tez sie nie chce włączyć... pewnia jakaś awaria serwera sad lol.... O.o ... a ty kto ??!! eek eek eek kosmici atakują blaugh dzieki myslalem ze az tak nie jestem podobny do ufoludkow, ale widocznie sie mylilem... sad dla mnie jesteś kosmitą blaugh witaj przybyszu z ziemi blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:49 am
filip_pokrzywniak dzieki myslalem ze az tak nie jestem podobny do ufoludkow, ale widocznie sie mylilem... sad Heh..Nie przejmuj sie Panie Kosmito oni nie mieli nic złego na myśli whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:50 am
filip_pokrzywniak dzieki myslalem ze az tak nie jestem podobny do ufoludkow, ale widocznie sie mylilem... sad *przytuuuuuuuuuuulas* kim kolwiek jesteś witaj w naszej gildi 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:52 am
Lethiel Nerai Najpierw myslałam ze w ogóle nie wsiadłaś pod szkołą i byłam Wściekła!!! A potem jeszcze bardziej wściekła bo sama marznęłam na przystanku stare gonk scream wiesz co bylo najlepsze... stoje sobie.. patrze jak odjeshdzacie.. a tu nagle.. odwracam sie iiii .. giertych stare .. poprostu swietnie.. co ja biedna mam powiedzieć xd Ta zaczynam sie przyzwyczajać..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:52 am
Lethiel Nerai Lethiel Nerai Dobra Aś ja wszystko rozumiem tylko mi sie głupio zrobiło... przeprasham.. *przytuuuuuul* .. widzialam cie na przystanku .. i prooboowalam wyjść.. ale... tia.. xd Najpierw myslałam ze w ogóle nie wsiadłaś pod szkołą i byłam Wściekła!!! A potem jeszcze bardziej wściekła bo sama marznęłam na przystanku stare gonk scream wiesz co bylo najlepsze... stoje sobie.. patrze jak odjeshdzacie.. a tu nagle.. odwracam sie iiii .. giertych stare .. poprostu swietnie.. co ja biedna mam powiedzieć xd dobra przezwisko już znam teraz podaj adres domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:54 am
Nerai Lethiel Nerai Najpierw myslałam ze w ogóle nie wsiadłaś pod szkołą i byłam Wściekła!!! A potem jeszcze bardziej wściekła bo sama marznęłam na przystanku stare gonk scream wiesz co bylo najlepsze... stoje sobie.. patrze jak odjeshdzacie.. a tu nagle.. odwracam sie iiii .. giertych stare .. poprostu swietnie.. co ja biedna mam powiedzieć xd Ta zaczynam sie przyzwyczajać.. sad sad sad .. przestań... teraz jeszcze musze po nocach do Geanta jechać po mooj pioornik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:55 am
Sayokun dobra przezwisko już znam teraz podaj adres domokun heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:55 am
Tak... jasne... miło wiedzieć o co chodzi... olać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:56 am
Lethiel sad sad sad .. przestań... teraz jeszcze musze po nocach do Geanta jechać po mooj pioornik xd jedziesz ze mną ?? twisted xd xd xd ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:58 am
Nerai Tak... jasne... miło wiedzieć o co chodzi... olać .... przeciesh wiesz wszystko... stalysmy na przystanku.. podjeshdza autobus.. szrps przytrzym... potem mijam nasz przystanek .. patrze stoisz.. machu machu... kierooje sie do drzwi... przytrzym , 'szatański usmiech' .... w końcu jakos ucieklam.. myslalam ze bedziesz na przystanku jeszcze bo autobusu nie bylo... i dzwonilam do ciebie 2 razy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:59 am
domokun domokun domokun nie mogę zapisać ekwipunku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:01 am
Sayokun domokun domokun domokun nie mogę zapisać ekwipunku i jeszcze mi gadu siadło świetnie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:02 am
Lethiel Nerai Tak... jasne... miło wiedzieć o co chodzi... olać .... przeciesh wiesz wszystko... stalysmy na przystanku.. podjeshdza autobus.. szrps przytrzym... potem mijam nasz przystanek .. patrze stoisz.. machu machu... kierooje sie do drzwi... przytrzym , 'szatański usmiech' .... w końcu jakos ucieklam.. myslalam ze bedziesz na przystanku jeszcze bo autobusu nie bylo... i dzwonilam do ciebie 2 razy gonk głos miałam wyłączony poza tym autobus podjechał ... nie wiedziałam gdzie jesteś to wsiadłam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:04 am
Nerai Lethiel Nerai Tak... jasne... miło wiedzieć o co chodzi... olać .... przeciesh wiesz wszystko... stalysmy na przystanku.. podjeshdza autobus.. szrps przytrzym... potem mijam nasz przystanek .. patrze stoisz.. machu machu... kierooje sie do drzwi... przytrzym , 'szatański usmiech' .... w końcu jakos ucieklam.. myslalam ze bedziesz na przystanku jeszcze bo autobusu nie bylo... i dzwonilam do ciebie 2 razy gonk głos miałam wyłączony poza tym autobus podjechał ... nie wiedziałam gdzie jesteś to wsiadłam.. a najgorsze ze nikt mi nie pomoogl kiedy zostalam brutalnie zatrzymana crying .. ty gdzies zniknelas.. widzialam tylko kawalek agaty O.o ... i szelmowski usmieszek kamila..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 8:04 am
Sayokun dla mnie jesteś kosmitą blaugh witaj przybyszu z ziemi blaugh blaugh blaugh A no... WITAJ!!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|