|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:46 am
dest heja smile KK ty wygladasz jak hoooligan xp bijesz ludzi za nieprzestrzeganie regulaminu? ciebie zawsze... mam nawet pejczyk z twoim imieniem blaugh załatwiłeś na jutro towar?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:47 am
Kukus dest heja smile KK ty wygladasz jak hoooligan xp bijesz ludzi za nieprzestrzeganie regulaminu? ciebie zawsze... mam nawet pejczyk z twoim imieniem blaugh załatwiłeś na jutro towar? jedna bedzie ale dopiero po 21 jesli bede mial pewnosc ze przem zrobi na 100% to wtedy o tej 21 beda z 2 moze 3 a jesli nie da odpowiedzi na 100% to bedzie jedna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:56 am
dest Kukus dest heja smile KK ty wygladasz jak hoooligan xp bijesz ludzi za nieprzestrzeganie regulaminu? ciebie zawsze... mam nawet pejczyk z twoim imieniem blaugh załatwiłeś na jutro towar? jedna bedzie ale dopiero po 21 jesli bede mial pewnosc ze przem zrobi na 100% to wtedy o tej 21 beda z 2 moze 3 a jesli nie da odpowiedzi na 100% to bedzie jedna to ja ide na basen... a jak wróce to zadzwonię do Przema, żeby z nim kilka spraw przedyskutować... między innymmi jego kiepskie poczucie humoru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:00 am
Kukus dest Kukus dest heja smile KK ty wygladasz jak hoooligan xp bijesz ludzi za nieprzestrzeganie regulaminu? ciebie zawsze... mam nawet pejczyk z twoim imieniem blaugh załatwiłeś na jutro towar? jedna bedzie ale dopiero po 21 jesli bede mial pewnosc ze przem zrobi na 100% to wtedy o tej 21 beda z 2 moze 3 a jesli nie da odpowiedzi na 100% to bedzie jedna to ja ide na basen... a jak wróce to zadzwonię do Przema, żeby z nim kilka spraw przedyskutować... między innymmi jego kiepskie poczucie humoru milego taplania sie biggrin moze jakies towarki wylukasz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:23 am
Lethiel oj nie nashekaj .. nikt cie nie porwal autobusem i nie grozil ze cie zamknie w wiezy xd xd xd Aś nic nie mów... Nawet sie nie waż... PS: ... tja... zaczynam sie przyzwyczajać ze twoja obecność wcale nie świadczy o twoim towarzystwie...tym bardziej w podróży stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:26 am
Nerai Lethiel oj nie nashekaj .. nikt cie nie porwal autobusem i nie grozil ze cie zamknie w wiezy xd xd xd Aś nic nie mów... Nawet sie nie waż... PS: ... tja... zaczynam sie przyzwyczajać ze twoja obecność wcale nie świadczy o twoim towarzystwie...tym bardziej w podróży stare stare stare O.o nani
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:27 am
0.0 kolejna babka podszysająca się pod faceta blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NO.... wreszcie ubralem siebie jakos normalnie.... (widzicie ta koszulke?? była prana w perwolu)
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Nerai Lethiel oj nie nashekaj .. nikt cie nie porwal autobusem i nie grozil ze cie zamknie w wiezy xd xd xd Aś nic nie mów... Nawet sie nie waż... PS: ... tja... zaczynam sie przyzwyczajać ze twoja obecność wcale nie świadczy o twoim towarzystwie...tym bardziej w podróży stare stare stare O.o nani Sayo mam królika na głowie!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:28 am
Sayokun 0.0 kolejna babka podszysająca się pod faceta blaugh gorzej ... kolejna babka "pozyczajaca" postac brata bo wlasnej sie robic nie chce XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:29 am
Nerai Sayo mam królika na głowie!!! xp heh..... fajowy ten krolik xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:30 am
Nerai Sayo mam królika na głowie!!! xp widzę że się spodobało blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 7:30 am
filip_pokrzywniak Nerai Sayo mam królika na głowie!!! xp heh..... fajowy ten krolik xp Od Sayo ostałam na 18-ste urodziny [wczoraj] 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|