|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:12 am
Point.Zer0 O , wiatm Kukus - Ty wiesz , z zasłoniętą twarzą Ci bardziej do twarzy xd tylko żartowałema ty wiesz, że ja też to zauważyłem? odkiedy zasłoniłem facjatę to mi wszyscy mówią, że dobrze wyglądam sweatdrop opis na GG nawet mam adekwatny: "mam niezwykle medialny image... radiową twarz" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sorki, bede pozniej, moze wieczorem bo teraz Pan Mecha zadal nam cwiczenia xp papatki ^^ Żegnam Mis_Karino xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sorki, bede pozniej, moze wieczorem bo teraz Pan Mecha zadal nam cwiczenia xp papatki ^^ papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:13 am
Miss_Karina Sorki, bede pozniej, moze wieczorem bo teraz Pan Mecha zadal nam cwiczenia xp papatki ^^ papatki 3nodding sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:13 am
Lethiel lol... mam nadzieje 3nodding ... nie opooszczaj gai ! *przytuuuuuulas* Oj Tam , nie przesadzaj - jakbym coś miał to bym postawił że nawet nie zauważyłaś wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:14 am
Kukus Point.Zer0 O , wiatm Kukus - Ty wiesz , z zasłoniętą twarzą Ci bardziej do twarzy xd tylko żartowałema ty wiesz, że ja też to zauważyłem? odkiedy zasłoniłem facjatę to mi wszyscy mówią, że dobrze wyglądam sweatdrop opis na GG nawet mam adekwatny: "mam niezwykle medialny image... radiową twarz" blaugh E tam Kukus - nie przejmuj się - to z zazdrości ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Lethiel lol... mam nadzieje 3nodding ... nie opooszczaj gai ! *przytuuuuuulas* Oj Tam , nie przesadzaj - jakbym coś miał to bym postawił że nawet nie zauważyłaś wink ...oczywiście ze zauwashylam ze cie nie bylo... stare .. czuje sie obrashona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:16 am
4laugh *przytuuuuuuulas* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oho - witam niedoszłą organizatorkę spotkań OnLive xd Wybacz Lethiel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oj nie nashekaj .. nikt cie nie porwal autobusem i nie grozil ze cie zamknie w wiezy xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:17 am
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu crying crying crying crying crying crying crying crying crying
juz drugi polow mi sie nie chcial zapisac .. a zlowlilam 2 basy zielone i jednego brazowego .. protestuje ...
ide na pare minut sie powsciekac w spokoju ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witam... heart wink Kukus: Co znowu zrobiłeś? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Oho - witam niedoszłą organizatorkę spotkań OnLive xd Wybacz Lethiel xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|