|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:03 am
Point.Zer0 To na dzińdobry czy na gulp... dowidzenia ? xd *skok na Zero* 4laugh *przytulas* na powitanie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:03 am
Lethiel Sayokun xd 'rzut na lethiel' whee heart heart heart 4laugh xd *przytuuuuuuulas* whee 'przytula i całuje' heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:04 am
hejka 4laugh wrocilam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:04 am
Lethiel Point.Zer0 To na dzińdobry czy na gulp... dowidzenia ? xd *skok na Zero* 4laugh *przytulas* na powitanie whee Ty tu za bardzo nie przytulaj do nieznajomych bez ubrań bo tamten pan w srebrnych włosach z rogami się na Ciebie pogniewa wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:05 am
jak wszyscy to wszyscy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:05 am
Point.Zer0 Ty tu za bardzo nie przytulaj nieznajomych brz ubrań bo tamten pan w srebrnych włosach z rogami się na Ciebie pogniewa wink xd ale ty nie jesteś nieznajomym 3nodding whee .. lol.. a wlasnie... czemu nie masz ubrań ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:06 am
Delisa hejka 4laugh wrocilam whee 4laugh *przytuuuulas* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:07 am
Lethiel Point.Zer0 Ty tu za bardzo nie przytulaj nieznajomych brz ubrań bo tamten pan w srebrnych włosach z rogami się na Ciebie pogniewa wink xd ale ty nie jesteś nieznajomym 3nodding whee .. lol.. a wlasnie... czemu nie masz ubrań ?? O.o Bo je sprzedałem , a za kasę kupiłem pewnej osobie Angelic Staff - miałem z początku tu nie wracać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:09 am
4laugh *skok na kukusa* jak fajniusio wygladash 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O , wiatm Kukus - Ty wiesz , z zasłoniętą twarzą Ci bardziej do twarzy xd tylko żartowałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Lethiel Point.Zer0 Ty tu za bardzo nie przytulaj nieznajomych brz ubrań bo tamten pan w srebrnych włosach z rogami się na Ciebie pogniewa wink xd ale ty nie jesteś nieznajomym 3nodding whee .. lol.. a wlasnie... czemu nie masz ubrań ?? O.o Bo je sprzedałem , a za kasę kupiłem pewnej osobie Angelic Staff - miałem z początku tu nie wracać... O.o .. chciales nas zostawić ??!! eek eek ........ crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:11 am
Lethiel O.o .. chciales nas zostawić ??!! eek eek ........ crying crying crying Nie was lecz Gaię , ale to już przeszłość.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorki, bede pozniej, moze wieczorem bo teraz Pan Mecha zadal nam cwiczenia xp papatki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Lethiel O.o .. chciales nas zostawić ??!! eek eek ........ crying crying crying Nie was lecz Gaię , ale to już przeszłość. lol... mam nadzieje 3nodding ... nie opooszczaj gai ! *przytuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|