|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:54 am
Omega Sun Yumehayla Hej tam^^! W końcu udało mi się w Durem wiaderko napełnić^^...złapał ktoś tego 'jakiśtam-back lion' w Durem? I Omega, jaką masz wędkę^^? tej rybki Lion (sa ich az 3 rodzaje eek ) nie udalo mi sie zlapac ale mam pare Tunow i takie wieeelkie czarne i niebieskie rybki. Wedke mam ta za 2450g uaktualniona do wersji plus i jest bardzo dobra tylko trzeba ja na poczatku wyczuc 3nodding Też mam za 2450, ale zwykłą...nie stać mnie na ulepszenie- -...ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:55 am
wróciłem ^^ można łowić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:56 am
No Sayo , widzę że zwiazek z Lethiel juzw pełni zalegalizowany ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:57 am
A dobiję cię Fil...właśnie wyłowiłem pełne wiadro w Durem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:58 am
xd 'rzut na lethiel' whee heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:59 am
Sayokun xd 'rzut na lethiel' whee heart heart heart 4laugh xd *przytuuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Też mam za 2450, ale zwykłą...nie stać mnie na ulepszenie- -...ech... ale Ty przynajmniej umiesz cos zlowic na nia, a dla mnie wychodzilo to kiepsko sweatdrop Oto moje rybki:  Edit: te male szare jednak sie nie zazywaly Tuny (tylko ta z kolcem) ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 No Sayo , widzę że zwiazek z Lethiel juzw pełni zalegalizowany ? xd blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:01 am
To na dzińdobry czy na gulp... dowidzenia ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:02 am
Yumehayla wywlok666 Yumehayla Hahahahaha, pochwalimy się moim dobijającym połowem XD...  jaki dobijajacy ? nie moja wina ze te opony same mi podchodzily XDDd zreszta isc na ryby i .lowic jakie gupiki ?????? njeeeeeeeeeeeeee.... opony rulez Prawda^^? Przedstawiam wszystkim mojego asystenta od poł...22 opony z 23 to jego zasługa z dzisiaj rano xd *kłania się* sama wlasnie lowie tez opony .. i mam na dzien dobry 3 bassy w jednym polowie XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 6:03 am
Omega Sun Yumehayla Też mam za 2450, ale zwykłą...nie stać mnie na ulepszenie- -...ech... ale Ty przynajmniej umiesz cos zlowic na nia, a dla mnie wychodzilo to kiepsko sweatdrop Oto moje rybki:  Edit: te male szare jednak sie nie zazywaly Tuny (tylko ta z kolcem) ^^" Szpaaaaaaaaaaanoooooooojesz XD...ech, mi dopiero przed chwila udalo sie cos zlowic w Durem- -...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|