|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:37 am
Omega Sun nowa wedka jest jednak rewelacyjna i szybko sie zwraca surprised Zlowilam cale wiaderko drogich rybek w Durem eek brawo! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:39 am
Hej tam^^! W końcu udało mi się w Durem wiaderko napełnić^^...złapał ktoś tego 'jakiśtam-back lion' w Durem? I Omega, jaką masz wędkę^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:40 am
Miss_Karina Omega Sun nowa wedka jest jednak rewelacyjna i szybko sie zwraca surprised Zlowilam cale wiaderko drogich rybek w Durem eek heh ty to masz farta ^^" pozazdroscic!!!! ka tam drogich rybek ni potrafie zlowic sad a kasy mam za malo na droga wedke sad heh...szkoda ja mialam problemy ze zlapaniem czegoolwiek dlatego ta wedka tak bardzo mi sie kalkuluje. Na przynete warta 25g lowie 18rybek wartych ok. 10-22g eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:45 am
Ano na dłużej , w końcu wracam do ludzi a nie do forum xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:45 am
Hahahahaha, pochwalimy się moim dobijającym połowem XD...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:46 am
Yumehayla Hej tam^^! W końcu udało mi się w Durem wiaderko napełnić^^...złapał ktoś tego 'jakiśtam-back lion' w Durem? I Omega, jaką masz wędkę^^? tej rybki Lion (sa ich az 3 rodzaje eek ) nie udalo mi sie zlapac ale mam pare Tunow i takie wieeelkie czarne i niebieskie rybki. Wedke mam ta za 2450g uaktualniona do wersji plus i jest bardzo dobra tylko trzeba ja na poczatku wyczuc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:46 am
Yumehayla Hahahahaha, pochwalimy się moim dobijającym połowem XD...  Bym Cię pochwalił , ale nie mam bladego pojęcia co to znaczy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:48 am
zaraz muszem leciec sad ale jeszcze do was wroce (za 10-15min ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:50 am
Delisa zaraz muszem leciec sad ale jeszcze do was wroce (za 10-15min ^^) będziemy czekać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:51 am
Yumehayla Hahahahaha, pochwalimy się moim dobijającym połowem XD...  jaki dobijajacy ? nie moja wina ze te opony same mi podchodzily XDDd zreszta isc na ryby i .lowic jakie gupiki ?????? njeeeeeeeeeeeeee.... opony rulez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|