Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5068 5069 5070 5071 5072 5073 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delisa

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 4:08 am

Delisa
hejka 4laugh

jest tu kto? sad
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 4:21 am

Delisa
Delisa
hejka 4laugh

jest tu kto? sad
ja

Kukus

Delisa

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 4:23 am

Kukus
Delisa
Delisa
hejka 4laugh

jest tu kto? sad
ja

0.o ale fajniosio wygladasz Kukus 4laugh whee ^^
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 4:26 am

zaczyna mnie powoli martwić iż nagle wszystkim zacząłem się podobać gdy zasłoniłem gębę gonk

Kukus

Delisa

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 4:28 am

Kukus
zaczyna mnie powoli martwić iż nagle wszystkim zacząłem się podobać gdy zasłoniłem gębę gonk

no coś ty wink zawsze fajowsko wygladasz whee
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 4:32 am

Delisa
Kukus

mam nadzie, że nie jest to tylko zabieg podlizująco-ugłaskujący wink

tak czy inacej muszę cię na chwilę opóścić gdyż nadszedł czas by uzupełnić zapas prowiantu... w końcu by się przydało żeby w lodoowce było coś więcej niz tylko browar xp

Kukus

Delisa

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 4:38 am

Kukus
Delisa
Kukus

mam nadzie, że nie jest to tylko zabieg podlizująco-ugłaskujący wink

tak czy inacej muszę cię na chwilę opóścić gdyż nadszedł czas by uzupełnić zapas prowiantu... w końcu by się przydało żeby w lodoowce było coś więcej niz tylko browar xp

nie to nie zaden zabieg blaugh smacznego wink
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 5:20 am

Dziwkujw Del 4laugh w koncu trafilam xp mam zajecia teraz i facet cos kreci ale nie rozumiem, wiec ignoruje ten wyklad 3nodding co u was? xd xd

Miss_Karina

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 5:21 am

Siemanko !!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkich !!!

Baliaur tez pozdrawia !!!!! Xp

chriss dziekuje za prezent urodzinowy !!!
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 5:27 am

Miss_Karina
Dziwkujw Del 4laugh w koncu trafilam xp mam zajecia teraz i facet cos kreci ale nie rozumiem, wiec ignoruje ten wyklad 3nodding co u was? xd xd

hejka 4laugh nie ma sprawy xd zalozylam topic na Exchange i sprzedaje pare rzeczy 3nodding i trochce sie z ich postach pogubilam (nie znam za bardzo anglika ..... sad )

Delisa

Delisa

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 5:28 am

juliangel
Siemanko !!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkich !!!

Baliaur tez pozdrawia !!!!! Xp

chriss dziekuje za prezent urodzinowy !!!

hejka 4laugh julia masz dzis urodziny? wink
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 5:28 am

facet jakies magiczne czary mary na corelu robi O.o i ja nic nie kumam... XP chyba bede musiala pocwiczyc w domciu na Corelu sweatdrop gonk

dobra dosc o mnie, co u was? biggrin biggrin biggrin Del ty nie w szkole? ninja cool

Miss_Karina

Miss_Karina

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 5:31 am

Delisa
Miss_Karina

hejka 4laugh nie ma sprawy xd zalozylam topic na Exchange i sprzedaje pare rzeczy 3nodding i trochce sie z ich postach pogubilam (nie znam za bardzo anglika ..... sad )
a ja w ogoole go ni kumam xp heh... musze za angol se wziasc ale ni wim nadal od czego zaczac sad cry
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 5:32 am

nowa wedka jest jednak rewelacyjna i szybko sie zwraca surprised Zlowilam cale wiaderko drogich rybek w Durem eek

Omega Sun
Captain

Miss_Karina

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 5:35 am

Omega Sun
nowa wedka jest jednak rewelacyjna i szybko sie zwraca surprised Zlowilam cale wiaderko drogich rybek w Durem eek
heh ty to masz farta ^^" pozazdroscic!!!! ka tam drogich rybek ni potrafie zlowic sad a kasy mam za malo na droga wedke sad heh...szkoda
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5068 5069 5070 5071 5072 5073 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games