|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 4:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 4:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 4:23 am
0.o ale fajniosio wygladasz Kukus 4laugh whee ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 4:26 am
zaczyna mnie powoli martwić iż nagle wszystkim zacząłem się podobać gdy zasłoniłem gębę gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 4:28 am
Kukus zaczyna mnie powoli martwić iż nagle wszystkim zacząłem się podobać gdy zasłoniłem gębę gonk no coś ty wink zawsze fajowsko wygladasz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 4:32 am
Delisa Kukus zaczyna mnie powoli martwić iż nagle wszystkim zacząłem się podobać gdy zasłoniłem gębę gonk no coś ty wink zawsze fajowsko wygladasz whee mam nadzie, że nie jest to tylko zabieg podlizująco-ugłaskujący wink tak czy inacej muszę cię na chwilę opóścić gdyż nadszedł czas by uzupełnić zapas prowiantu... w końcu by się przydało żeby w lodoowce było coś więcej niz tylko browar xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 4:38 am
Kukus Delisa Kukus zaczyna mnie powoli martwić iż nagle wszystkim zacząłem się podobać gdy zasłoniłem gębę gonk no coś ty wink zawsze fajowsko wygladasz whee mam nadzie, że nie jest to tylko zabieg podlizująco-ugłaskujący wink tak czy inacej muszę cię na chwilę opóścić gdyż nadszedł czas by uzupełnić zapas prowiantu... w końcu by się przydało żeby w lodoowce było coś więcej niz tylko browar xp nie to nie zaden zabieg blaugh smacznego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:20 am
Dziwkujw Del 4laugh w koncu trafilam xp mam zajecia teraz i facet cos kreci ale nie rozumiem, wiec ignoruje ten wyklad 3nodding co u was? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:21 am
Siemanko !!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich !!!
Baliaur tez pozdrawia !!!!! Xp
chriss dziekuje za prezent urodzinowy !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:27 am
Miss_Karina Dziwkujw Del 4laugh w koncu trafilam xp mam zajecia teraz i facet cos kreci ale nie rozumiem, wiec ignoruje ten wyklad 3nodding co u was? xd xd hejka 4laugh nie ma sprawy xd zalozylam topic na Exchange i sprzedaje pare rzeczy 3nodding i trochce sie z ich postach pogubilam (nie znam za bardzo anglika ..... sad )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:28 am
juliangel Siemanko !!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich !!! Baliaur tez pozdrawia !!!!! Xp chriss dziekuje za prezent urodzinowy !!! hejka 4laugh julia masz dzis urodziny? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:28 am
facet jakies magiczne czary mary na corelu robi O.o i ja nic nie kumam... XP chyba bede musiala pocwiczyc w domciu na Corelu sweatdrop gonk
dobra dosc o mnie, co u was? biggrin biggrin biggrin Del ty nie w szkole? ninja cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:31 am
Delisa Miss_Karina Dziwkujw Del 4laugh w koncu trafilam xp mam zajecia teraz i facet cos kreci ale nie rozumiem, wiec ignoruje ten wyklad 3nodding co u was? xd xd hejka 4laugh nie ma sprawy xd zalozylam topic na Exchange i sprzedaje pare rzeczy 3nodding i trochce sie z ich postach pogubilam (nie znam za bardzo anglika ..... sad ) a ja w ogoole go ni kumam xp heh... musze za angol se wziasc ale ni wim nadal od czego zaczac sad cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:32 am
nowa wedka jest jednak rewelacyjna i szybko sie zwraca surprised Zlowilam cale wiaderko drogich rybek w Durem eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2004 5:35 am
Omega Sun nowa wedka jest jednak rewelacyjna i szybko sie zwraca surprised Zlowilam cale wiaderko drogich rybek w Durem eek heh ty to masz farta ^^" pozazdroscic!!!! ka tam drogich rybek ni potrafie zlowic sad a kasy mam za malo na droga wedke sad heh...szkoda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|