|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:37 am
EvilYuki BeeWolf_san Możesz pokazać cycki, oko, noc ... noge brzuszek lub cokolwiek innego co przedstawia ciebie, np: twarz. JAk zbanujesz Linkina z POGG, bo gosć mnie wkurwia... A oddasz mi sie na jedna noc ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 7:53 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san Możesz pokazać cycki, oko, noc ... noge brzuszek lub cokolwiek innego co przedstawia ciebie, np: twarz. JAk zbanujesz Linkina z POGG, bo gosć mnie wkurwia... A oddasz mi sie na jedna noc ? a po co? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 8:33 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san Możesz pokazać cycki, oko, noc ... noge brzuszek lub cokolwiek innego co przedstawia ciebie, np: twarz. JAk zbanujesz Linkina z POGG, bo gosć mnie wkurwia... A oddasz mi sie na jedna noc ? a po co? confused No po to ... głupie pytanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 10:01 am
BeeWolf_san No po to ... głupie pytanie. nieprawda, wcale nie głupie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 12:30 pm
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san A oddasz mi sie na jedna noc ? a po co? confused No po to ... głupie pytanie. jednak nie takie glupie, bo mnie tez frapuje co ty bys chcial z dziewczyna robic w nocy. toc ty jestes niezaiteresowany plcia przeciwna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 3:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 6:30 am
Kukus BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san A oddasz mi sie na jedna noc ? a po co? confused No po to ... głupie pytanie. jednak nie takie glupie, bo mnie tez frapuje co ty bys chcial z dziewczyna robic w nocy. toc ty jestes niezaiteresowany plcia przeciwna nuu, możnaby pić w nocy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 6:31 am
EvilYuki BeeWolf_san No po to ... głupie pytanie. nieprawda, wcale nie głupie 4laugh Masz racje nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi... Ozzy: ghra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 9:02 am
Wujo racqel za miesiac wraca z emigracji.
Uga-buga !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 1:19 pm
racqel Wujo racqel za miesiac wraca z emigracji. Uga-buga ! O na klocka, jakże fantastycznie. I co, i co ? mrgreen co wujaszek przywiezie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 08, 2006 11:57 pm
BeeWolf_san racqel Wujo racqel za miesiac wraca z emigracji. Uga-buga ! O na klocka, jakże fantastycznie. I co, i co ? mrgreen co wujaszek przywiezie biggrin wiecej klockow dla towarzyszy, tylko pamietajcie, zeby pozniej spuscic wode.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:19 am
racqel BeeWolf_san racqel Wujo racqel za miesiac wraca z emigracji. Uga-buga ! O na klocka, jakże fantastycznie. I co, i co ? mrgreen co wujaszek przywiezie biggrin wiecej klockow dla towarzyszy, tylko pamietajcie, zeby pozniej spuscic wode. Tak jest wujku, a i przywieź czekolade bo u nas nie ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 3:44 am
BeeWolf_san racqel BeeWolf_san racqel Wujo racqel za miesiac wraca z emigracji. Uga-buga ! O na klocka, jakże fantastycznie. I co, i co ? mrgreen co wujaszek przywiezie biggrin wiecej klockow dla towarzyszy, tylko pamietajcie, zeby pozniej spuscic wode. Tak jest wujku, a i przywieź czekolade bo u nas nie ma. moge co najwyzej przywiezc batona - z benzyna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 09, 2006 5:42 am
racqel BeeWolf_san racqel BeeWolf_san racqel Wujo racqel za miesiac wraca z emigracji. Uga-buga ! O na klocka, jakże fantastycznie. I co, i co ? mrgreen co wujaszek przywiezie biggrin wiecej klockow dla towarzyszy, tylko pamietajcie, zeby pozniej spuscic wode. Tak jest wujku, a i przywieź czekolade bo u nas nie ma. moge co najwyzej przywiezc batona - z benzyna. O jakmiło. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|