|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:24 pm
filip_pokrzywniak Czeeeeść!!!! xd xd Dzisiaj jestem szczęśliwy, bo dostałem paczuszkę z łańcuchami na ręce... :XP (takie "evil") O.o kolejny witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:31 pm
Sayokun filip_pokrzywniak Czeeeeść!!!! xd xd Dzisiaj jestem szczęśliwy, bo dostałem paczuszkę z łańcuchami na ręce... :XP (takie "evil") O.o kolejny witaj 3nodding O.o pojawiaja sie jak grzybki po deszczu o.O skad tylu przybywa? O.o o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:32 pm
to ja nox pod przebraniem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:33 pm
Elijon to ja nox pod przebraniem biggrin eek eek jeeesu xp teraz juz sie pogubilam xd xd wink ktoory jest ktoory? sweatdrop blaugh Zartujem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:33 pm
dobra, ja już spadam! Narka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:34 pm
ja idę spać dobranoc wszystkim (tobie też przebieraczu xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:34 pm
zapomniałam sie pożegnać, wiec robie to teraz!!!! papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:35 pm
Night_Lady zapomniałam sie pożegnać, wiec robie to teraz!!!! papapa papapapa papapapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:36 pm
no to dobranoc wam to ja sobie cos pokombinuje u mnie na gildi
albo niewiem co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:37 pm
DLACZEGO JA NIE MOGE WCHODZIĆ DO SKLEPÓW??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:38 pm
Sayokun ja idę spać dobranoc wszystkim (tobie też przebieraczu xp ) doblanoc 3nodding ^^ Dobranoc Night ja tez poojde sweatdrop spaciu albo obejrzec cosik na kompiku ^^ papa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:41 pm
filip_pokrzywniak DLACZEGO JA NIE MOGE WCHODZIĆ DO SKLEPÓW?????? niktnie moze wejsc sweatdrop cos gaia ma zwisy sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 1:50 pm
szkoda.... bo już uzbierałem kasy troszeczkę....
A i jeszcze jedno gdzie tu można popracować?? Bo kasę zbieram z posty i za to że jestem iles czasu na forum, ale nie wiem czy dużo więcej bym zarobił pracując!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 2:16 pm
Miss_Karina filip_pokrzywniak DLACZEGO JA NIE MOGE WCHODZIĆ DO SKLEPÓW?????? niktnie moze wejsc sweatdrop cos gaia ma zwisy sweatdrop xp to nie zwisy... jest glitch i właśnie z nim walczą... a że jest on związany z kasą to uniemożliwioo jej przepływ... pi.es. nie przyjmujcie trade'ów od nieznajomych, bo możecie zostać wzięci za jednego z uczestników przestępstwa i zbanowani przez OPeratorów... [a na ich decyzje nawet my nie mamy wpływu]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|