|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:40 pm
Miss_Karina xd hieh... wink dobra po obejrzeniu serialu (nie, nie była to telenowela, ktoorych nienawidze xp ) wracam do roboty nad Portfolio crying hoszmar!!! gonk robisz se portfolio niezle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:41 pm
hmm jest to jeden z nielicznych momentow na gai kiedy dominują męskie formy życia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:42 pm
Sayokun hmm jest to jeden z nielicznych momentow na gai kiedy dominują męskei formy życia xp faktycznie zwykle to plec piekna dominuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:43 pm
Falcone Sayokun hmm jest to jeden z nielicznych momentow na gai kiedy dominują męskei formy życia xp faktycznie zwykle to plec piekna dominuje racja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:43 pm
SERAFIN-VAMPIRE cholibka nie moge zapisać zmian w wyglądzie szakoda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:44 pm
SERAFIN-VAMPIRE Falcone Sayokun hmm jest to jeden z nielicznych momentow na gai kiedy dominują męskei formy życia xp faktycznie zwykle to plec piekna dominuje racja kari jesteś ZDOMINOWANA xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:45 pm
Falcone SERAFIN-VAMPIRE cholibka nie moge zapisać zmian w wyglądzie szakoda wim a po co ci to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:46 pm
Sayokun SERAFIN-VAMPIRE Falcone Sayokun hmm jest to jeden z nielicznych momentow na gai kiedy dominują męskei formy życia xp faktycznie zwykle to plec piekna dominuje racja kari jesteś ZDOMINOWANA xd to prawda co mowia o kobietach : "Jak sa to jest zle ale jak ich nie ma to jeszcze gozej "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:47 pm
SERAFIN-VAMPIRE Falcone SERAFIN-VAMPIRE cholibka nie moge zapisać zmian w wyglądzie szakoda wim a po co ci to bo chcialem ci avatarka narysowac bo mi nudno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:49 pm
Falcone bo chcialem ci avatarka narysowac bo mi nudno a jak tam twoja manga biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:50 pm
*wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Toznowu ja! sweatdrop Sklepy wciąż nie działają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 12:52 pm
SERAFIN-VAMPIRE Falcone bo chcialem ci avatarka narysowac bo mi nudno a jak tam twoja manga biggrin blaugh Manga no calkeim niezle wreszcie mam pomysla nawet dwa :O:O:O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone SERAFIN-VAMPIRE Falcone bo chcialem ci avatarka narysowac bo mi nudno a jak tam twoja manga biggrin blaugh Manga no calkeim niezle wreszcie mam pomysla nawet dwa :O:O:O no to masz zajęcie na nudę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Toznowu ja! sweatdrop Sklepy wciąż nie działają. No nie dzialaja ale mam zato takie fajne Pazury!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|