|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:31 am
Night_Lady cześć wr㩦#322;am, tęsknił ktos?? dzięki Kukusik, za mądre stwierdzenia na gg smile
mam pytanko co to jest takie niebieskie na Waszej łapce?? Witaj nie znajoma TO nie bieskie to nowy przedmiot z Listu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:31 am
Night_Lady mam pytanko co to jest takie niebieskie na Waszej łapce?? Hej... to takie niebieskie? A nie wiem.. szpanuja tym jak dzieci razz PP Cos im sie poprzyklejalo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:32 am
Falcone Night_Lady cześć wr㩦#322;am, tęsknił ktos?? dzięki Kukusik, za mądre stwierdzenia na gg smile
mam pytanko co to jest takie niebieskie na Waszej łapce?? Witaj nie znajoma TO nie bieskie to nowy przedmiot z Listu wink I CZEMU TO MA SŁUŻYC? ROZUMIEM COS NA GŁOWĘ, ALE TO??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:33 am
Night_Lady Falcone Night_Lady cześć wr㩦#322;am, tęsknił ktos?? dzięki Kukusik, za mądre stwierdzenia na gg smile
mam pytanko co to jest takie niebieskie na Waszej łapce?? Witaj nie znajoma TO nie bieskie to nowy przedmiot z Listu wink I CZEMU TO MA SŁUŻYC? ROZUMIEM COS NA GŁOWĘ, ALE TO??to jest rekawica stare a napewno bedzie sluzyc do battle systemu ktore kiedys tam wyjdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:33 am
Night_Lady I CZEMU TO MA SŁUŻYC? ROZUMIEM COS NA GŁOWĘ, ALE TO?? To? Nieee.. skadze znowu, to wcale nie jest zaden itemek, ktorego bedzie mozna prawdopodobnie uzyc w rozgrywkach battlesystemowych... takie tam.. sam nie wiem do czego :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:34 am
Night_Lady Falcone Night_Lady cześć wr㩦#322;am, tęsknił ktos?? dzięki Kukusik, za mądre stwierdzenia na gg smile
mam pytanko co to jest takie niebieskie na Waszej łapce?? Witaj nie znajoma TO nie bieskie to nowy przedmiot z Listu wink I CZEMU TO MA SŁUŻYC? ROZUMIEM COS NA GŁOWĘ, ALE TO??a mnie siem podoba ze dochodzą bronie... tylko mogliby by dać jakieś w sklepikach.. nie każdy ma możliwość skożuystania z listu... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:36 am
[Blue Blood] Night_Lady I CZEMU TO MA SŁUŻYC? ROZUMIEM COS NA GŁOWĘ, ALE TO?? To? Nieee.. skadze znowu, to wcale nie jest zaden itemek, ktorego bedzie mozna prawdopodobnie uzyc w rozgrywkach battlesystemowych... takie tam.. sam nie wiem do czego :/ Poprostu fajnie wyglada whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:36 am
Miss_Karina co taki humorek, Kukus? wink blaugh a) mam wirusa, bydlaka nie do pacyfikacji b) wczoraj mnie wkurzyła pewna panna, z którą chciałem się umówić... ale wcześniej zobaczyłem pewną jej wypowiedź na forum dyskusyjnym c) w poniedziałek mam examin zaliczeniowy z literatury polskiej d) pokłóciłem się z matką e) jestem głodny, niewyspany i mam marne widoki na cokolwiek zjadliwego gdyż lodówka pusta f) kiepsko stoję finansowo, a do końca roku muszę opłacić kilka rachunków wymieniać dalej? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:39 am
Kukus Miss_Karina co taki humorek, Kukus? wink blaugh a) mam wirusa, bydlaka nie do pacyfikacji b) wczoraj mnie wkurzyła pewna panna, z którą chciałem się umówić... ale wcześniej zobaczyłem pewną jej wypowiedź na forum dyskusyjnym c) w poniedziałek mam examin zaliczeniowy z literatury polskiej d) pokłóciłem się z matką e) jestem głodny, niewyspany i mam marne widoki na cokolwiek zjadliwego gdyż lodówka pusta f) kiepsko stoję finansowo, a do końca roku muszę opłacić kilka rachunków wymieniać dalej? sweatdrop Stary... Dolce Vita, nie? Zycie jest slodkie jak to mowia wlosi, ktorzy potrafia wprawdzie tylko pierdzielic o pogodzie, dlubac w nosie i wpierdzielac makaron, ale... DOLCE VITA, do jasnej cholery!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:40 am
Kukus Miss_Karina co taki humorek, Kukus? wink blaugh a) mam wirusa, bydlaka nie do pacyfikacji b) wczoraj mnie wkurzyła pewna panna, z którą chciałem się umówić... ale wcześniej zobaczyłem pewną jej wypowiedź na forum dyskusyjnym c) w poniedziałek mam examin zaliczeniowy z literatury polskiej d) pokłóciłem się z matką e) jestem głodny, niewyspany i mam marne widoki na cokolwiek zjadliwego gdyż lodówka pusta f) kiepsko stoję finansowo, a do końca roku muszę opłacić kilka rachunków wymieniać dalej? sweatdrop Wspolczuje...................... Ale wierzymy ze dasz rade biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:42 am
Christoff_Gangrell Yep..... jak m穦#322;em fajnie ze pojawia sie broń..... tylko czemu tylko w listach?????? gonk scream stressed no to uzbieraj sobie na list (4k to nie jest tak duzo) wisz niektorzy kupuja sobie po 4 listy i jeszcze kasy im starcza na rzeczy ze sklepow sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:43 am
Falcone Christoff_Gangrell Yep..... jak m穦#322;em fajnie ze pojawia sie broń..... tylko czemu tylko w listach?????? gonk scream stressed no to uzbieraj sobie na list (4k to nie jest tak duzo) wisz niektorzy kupuja sobie po 4 listy i jeszcze kasy im starcza na rzeczy ze sklepow sweatdrop eek wow!!!!!! zcy ktoś mi zdradzi sekret jak sie rąbie tyle kasy??????? PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:44 am
Dostalem Trunka whee otworzyc czy nie question korci mnie ale pewnie znowu dostane jakes gowno stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|