Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 504 505 506 507 508 509 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Tue May 30, 2006 1:29 pm

EvilYuki
uch, ale sobie narobiłam... wczoraj byłam na Dezerterze... nie dosc, że sie pochorowałam (kto by pomyslał, że mi chłodek zaszkodzi...), to szyja mi coś nie chce głowy trzymać... no i cholera skąd te siniaki...?

Ktos ci wrzucił do piwa pigułke ... stad te siniaki i szyja boli.
PostPosted: Tue May 30, 2006 1:31 pm

Doszły mnie słuchy, ze na Gai szykuje sie system Walk ... No partyzanci ... przygotowujemy sie ... wiecej voodki ... wiecej broni ... kobiet ... voodki ... budujemy palisady i rzucami sie na co popadnie... neutral mrgreen

BeeWolf_san
Captain

EvilYuki

PostPosted: Wed May 31, 2006 12:03 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed May 31, 2006 12:50 am

BeeWolf_san
racqel
User Image
tabletki na depresje

chyba nie twoje ...

Nie, nie moje. Mi jeszcze duzo brakuje, chociaz musze przyznac, ze sa takie dni...

a ile pada w angolii - to jak juz jestes na internecie to sobie znajdz, co to za pytania?

Raczej prosze mi zaraz odpowiedziec dlaczego jeszcze nie ma tematu "Ruskie Kurtyzanty" z ich zdjeciami?

racqel
Crew

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Wed May 31, 2006 6:41 am

racqel
BeeWolf_san
racqel
User Image
tabletki na depresje

chyba nie twoje ...

Nie, nie moje. Mi jeszcze duzo brakuje, chociaz musze przyznac, ze sa takie dni...

a ile pada w angolii - to jak juz jestes na internecie to sobie znajdz, co to za pytania?

Raczej prosze mi zaraz odpowiedziec dlaczego jeszcze nie ma tematu "Ruskie Kurtyzanty" z ich zdjeciami?

Tego to chyba najstarsze czeskie dziwki nie wiedza... ale moze ktos sie pokwapi i załorzy, ja mam depresje...
PostPosted: Wed May 31, 2006 11:46 pm

BeeWolf_san

Tego to chyba najstarsze czeskie dziwki nie wiedza... ale moze ktos sie pokwapi i załorzy, ja mam depresje...
wez tabletki.

racqel
Crew

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Thu Jun 01, 2006 3:38 am

racqel
BeeWolf_san

wez tabletki.

Klocek mnie uleczył.
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 5:51 am

BeeWolf_san
racqel
BeeWolf_san

wez tabletki.

Klocek mnie uleczył.

jak tak na ciebie teraz patrze.... matka ci mowila ze wszystkie dzieci sa kanciate i nie masz sie czym przejmowac?

Kasmizar

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Sun Jun 04, 2006 1:05 pm

Kasmizar
BeeWolf_san
racqel
BeeWolf_san

wez tabletki.

Klocek mnie uleczył.

jak tak na ciebie teraz patrze.... matka ci mowila ze wszystkie dzieci sa kanciate i nie masz sie czym przejmowac?

Mama zawsze mi mowila, ze jestem wyjątkowy.
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 10:20 pm

EvilYuki

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Mon Jun 05, 2006 5:47 am

PostPosted: Mon Jun 05, 2006 9:34 am

BeeWolf_san
Kasmizar
BeeWolf_san
racqel
BeeWolf_san

wez tabletki.

Klocek mnie uleczył.

Mama zawsze mi mowila, ze jestem wyjątkowy.

i z pewnoscia miala racje.

Kasmizar

EvilYuki

PostPosted: Mon Jun 05, 2006 11:50 am

PostPosted: Mon Jun 05, 2006 2:47 pm

BeeWolf_san
Captain

EvilYuki

PostPosted: Mon Jun 05, 2006 10:36 pm

BeeWolf_san
Możesz pokazać cycki, oko, noc ... noge brzuszek lub cokolwiek innego co przedstawia ciebie, np: twarz.
JAk zbanujesz Linkina z POGG, bo gosć mnie wkurwia...
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 504 505 506 507 508 509 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games