|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 1:29 pm
EvilYuki uch, ale sobie narobiłam... wczoraj byłam na Dezerterze... nie dosc, że sie pochorowałam (kto by pomyslał, że mi chłodek zaszkodzi...), to szyja mi coś nie chce głowy trzymać... no i cholera skąd te siniaki...? Ktos ci wrzucił do piwa pigułke ... stad te siniaki i szyja boli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 1:31 pm
Doszły mnie słuchy, ze na Gai szykuje sie system Walk ... No partyzanci ... przygotowujemy sie ... wiecej voodki ... wiecej broni ... kobiet ... voodki ... budujemy palisady i rzucami sie na co popadnie... neutral mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 12:50 am
BeeWolf_san racqel  tabletki na depresje chyba nie twoje ... Nie, nie moje. Mi jeszcze duzo brakuje, chociaz musze przyznac, ze sa takie dni... a ile pada w angolii - to jak juz jestes na internecie to sobie znajdz, co to za pytania? Raczej prosze mi zaraz odpowiedziec dlaczego jeszcze nie ma tematu "Ruskie Kurtyzanty" z ich zdjeciami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 6:41 am
racqel BeeWolf_san racqel  tabletki na depresje chyba nie twoje ... Nie, nie moje. Mi jeszcze duzo brakuje, chociaz musze przyznac, ze sa takie dni... a ile pada w angolii - to jak juz jestes na internecie to sobie znajdz, co to za pytania? Raczej prosze mi zaraz odpowiedziec dlaczego jeszcze nie ma tematu "Ruskie Kurtyzanty" z ich zdjeciami? Tego to chyba najstarsze czeskie dziwki nie wiedza... ale moze ktos sie pokwapi i załorzy, ja mam depresje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 31, 2006 11:46 pm
BeeWolf_san Tego to chyba najstarsze czeskie dziwki nie wiedza... ale moze ktos sie pokwapi i załorzy, ja mam depresje... wez tabletki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 3:38 am
racqel BeeWolf_san Tego to chyba najstarsze czeskie dziwki nie wiedza... ale moze ktos sie pokwapi i załorzy, ja mam depresje... wez tabletki. Klocek mnie uleczył.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 03, 2006 5:51 am
BeeWolf_san racqel BeeWolf_san Tego to chyba najstarsze czeskie dziwki nie wiedza... ale moze ktos sie pokwapi i załorzy, ja mam depresje... wez tabletki. Klocek mnie uleczył. jak tak na ciebie teraz patrze.... matka ci mowila ze wszystkie dzieci sa kanciate i nie masz sie czym przejmowac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 1:05 pm
Kasmizar BeeWolf_san racqel BeeWolf_san Tego to chyba najstarsze czeskie dziwki nie wiedza... ale moze ktos sie pokwapi i załorzy, ja mam depresje... wez tabletki. Klocek mnie uleczył. jak tak na ciebie teraz patrze.... matka ci mowila ze wszystkie dzieci sa kanciate i nie masz sie czym przejmowac? Mama zawsze mi mowila, ze jestem wyjątkowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 10:20 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 5:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:34 am
BeeWolf_san Kasmizar BeeWolf_san racqel BeeWolf_san Tego to chyba najstarsze czeskie dziwki nie wiedza... ale moze ktos sie pokwapi i załorzy, ja mam depresje... wez tabletki. Klocek mnie uleczył. jak tak na ciebie teraz patrze.... matka ci mowila ze wszystkie dzieci sa kanciate i nie masz sie czym przejmowac? Mama zawsze mi mowila, ze jestem wyjątkowy. i z pewnoscia miala racje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 11:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 2:47 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 10:36 pm
BeeWolf_san Możesz pokazać cycki, oko, noc ... noge brzuszek lub cokolwiek innego co przedstawia ciebie, np: twarz. JAk zbanujesz Linkina z POGG, bo gosć mnie wkurwia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|